Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Elítélendő, hogy 16 évesen...

Elítélendő, hogy 16 évesen gyereket vállaltam?

Figyelt kérdés
2013. máj. 21. 16:47
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/84 A kérdező kommentje:
Ha menni fog a tanulás(lesz időm) akkor tanulni akarok. Cukrász végzettséget szeretnék mert ha sikerül utána szerencsére lesz is munkám.
2013. máj. 21. 18:22
 42/84 anonim ***** válasza:
57%
barátom 8 általánossal kamionsofőr 300.000 ezret keres, nekem meg diplomás ápoló végzettségem van amit főiskolán szereztem és nem tudok vele elhelyezkedni a fizetésről meg ne is beszéljünk ami hetessel kezdődik és utánna 4 nulla
2013. máj. 21. 18:22
 43/84 anonim ***** válasza:
70%
ne haragudjatok csak nem tudtam megállni hogy ne írjam le, amúgy kedves kérdező énis csak annyit tudok mondani hogy ha tisztességesen felneveled akkor nem elítélendő, biztos jó anyukája leszel ha már feltetted a kérdést és még jó hogy van segítséged szóval sok sikert és boldog babavárást és gyereknevelést
2013. máj. 21. 18:33
 44/84 A kérdező kommentje:

Köszönöm:)

És mindenkinek azt, hogy válaszolt!:)

2013. máj. 21. 18:35
 45/84 anonim ***** válasza:
55%
Én nem elítélem, hanem nagyon becsülöm aki ilyen felelősségteljes. Az abortuszra rohangálást sokkal jobban elítélem. Én is baba után szereztem szakmát, még előtted az élet, sok boldogságot! :)
2013. máj. 21. 20:54
 46/84 anonim ***** válasza:
44%
Ne másokkal foglalkozz magaddal. Csak azért kiírni egy kérdést hogy veszekedést csinálj nem túl okos dolog. Gondolom apucinak van bőven pénze hogy eltartson. Örülj neki és élvezd az életet. Bár én a helyedbe 16 évesen nem gyereket szültem volna hanem tanulok. De te életed.
2013. máj. 21. 21:36
 47/84 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó!

Nem veszekedést csináltam és ha elolvastad volna a válaszokat rájönnél, hogy nincs apám. De nemhogy ő még az anyám sem fog eltartani és már régóta nem is tart el.

2013. máj. 22. 10:46
 48/84 anonim válasza:
42%
én is fiatal kismama vagyok ,bár egy hét mulva már anyuka :) 18 éves vagyok , és nem bántam meg semmit,4 éve vagyunk együtt a párommal,imádjuk egymást es nalunk boldogabb talán nincs is. A sulit nem hagytam ott magántanuló vagyok most volt egy sikeres vizsgám,későbbiekben biztos hogy nehezebb lesz ,de a kislányomért megéri! Kérdező neked pedig csak annyit,hogy tele van a kórház fiatal kismamákkal,nem te meg én vagyunk az egyedüliek,sok boldogságot nektek :)
2013. jún. 19. 17:15
 49/84 anonim ***** válasza:
41%
Egyáltalán nem elítélendő. Én 16 évesen lettem terhes, 17 évesen szültem. Ja és nem más neveli hanem én és a párom.
2013. júl. 18. 15:34
 50/84 anonim ***** válasza:
54%
Egyáltalán nem elitélendő.Én is 16 voltam és ma már van 3 gyerekem.Természetesen mind a 3-nak ugyanaz az apja.A fiam aki akkor született már 21 éves.És még én sem vagyok öreg és örülök,hogy akkor így alakult.
2013. júl. 18. 15:35
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!