Kezdek kiborulni ezeken a megjegyzéseken. Ti hogy reagálnátok rá? Esetleg ti is megkaptátok már?
kislányt várok, és olyan sokszor jönnek ezek a megjegyzések, hogy nem baaaj, majd a következő... meg hogy azért a fiú jobb lett volna, stb.
ezzel egyrészt annyira a lelkembe gázolnak, hogy legszívesebben elsírnám magam. másrészt, pedig nem mi döntünk, hogy fiút, vagy lányt szülünk. nem nagyon szoktam reagálni ezekre a megjegyzésekre, mert hirtelen köpni-nyelni nem tudok. mégis hogy lehetnek ilyen parasztok az emberek? (elnézést a kicsit keményebb megfogalmazásért..) szerintem nem én reagálom túl, ez tényleg nagyon bunkóság...
Teljesen megértelek! Nekünk ikreink lesznek és engem azzal tudnak a sírba kergetni,hogy majd a következő is hátha iker lesz. Én meg mondom,hogy hááát...nem lesz következő,Ők meg,hogy ne mondjak ilyet,hát legalább 3 gyerek az azért kell!!!!!!!! Annyira jó,hogy mindenki jobban tudja,hogy nekünk hány gyerek kell. Aztán amikor megkérdezik a nemüket:mondom,hogy 1 fiú,1 lány. Erre azt mondják,nem baj,csak egészségesek legyenek,meg hogy na akkor egy kalap alatt lerendeztük. Igen,valóban tök jó,hogy mindkét nemből jut 1-1 egyszerre,de mi két fiúnak vagy 2 lánynak is ugyanannyira örültünk volna! Főleg másfél év várakozás után...és jellemzően az idősebbek szokása beszólni ilyesmit! Hát szégyelljék magukat,hogy ilyen a felfogásuk!:(
30+1 hetes,ikres kismami
tényleg sok az okoskodó, de ne törődj velük! komolyan!
én anno azért voltam megbolondulva, hogy kislányom legyen. aztán 14 hetesen a 4D ultrahangon kiderült, hogy fiú. hááát, kicsit át kellett értékelnem. utána viszont azért izgultam, hogy egészséges legyen.
még pocakosan tőlem is kérdezték, hogy milyen nemű, és amikor mondtam, hogy kékbugyis, akkor mondták, hogy jaj de jó, mire én: a lánynak is nagyon örültünk volna, mert mi szerelemgyereket várunk.
Ja,azt el is felejtettem megírni,hogy amikor még nem tudtuk,hogy ikreink lesznek,akkor a férjem barátja(?) azt mondta a férjemnek,hogy az az igazi férfi,aki elsőre fiút csinál(Nekik akkor volt egy éves a kisfiuk). Aztán amikor kiderült,hogy ketten vannak,akkor a férjem felhívta és közölte Vele,hogy nem barátom,az az igazi férfi,aki elsőre 2 gyereket csinál!:D Persze ez ugyanolyan alaptalan kijelentés volt,mint a barátjáé,de azért büszke volt magára,hogy visszavághatott!
30+1 hetes,ikres kismami
Nekem van egy 3,5 eves kislanyom es szivem melyen ismet lanyra vagyom de nekem mindenki azzal jon hogy fiu lesz es sirba kergetnek vele ...
Nem mindtha baj lenne ha az de rendesen belem akarjak beszelni es nagyon idegesito mar
Ezzel sajnos nem tudsz mit kezdeni.
Nekem fiaim vannak és mindig csak gratuláló megjegyzést kaptunk.Ismeretségi körben hallottam már,hogy a lányokhoz h viszonyulnak:(
Ettől függetlenül a családunknak teljesen mindegy lett volna a nemük,csak egészséges legyenek!
Egyébként igen,tényleg nagyon bunkó dolog és nem te reagálod túl!
párom szokott ezekre nagyon jól reagálni, ilyenkor azt mondja, hogy minden normális embernek az első gyerek lány :)
csak mikor nekem jönnek ezzel a szöveggel nem tudok hirtelen reagálni, pedig utólag annyi minden eszembe jut, hogy mit is mondhattam volna...
de mindegy is, igazatok van, nem szabad fölvenni ezeket a kedves beszólásokat, végül is magamnak és a páromnak szülöm a picit, a többiek meg bekaphatják :D
köszönöm, hogy írtatok hasonló történeteket, és vigasztaltatok :)
puszi mindenkinek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!