Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Tesó kérdés? Öntsetek belém...

Tesó kérdés? Öntsetek belém lelket!

Figyelt kérdés

Nagyon aggódom, mert 3 napja késik...teszteltem, ami negatív lett, de lehet, hogy még nem mutatja ki.

Kislányom 1 éves és egyáltalán nem terveztünk ilyen korán tesót.

Mikor teszteljek újra?

2011. febr. 3. 17:03
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Ha pár nap múlva sincs semmi, akkor én mondjuk hétfőn tesztelnék újra. Aztán hiába negatív, azért menj el a dokihoz, hogy inkább nézzen meg...
2011. febr. 3. 17:05
 2/13 anonim ***** válasza:
88%

MI sem terveztük a kistesót. Nálunk 20 hónap van a lányok között. Én is bepánikoltam, hogy hogyan fogom bírni stb.

De nem bántam meg. Ez a legjobb dolog, ami törhénhetett velünk. A lányok imádják egymást. Az első 3 hónap tényleg húzós volt, tandem pelenkáztam őket :-D

Volt, hogy olyan fáradt voltam, hogy mikor csomagoltam ki a kisebbet, akkor jöttem rá, hogy az 1 hónaposon 5-ös pelus van, egészen a hóna aljáig felért :-D

Most a pici 1, a nagy 3 éves. Már sokkal könnyebb, mintha egykét nevelnék. NAgyon szeretnek együtt játszani :-D

Tehát nem kell kétségbe esni (mondom én ezt utólag), ha újratervezhetném a dolgot, akkor sem szeretném másképp.

2011. febr. 3. 17:20
 3/13 anonim ***** válasza:
32%

háááát, sajna, másfél hete teszteltem pozit egy 7 hós baba mellé :( sajnos!!!!! és hát szóba sem jöhet kistesó több ok miatt is, így holnap reggel megyek kórházba :((((((( remélem te nem vagy hasonló helyzetben! nem kívánom senkinek!!!!!

mikor volt meg utoljára? onnantól számolva kb 4 hétre már tutira kimutatja a pozit, nekem így volt.kitartás!!!!!

2011. febr. 3. 17:53
 4/13 anonim ***** válasza:
Szerintem 3 nap késés előfordulhat... Tesztelj holnap után reggel és ha negatív, akkor biztos nem lesz baba.
2011. febr. 3. 18:17
 5/13 anonim ***** válasza:
Simán belefér a késés. De ha nem: nálunk a lányok között 19 hónap van. Életem legjobb döntése volt. Nem túlzás imádják egymást. Egyedül a császár utáni 2 hét nem volt túl rózsás, de azóta nagyon jó. Bár az éjszakák néha... ühüm... ébredősek. Mi terveztük és jól tettük :D
2011. febr. 3. 18:43
 6/13 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek, ha a szívemre hallgatok örülök, ha az eszemre akkor nem...nem állunk valami fényesen, ezért is terveztük későbbre a másodikat.
2011. febr. 3. 19:03
 7/13 anonim ***** válasza:
Majd írd meg légyszives mi lett a teszt eredménye...
2011. febr. 3. 20:03
 8/13 A kérdező kommentje:
Ok. Izguljunk együtt!!!
2011. febr. 3. 20:18
 9/13 anonim ***** válasza:
Hú, hát kívánom azt mutassa a következő teszt amit látni szeretnél!
2011. febr. 4. 13:08
 10/13 A kérdező kommentje:

Sziasztok! A jó hír az, hogy ma reggel megjött!!! Úgyhogy nincs para!!!

Köszi, hogy szorítottatok nekem.

2011. febr. 5. 21:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!