Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kezdek kiborulni ezeken a...

Kezdek kiborulni ezeken a megjegyzéseken. Ti hogy reagálnátok rá? Esetleg ti is megkaptátok már?

Figyelt kérdés

kislányt várok, és olyan sokszor jönnek ezek a megjegyzések, hogy nem baaaj, majd a következő... meg hogy azért a fiú jobb lett volna, stb.

ezzel egyrészt annyira a lelkembe gázolnak, hogy legszívesebben elsírnám magam. másrészt, pedig nem mi döntünk, hogy fiút, vagy lányt szülünk. nem nagyon szoktam reagálni ezekre a megjegyzésekre, mert hirtelen köpni-nyelni nem tudok. mégis hogy lehetnek ilyen parasztok az emberek? (elnézést a kicsit keményebb megfogalmazásért..) szerintem nem én reagálom túl, ez tényleg nagyon bunkóság...

2013. jan. 16. 15:34
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem szólj vissza valamit! Én biztos közölném velük,hogy mi nem vagyunk ilyen begyöpösödöttek,hogy az első csak fiú lehet! Vagy hogy még jó,hogy nem magának szülöm,hanem magunknak! Vagy azt,hogy akik igazán szeretnek minket,azok nem problémáznak ezen,hanem velünk örülnek,hogy kislányunk születik! Mondjuk nekem nagyon nagy pofim van,és nem tűröm a sértegetést! :)
2013. jan. 16. 16:04
 12/38 anonim ***** válasza:
100%

Nekem egyenesen a nőgyógyászom kérdezte meg, amikor az uh-n előszőr megállapította a nemét hogy: "lány lesz, nem baj? Attól még maradhat?"

Mondam neki, hogy sokkal jobban örülök, mintha fiú lenne.

A kiscsaj azóta sem csipázza a dokit, szinte meg sem áll neki, amikor mérni akarja az ultrahangozásnál :-)

(Most töltöm majd a 32. hetet)

2013. jan. 16. 16:05
 13/38 anonim ***** válasza:
100%
Én tuti nem bírnám ki, hogy ne szóljak vissza!! Kisvuk jól leírta, ezen ha megsértődnek, akkor mehetnek a sunyiba... vagy legközelebb átgondolják, hogy mit mondanak!
2013. jan. 16. 16:08
 14/38 anonim ***** válasza:
100%
Jaj tényleg ne foglalkozz az ilyenekkel. Legközelebb valaki ilyent mondana kérdezd meg tőle, hogy "miért? elő van írva, hogy fiúnak kell lennie?" Szóval ne hagyd magad, de ne is ezen agyalj, mert annál rosszabbul esik. További szép babás napot!
2013. jan. 16. 16:23
 15/38 anonim ***** válasza:
100%

Olyan 2 hónapos lehetett a lányom mikor sétáltam vele, toltam a babakocsiba. Jött velem szemben egy idősebb ember, és mikor mellém ért belekukkantott a babakocsiba. Megkérdezte, hogy kisfiú. Mondtam neki, hogy nem... kislány. Erre ő: "Nem baj, az is ember!"

Képzelheted..köpni-nyelni nem tudtam..rohamomban csak annyit tudtam visszanyögni neki: hogy persze, hogy ember, miért mit gondolt..állat?

Nézett rám az öreg mint borjú az új kapura.

Érted...egy vad idegen ember...mindegy..úgy látom ebben a világban lapáttal osztják a bunkóságot. Ez van. (Amúgy Én mindig is kislányt akartam:) )

2013. jan. 16. 16:25
 16/38 anonim ***** válasza:
100%

Nekünk is lányunk lett. Egyik rokonunk mindig azt mondogatta, hogy rossz volt a "bika"... Inkább nem is mondtunk rá semmit. Amikor ők várták a babájukat, azt mondta a srác, hogy felakasztja magát, ha lány lesz...no comment.

Amúgy mondhatod nyugodtan azt, hogy apuka ügyes volt, mert a lányt nehezebb összehozni!

2013. jan. 16. 16:26
 17/38 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a nagyobbik lány, a kissebbik kisfiú, direkt nem kérdeztük meg a terhességnél mi lesz a neme, mert elegem volt az ilyen megjegyzésekből.Nekem teljesen mindegy volt, mi négyen voltunk testvérek 3 lány 1 fiú, a bátyám 31 évesen meghalt. Ezek utánn valahogy ilyen apróság hogy az én gyermekem milyen nemű lesz, nem érdekelt. Persze a saját anyósom sem értett meg hogy miért...
2013. jan. 16. 16:48
 18/38 anonim ***** válasza:
Amikor terhes voltam valaki azt mondta, nem baj, hogy kislány, a lényeg, hogy egészséges legyen... Nekem meg sem fordult a fejemben, hogy esetleg baj lenne, nem is tudtam mit mondjak!
2013. jan. 16. 16:56
 19/38 anonim ***** válasza:
100%

Na én attól vagyok ki mikor kérdezgették az elején,hogy "Na és gyerek lesz vagy lány?"Pffff..

Hozzáteszem most fiút várok de van már egy lányom.

Különben ez a fiú para engem is érdekel.Találtam is egy Ranschburg Jenő videót amiben arról beszél,hogy milert alakult ez így.:)

http://www.youtube.com/watch?v=vxLQKFFhUkU

2013. jan. 16. 17:11
 20/38 anonim ***** válasza:
Érdemes megnézni ezt a videót.Érdekes adatokról beszél.
2013. jan. 16. 17:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!