Mit tehetnék? Öntsetek egy kis lelket belém, mert most már nincs visszaút.! :-<
Béranya vagyok. A legjobb barátnőmnek és a párjának nem lehet gyermeke, évekig próbálkoztak, végülis hitelt vettek fel, és belementem, mivel tudtam egy "rendes" béranyát nem tudnának megfizetni, de így is milliós nagyságrendről beszélünk..:S Nekem van már egy kisfiam. A lényeg, hogy most 21 hetes a baba, már mozog, és mikor átjönnek, simogatják, becézgetik, meg hogy majd milyen jó lesz, amikor végre egy család lesznek. Na és innentől bennem meghalt valami... :-(
Én tudom, tisztában vagyok vele, hogy az összes pénzük "bennem" van, és hogy az ő kisbabájuk, de ha belegondolok, hogy 9 hónapig a szívem alatt hordom, megszülöm, és elveszik tőlem, én abba belepusztulok!! Olyan szemétnek érzem magam miatta, é tudom már hogy felelőtlen döntés volt ezt így, és meg is bántam de mostmár nem tudok mit tenni.. Mihez kezdjek? Minden nap csak sírok, bele fogok ebbe betegedni!! :'(
Nagyon nehéz lehet...
Arra gondolj, hogy ez nem a ti gyereketek. De mivel szinte testvérek vagytok, gyakran fogod látni a picit, nem csak úgy elviszik, hanem egy olyan embernek adod meg a legnagyobb boldogságot, ami létezik, akit a legjobban szeretsz.
Ha belevágtál ebbe, akkor szerintem jól végig gondoltad előtte. Csak hát közbe szólnak a hormonok... De próbáld elfogadni, hogy a pici az ő babájuk lesz. Keress fel szakembert, aki segíthet, ha egyedül nem megy. Máskülönben a kapcsolatotokat is megmérgezi a barátnőddel.
Szerintem nagyon szép dolog, amit teszel, és én is megtenném a testvéremért.
Igazad van teljesen, nem pontozlak le, az én hibám teljesen, és a hormonoké..:S
Köszönöm!
34. válaszoló vagyok
Így már értem!:) Csak kicsit félreérthető volt a pénz kérdése.
Viszont én továbbra is úgy gondolom, hogy mivel már van egy gyermeked tisztában kellett lenned azzal, hogy milyen érzés, amikor a hasadban rúgkapál a pici, szóval nem kellene, hogy meglepődj ezeken az érzéseken.:) Én is biztos vagyok benne egyébként, hogy a hormonok is bezavarnak, de továbbra is azt mondom, hogy kérj segítséget egy szakembertől, biztosan tud majd segíteni!
Remélem, hogy sikerül magadban tisztázni a dolgokat és te is boldog leszel végül, hogy boldoggá tetted a barátnődéket!:)
Nagyon buszke lehetsz magadra, hogy ilyet vallaltal a baratnodert! En is megtennem az enyemert, ha ilyen helyzetbe kerulne.
Es az amit most erzel a baba irant, az teljesen normalis es ertheto. Hiszen benned van, te taplalod, te vagy az, aki kepesse teszi az eletre azt a semmit, amit a baratnod nem kepes eletkepesse tenni.
De talan segit, ha tudod, hogy mint egy mas fajta orokbeadasnal, itt nem fogod teljesen elvesziteni a babat. Hiszen a legjobb baratnod, a te sajat gyermeked keresztanyja, es biztos vagyok benne, hogy ez a baba kesobb majd tudni fogja, hogy ketto anyukaja van, es hogy hogy jott a vilagra, es mivel a legjobb baratnod, szerintem szinte minden nap lathatod a babat, majd kesobb a gyereket, szoval vegig tudod kiserni a fejlodeset. Nem fogod teljesen elvesziteni.
Gondolj arra, hogy te majd csak a jo dolgokat fogod kapni a gyerekbol. A jatekot, a szorakozast, stb. az ejjeli siras, a beteg gyerek apolasa marad majd a baratnodre.
Es ha ilyen jo baratnok vagytok, akkor a ket gyerek is testverkent fog egymasra tekinteni.
Tudom ez most nehez, es a hormonjaid is ratesznek egy lapattal, de ha mar megszuletett es megy az elet tovabb akkor mar nem fogod banni, sot boldog leszel, es mondom, ha ilyen jo baratok vagytok, akkor nem fogod elvesziteni a babat, hanem ugymond kozos kisbabatok lesz.
Kitartas Neked!
Sziasztok!
Tegnapra tolódott a 4D ultrahang, és hála Isten kisfiút látnak. Legalább nem kislány. De így is még mindig pocsékul vagyok..:S :(
Szerintem fantasztikus, amit teszel, csodálatos barát vagy!! Ki fogod bírni és ez egy elszakíthatatlan kötelék lesz köztetek! Elhiszem, hogy pocsékul vagy, én azt javaslom, fordulj egy segítőhöz, pl. pszichológushoz, ne nehezítsd a helyzeted azzal, hogy ezt egyedül akarod átvészelni.
Kitartás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!