Bébybogyóó kérdése:
18 hetes kismama vagyok.2 napja görcsöl a jobb oldali vesém. Leleteim jók lettek sőt még ultrahangon is megnézte a doktornő és nem látott semmi eltérőt. Viszont már aludni sem aludtam a fájdalomtól! Mitől lehet?
Figyelt kérdés
2012. máj. 9. 14:18
1/2 anonim válasza:
Szia!nekem is ez volt 20 hetesen! A kisfiam nyomott valami ideget,meg a húgyvezetékemen feküdt,bekerültem az ügyeletre,mert nem múlt a görcs!kaptam 2 infúziót,amitől elmúlt! És nekem vesetágulatom lett! Annyit tudsz tenni,h bal oldalon feküdj,és vegyél be egy Algopyrint!ha nem múlik,akkor kórház!de ne izgulj,ebből nem lehet baj! Csak kellemetlen! 30hkm
2/2 anonim válasza:
Nekem néhány rúgásától úgy elkezdett fájni a jobb vesém, hogy bementem az ügyeletre. Kaptam infúziót, elmúlt.
Később kiderült, hogy még a húgyvezetékemet is nyomta, ezért pisiltem annyiszor.
1,5 éves kislány anyuja és 23 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!