Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Édesapák! Ti hogyan reagálnáto...

Édesapák! Ti hogyan reagálnátok hozzá, ha a vajúdó párotok a fájdalomtól kiabálásba kezdene?

Figyelt kérdés
Csitítanátok, vagy segítenétk neki?!
2012. jún. 14. 15:58
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
72%
Miért kéne csitítani???? Nem jókedvéből kiabál!!
2012. jún. 14. 15:59
 2/25 A kérdező kommentje:

Én ugy gondolom normálisan tettem fel a kérdést!

Mivel az én férjem csítitott és közölte ne menjek át állatba! ezért volt a kérdés!

(nem kérek a férjemre sértő megjegyzéseket)

2012. jún. 14. 16:06
 3/25 anonim ***** válasza:
100%

Ne haragudj, csak meglepődtem, hogy ilyet kérdez valaki :))

11 hetes kismama vagyok, én megbántódnék, ha a párom csitítana, vagy rám szólna, hogy csendesebben.

De kiváncsi vagyok a férfiak véleményére.

2012. jún. 14. 16:09
 4/25 A kérdező kommentje:

A férjem sok szülésen bennt volt már, véleménye szerint csendben is ki lehet bírni(?!)

A következőnél nem engedem hogy bennt legyen! Csak félek hogy utólag megbánnám!

2012. jún. 14. 16:12
 5/25 anonim ***** válasza:

Előző vagyok, én is ezen vacilálok! Megnéztem most a Várandósok című filmet, és olyan jó volt nézni, hogy az apukák bent voltak, meghatódtak, mikor kibújt a pici.

Mi egyelőre azt beszéljük, hogy nem jön be, de félek, hogy megbánom :(

2012. jún. 14. 16:14
 6/25 anonim ***** válasza:
55%
Megkérdeztem a férjem. Először elkezdte simogatni az arcom, hogy "jól van, bírd ki, már nincs sok hátra" aztán elkezdtem "üvölteni", erre közölte, hogy "jó, akkor én most kimegyek, szólj ha túl vagy rajta" Persze csak viccből mondta. :) De majd meglátjuk, hogy melyik lesz. Lehet, hogy én magam fogom kiküldeni, hogyha érzem, hogy na ez fájni fog...
2012. jún. 14. 16:15
 7/25 anonim ***** válasza:
52%

"A férjem sok szülésen bennt volt már,---"

Orvos?

Amúgy ez mindig a kismama temperamentumától függ, én pl. csöndesen vajúdtam és szültem, de a mellettem lévő kismama ordított. És senki nem szólt rá, h halkabban.

Amúgy csak megjegyezném, ha sok ordítás, kiabálás is lefárasztja a szervezetet,- nem kell halkan szenvedni, de a kiabálások hátterében azért van egy kis "rájátszás" a kismama részéről. Sokkal könnyebb a kitolási szakasz (meg az egész szülés) ha csak magadra meg a babádra próbálsz koncentrálni.

2012. jún. 14. 16:18
 8/25 anonim ***** válasza:
Bocsi hol tudtad megnézni a várandósok c. filmet?Linket tudnál küldeni?
2012. jún. 14. 16:18
 9/25 anonim ***** válasza:

Kedves Utolsó!

Moziban néztem meg, nagyon jó volt! :)

Sírtam, nevettem rajta :))

2012. jún. 14. 16:28
 10/25 anonim ***** válasza:
Ja értem köszi:)Mert kerestem itt a neten és nem találom sehol:(
2012. jún. 14. 16:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!