Kezdek kiborulni ezeken a megjegyzéseken. Ti hogy reagálnátok rá? Esetleg ti is megkaptátok már?
kislányt várok, és olyan sokszor jönnek ezek a megjegyzések, hogy nem baaaj, majd a következő... meg hogy azért a fiú jobb lett volna, stb.
ezzel egyrészt annyira a lelkembe gázolnak, hogy legszívesebben elsírnám magam. másrészt, pedig nem mi döntünk, hogy fiút, vagy lányt szülünk. nem nagyon szoktam reagálni ezekre a megjegyzésekre, mert hirtelen köpni-nyelni nem tudok. mégis hogy lehetnek ilyen parasztok az emberek? (elnézést a kicsit keményebb megfogalmazásért..) szerintem nem én reagálom túl, ez tényleg nagyon bunkóság...
Mikor megismerkedtem a férjemmel azt mondta, hogy " a lány gyerek nem gyerek!!!"
Van egy 3 és fél éves lányunk és oda meg vissza van a kiscsajért.Most 25 hetes terhes vagyok,de még nem mutatta meg magát,hogy minek készül.A férjem ismét lányt szeretne...:)
De nekem is azt szokták mondani,hogy apa biztos fiút szeretne.Meg jó lenne egy öcsike ugye?
Én is lányt szeretnék,de ha fiú lesz sem hagyom a kórházban.. :)
A lényeg,hogy egészséges legyen ez a legfontosabb.
Sógornőm férje mondta állandóan a terhesség alatt a sógornőmnek, hogy sasnak verebe nem lehet! :D kint dolgozott külföldön, ezért a szülés utánra ért be a kórházva, ahol a drága anyukája azzal várta, hogy : "Hát fiam, a sasnak mégiscsak verebe született!" :)
Én is babás vagyok, mindegy hogy milyen nemű lesz, csak egészséges legyen :) de kislányra gyanakszunk :)
verebes vagyok :D
az én apum meg azt mondta a páromnak, hogy Hát amugy a lány a tehetség, tudod miért? Párom visszakérdezett, hogy miért, a drága apum válasza csak annyi volt, hogy : Lyukba lyukat csinálni, na az a tehetség!
Ezen kiakadtunk egy kicsit :DD
kedves 32.es válaszoló.
én is a 3.fiamat várom,nekem is jönnek a sajnálkozó beszólásokkal.
Holott minket egy cseppet sem zavar,sőt!
Inkább 3 fiú,mint 3 lány és ezzel a férjem is így van!
Amikor engem lesajnálnak mindig visszaszoktam szólna,hogy biztos az irigység beszél belőle...Mert általában a lányos emberek piszkálnak.Akinek fiai vannak sosem mondott még ilyet
egyik korábbi válaszoló voltam
ja és én sosem szoktam lányos szülőknek beszólni,ezért nem is értem az emberek e fajta reakcióit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!