Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Édesapák! Ti hogyan reagálnáto...

Édesapák! Ti hogyan reagálnátok hozzá, ha a vajúdó párotok a fájdalomtól kiabálásba kezdene?

Figyelt kérdés
Csitítanátok, vagy segítenétk neki?!
2012. jún. 14. 15:58
1 2 3
 21/25 Anita8401 ***** válasza:

Nálunk mind a két szülèsemnèl bennt volt a párom igaz èn nem üvöltőttem de azért volt,hogy hangosabban nyögtem fel egy egy fájásnál :-)) . Ő csak fogta a kezemet és bíztatott,hogy mindjárt vège meg,hogy ki fogom bírni stb.

Most a harmadikat várjuk és ki nem hagyná a szülést azt mondta,hogy most is ott lesz és fogja a kezemet :-)) .

14hkm

2012. jún. 14. 18:00
 22/25 anonim ***** válasza:
100%
Én annak válaszolnám, hogy ki lehet bírni csendben is aki megjegyzést tesz rám szülés közben, azaz, hogy fogja be. Én nem kiabáltam, de elég hangosan nyögtem. Egy rossz szót nem kaptam a páromtól (sem az orvostól sem senkitől). Ő nem érezte, hogy mennyire fáj, de az arcomon tökéletesen látszott. Kiabálni nem ciki, ha épp szül az ember, miért kellene bárkit is csitítani? Ez egy olyan fájdalom, amit a férfiak soha nem fognak tudni átélni, azok a nők pedig akik még nem szültek olvassák, hogy milyen fájdalom ez, de átélni ők is csak a szülés pillanatában fogják, hiába készülsz rá úgy, hogy nem fogsz kiabálni, ha az adott helyzetben elsodor a fájdalom.
2012. jún. 14. 18:02
 23/25 anonim ***** válasza:
90%
Aki a feleségét a szülés miatt csalta meg, az csak arra fogták. Egy olyan férfi sem ismerek, akik ne tisztelnék jobban a feleségüket a szülés láttán, mint előtte. Persze ismerek olyat, aki megcsalta a párját, de az szülés nélkül is megtette volna. Igenis úgy gondolom, hogy az a férj, aki megundorodik a szülés miatt a feleségétől, az nem is szerette, tisztelte előtte maximálisan a nőt.
2012. jún. 14. 18:32
 24/25 anonim ***** válasza:

Ott a pont a 23 nál.

Hát igaz apukáknak szólt,de látom sok anyuka válaszolt,így én is fogok.

Hosszú szülésem volt és kicsit féltem is,hogy meglepődik majd a párom,ahogy nem önmagam leszek ott és akkor.De nem,nagyon is természetesnek vette azt,hogy sóhajtok,felszisszenek,vagy éppen "hagy már a p*csába békén!!!" kijelentést tettem miközben fél perce azt kértem simogasson.

Amikor már túl voltunk mindenen (a kitolási szakasz elmaradt,műtőben végeztük),a megfigyelőben,ott volt mellettem és megdicsért,nagyon ügyes voltam és ismerve engem,nem gondolta,hogy kibírom hisztizés és kiabálás nélkül.Csendes voltam és jól bírtam.Ezt a többi anyuka is mondta akik időközbe megszültek vagy éppen akkor érkeztek mikor már vége felé voltam.Még soha annyira komolyan és meghitten nem mondta,hogy szeret és hogy mennyire hálás.

Azt azért megjegyzem,nem mindenkinek magas a fájdalom küszöbe,ha neki fáj és csak így könnyíthet magán,hogy ordibál,hát legyen.Ha nekem mondott volna ilyet a párom,ha hangosabb lettem volna,kizavarom a francba.

De vannak olyan hisztis p*csák is amelyik már a kitolásnál van és azt kiabálja,nem akarom,most nem,nem kell a gyermek,utálom mert fájást okoz!!!Megszületik a baba és bumm,kicserélik,nagyon nyugodt semmi és senki nem érdekli,csak gagyog a gyerekéhez.

2012. jún. 14. 21:31
 25/25 anonim ***** válasza:
72%

Itt olvastam a GYK-n, sajna a kérdést nem találom, de hasonló volt, mint a tiéd.

Idézek kb. egy választ: " Majd akkor szövegeljen, ha az orrlyukán kitolt egy sült kacsát."

:)

2012. jún. 14. 22:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!