Kezdek kiborulni ezeken a megjegyzéseken. Ti hogy reagálnátok rá? Esetleg ti is megkaptátok már?
kislányt várok, és olyan sokszor jönnek ezek a megjegyzések, hogy nem baaaj, majd a következő... meg hogy azért a fiú jobb lett volna, stb.
ezzel egyrészt annyira a lelkembe gázolnak, hogy legszívesebben elsírnám magam. másrészt, pedig nem mi döntünk, hogy fiút, vagy lányt szülünk. nem nagyon szoktam reagálni ezekre a megjegyzésekre, mert hirtelen köpni-nyelni nem tudok. mégis hogy lehetnek ilyen parasztok az emberek? (elnézést a kicsit keményebb megfogalmazásért..) szerintem nem én reagálom túl, ez tényleg nagyon bunkóság...
Nekem egyenesen a nőgyógyászom kérdezte meg, amikor az uh-n előszőr megállapította a nemét hogy: "lány lesz, nem baj? Attól még maradhat?"
Mondam neki, hogy sokkal jobban örülök, mintha fiú lenne.
A kiscsaj azóta sem csipázza a dokit, szinte meg sem áll neki, amikor mérni akarja az ultrahangozásnál :-)
(Most töltöm majd a 32. hetet)
Olyan 2 hónapos lehetett a lányom mikor sétáltam vele, toltam a babakocsiba. Jött velem szemben egy idősebb ember, és mikor mellém ért belekukkantott a babakocsiba. Megkérdezte, hogy kisfiú. Mondtam neki, hogy nem... kislány. Erre ő: "Nem baj, az is ember!"
Képzelheted..köpni-nyelni nem tudtam..rohamomban csak annyit tudtam visszanyögni neki: hogy persze, hogy ember, miért mit gondolt..állat?
Nézett rám az öreg mint borjú az új kapura.
Érted...egy vad idegen ember...mindegy..úgy látom ebben a világban lapáttal osztják a bunkóságot. Ez van. (Amúgy Én mindig is kislányt akartam:) )
Nekünk is lányunk lett. Egyik rokonunk mindig azt mondogatta, hogy rossz volt a "bika"... Inkább nem is mondtunk rá semmit. Amikor ők várták a babájukat, azt mondta a srác, hogy felakasztja magát, ha lány lesz...no comment.
Amúgy mondhatod nyugodtan azt, hogy apuka ügyes volt, mert a lányt nehezebb összehozni!
Na én attól vagyok ki mikor kérdezgették az elején,hogy "Na és gyerek lesz vagy lány?"Pffff..
Hozzáteszem most fiút várok de van már egy lányom.
Különben ez a fiú para engem is érdekel.Találtam is egy Ranschburg Jenő videót amiben arról beszél,hogy milert alakult ez így.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!