Mit tehetnék? Öntsetek egy kis lelket belém, mert most már nincs visszaút.! :-<
Béranya vagyok. A legjobb barátnőmnek és a párjának nem lehet gyermeke, évekig próbálkoztak, végülis hitelt vettek fel, és belementem, mivel tudtam egy "rendes" béranyát nem tudnának megfizetni, de így is milliós nagyságrendről beszélünk..:S Nekem van már egy kisfiam. A lényeg, hogy most 21 hetes a baba, már mozog, és mikor átjönnek, simogatják, becézgetik, meg hogy majd milyen jó lesz, amikor végre egy család lesznek. Na és innentől bennem meghalt valami... :-(
Én tudom, tisztában vagyok vele, hogy az összes pénzük "bennem" van, és hogy az ő kisbabájuk, de ha belegondolok, hogy 9 hónapig a szívem alatt hordom, megszülöm, és elveszik tőlem, én abba belepusztulok!! Olyan szemétnek érzem magam miatta, é tudom már hogy felelőtlen döntés volt ezt így, és meg is bántam de mostmár nem tudok mit tenni.. Mihez kezdjek? Minden nap csak sírok, bele fogok ebbe betegedni!! :'(
Azért az picit erős, hogy sokkal jobban vagyok, de a helyzethez képest igyekszem.. és nagyon feldobott az, hogy a párom is szívesen fogadna új kisbabát a családba, na meg persze a kisfiam, aki minden nap erőt ad!
Köszönöm a kedves szavakat mindenkinek! Nagyon aranyosak vagytok, minden héten 3x találkozok a barátnőmmel és a picikével is, aki jövő hónapban már fél éves lesz...Elrepült az idő, és egyre jobban imádom őt, ahogy látom cseperedni..Hiányzik... :( :)
Szia.Hogy vagy mi újság veletek?
Nagyon erős nő vagy, minden tiszteletem a tiéd.
Szívhez szóló történet, most olvastam végig.
Hihetetlen, hogy vannak még ilyen erős, és nagylelkű emberek!
Én is várom a válaszod, hogy most mi van veled!
Sziasztok!
Kaptam privát üzenetet, hogy érdeklődtök utánam/utánunk, nagyon aranyosak vagytok!
Úgy döntöttünk a párommal, hogy mivel már 2 hónapja visszaállt a menzeszem, elkezdünk próbálkozni a babával, ami nagyon feldob és erőt ad!
Kicsi kincsem már mindjárt 7 hónapos, ügyes aranyos eleven kisbaba, imádom nagyon! Hetente 1x járok már "csak" pszichológushoz, de úgy érzem, erre még szükségem lesz. Azt nem tudom, h meddig, lehet ha megfogan a kisbabánk, akkor úgy fogom érezni, h már nem kell mennem hozzá. Kisfiammal azóta sokkal szorosabb a kapcsolatom, szinte egész nap együtt vagyunk, és lekötjük egymást kölcsönösen!
Párom mindenben támogat, ő az a nagybetűs Ő, aki nem hagyott el, mikor teljesen odavoltam idegileg, ezért becsülöm őt és szeretem, talán most még jobban, mint eddig!
Barátnőmékkel is találkozunk hetente 1-2x, ahogy idő van rá, keressük egymást mindig, minden rendeződni látszik, de a hiány még mindig itt van a szívemben, szerintem ez soha el nem fog múlni..
Én drukkoltam Neked már akkor is, mikor kismama voltál, és érdeklődnék, hogy hogy vagy azóta, és hogy kismama vagy-e már?
Legjobbakat kivánom Neked és egész családodnak!!
Bolgod Új Évet!!
Sziasztok!
Nagyon aranyosak vagytok, hogy érdeklődtök utánam, szinte egyből - ha lehet így mondani - megfogant a baba, most leszek a hétvégén 24 hetes, és eddig úgy néz ki kislány! De még nem kiabálom el, de egyébként teljesen mindegy csak egészséges legyen, mint a másik 2..:) Április végére várjuk a bébit..:)
Lekopogom, 3 hete nem járok pszichológushoz és úgy érzem már nincs is rá szükségem. A barátnőmékkel azóta is ugyanolyan jó a viszonyunk, és nemrég töltötte be a picikéjük az 1 évet! :) Már le tudom ezt írni a torkomban fojtogató érzés nélkül is: picikéjük. De kicsit az enyém is ;)
Boldog Új Évet Nektek is, az előzőnél minden boldogabb lehet már nekem, az rettenetes nehéz volt..! Túl vagyunk rajta!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!