Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kezdek kiborulni ezeken a...

Kezdek kiborulni ezeken a megjegyzéseken. Ti hogy reagálnátok rá? Esetleg ti is megkaptátok már?

Figyelt kérdés

kislányt várok, és olyan sokszor jönnek ezek a megjegyzések, hogy nem baaaj, majd a következő... meg hogy azért a fiú jobb lett volna, stb.

ezzel egyrészt annyira a lelkembe gázolnak, hogy legszívesebben elsírnám magam. másrészt, pedig nem mi döntünk, hogy fiút, vagy lányt szülünk. nem nagyon szoktam reagálni ezekre a megjegyzésekre, mert hirtelen köpni-nyelni nem tudok. mégis hogy lehetnek ilyen parasztok az emberek? (elnézést a kicsit keményebb megfogalmazásért..) szerintem nem én reagálom túl, ez tényleg nagyon bunkóság...

2013. jan. 16. 15:34
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:

Mikor megismerkedtem a férjemmel azt mondta, hogy " a lány gyerek nem gyerek!!!"

Van egy 3 és fél éves lányunk és oda meg vissza van a kiscsajért.Most 25 hetes terhes vagyok,de még nem mutatta meg magát,hogy minek készül.A férjem ismét lányt szeretne...:)

De nekem is azt szokták mondani,hogy apa biztos fiút szeretne.Meg jó lenne egy öcsike ugye?

Én is lányt szeretnék,de ha fiú lesz sem hagyom a kórházban.. :)

A lényeg,hogy egészséges legyen ez a legfontosabb.

2013. jan. 17. 12:42
 32/38 anonim ***** válasza:
Én meg fordított helyzetben vagyok: a 3. fiamat várom, most vagyok félidős. És _mindenki_ sopánkodik, hogy "jaaaaj, te szegény, hááááárom fiú, tejóóóóóisten, én biztos kikészülnék a helyedben; na nem baj, majd a 4. lány lesz". Nagyon rosszul esik ez a folyamatos lesajnálás :(
2013. jan. 17. 15:36
 33/38 anonim ***** válasza:
100%

Sógornőm férje mondta állandóan a terhesség alatt a sógornőmnek, hogy sasnak verebe nem lehet! :D kint dolgozott külföldön, ezért a szülés utánra ért be a kórházva, ahol a drága anyukája azzal várta, hogy : "Hát fiam, a sasnak mégiscsak verebe született!" :)

Én is babás vagyok, mindegy hogy milyen nemű lesz, csak egészséges legyen :) de kislányra gyanakszunk :)

2013. jan. 17. 17:17
 34/38 anonim ***** válasza:
100%
Ez nagyon tetszik! A sasnak verebe nem lehet! És lett! :D:D:D:D
2013. jan. 17. 17:57
 35/38 anonim ***** válasza:
100%

verebes vagyok :D

az én apum meg azt mondta a páromnak, hogy Hát amugy a lány a tehetség, tudod miért? Párom visszakérdezett, hogy miért, a drága apum válasza csak annyi volt, hogy : Lyukba lyukat csinálni, na az a tehetség!

Ezen kiakadtunk egy kicsit :DD

2013. jan. 17. 18:06
 36/38 anonim ***** válasza:

kedves 32.es válaszoló.

én is a 3.fiamat várom,nekem is jönnek a sajnálkozó beszólásokkal.

Holott minket egy cseppet sem zavar,sőt!

Inkább 3 fiú,mint 3 lány és ezzel a férjem is így van!

Amikor engem lesajnálnak mindig visszaszoktam szólna,hogy biztos az irigység beszél belőle...Mert általában a lányos emberek piszkálnak.Akinek fiai vannak sosem mondott még ilyet

egyik korábbi válaszoló voltam

ja és én sosem szoktam lányos szülőknek beszólni,ezért nem is értem az emberek e fajta reakcióit!

2013. jan. 17. 18:53
 37/38 anonim ***** válasza:
Olyan jó nyomon követni ezeket a beszólásokat... :)
2013. jan. 18. 10:19
 38/38 A kérdező kommentje:
én is megmosolyogtam a verebes és lyuk a lyukban történetet :) jó kedvet csinált nekem a mai napra :)
2013. jan. 18. 11:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!