Édesapák! Ti hogyan reagálnátok hozzá, ha a vajúdó párotok a fájdalomtól kiabálásba kezdene?
Én ugy gondolom normálisan tettem fel a kérdést!
Mivel az én férjem csítitott és közölte ne menjek át állatba! ezért volt a kérdés!
(nem kérek a férjemre sértő megjegyzéseket)
Ne haragudj, csak meglepődtem, hogy ilyet kérdez valaki :))
11 hetes kismama vagyok, én megbántódnék, ha a párom csitítana, vagy rám szólna, hogy csendesebben.
De kiváncsi vagyok a férfiak véleményére.
A férjem sok szülésen bennt volt már, véleménye szerint csendben is ki lehet bírni(?!)
A következőnél nem engedem hogy bennt legyen! Csak félek hogy utólag megbánnám!
Előző vagyok, én is ezen vacilálok! Megnéztem most a Várandósok című filmet, és olyan jó volt nézni, hogy az apukák bent voltak, meghatódtak, mikor kibújt a pici.
Mi egyelőre azt beszéljük, hogy nem jön be, de félek, hogy megbánom :(
"A férjem sok szülésen bennt volt már,---"
Orvos?
Amúgy ez mindig a kismama temperamentumától függ, én pl. csöndesen vajúdtam és szültem, de a mellettem lévő kismama ordított. És senki nem szólt rá, h halkabban.
Amúgy csak megjegyezném, ha sok ordítás, kiabálás is lefárasztja a szervezetet,- nem kell halkan szenvedni, de a kiabálások hátterében azért van egy kis "rájátszás" a kismama részéről. Sokkal könnyebb a kitolási szakasz (meg az egész szülés) ha csak magadra meg a babádra próbálsz koncentrálni.
Kedves Utolsó!
Moziban néztem meg, nagyon jó volt! :)
Sírtam, nevettem rajta :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!