Tesó kérdés? Öntsetek belém lelket!
Nagyon aggódom, mert 3 napja késik...teszteltem, ami negatív lett, de lehet, hogy még nem mutatja ki.
Kislányom 1 éves és egyáltalán nem terveztünk ilyen korán tesót.
Mikor teszteljek újra?
MI sem terveztük a kistesót. Nálunk 20 hónap van a lányok között. Én is bepánikoltam, hogy hogyan fogom bírni stb.
De nem bántam meg. Ez a legjobb dolog, ami törhénhetett velünk. A lányok imádják egymást. Az első 3 hónap tényleg húzós volt, tandem pelenkáztam őket :-D
Volt, hogy olyan fáradt voltam, hogy mikor csomagoltam ki a kisebbet, akkor jöttem rá, hogy az 1 hónaposon 5-ös pelus van, egészen a hóna aljáig felért :-D
Most a pici 1, a nagy 3 éves. Már sokkal könnyebb, mintha egykét nevelnék. NAgyon szeretnek együtt játszani :-D
Tehát nem kell kétségbe esni (mondom én ezt utólag), ha újratervezhetném a dolgot, akkor sem szeretném másképp.
háááát, sajna, másfél hete teszteltem pozit egy 7 hós baba mellé :( sajnos!!!!! és hát szóba sem jöhet kistesó több ok miatt is, így holnap reggel megyek kórházba :((((((( remélem te nem vagy hasonló helyzetben! nem kívánom senkinek!!!!!
mikor volt meg utoljára? onnantól számolva kb 4 hétre már tutira kimutatja a pozit, nekem így volt.kitartás!!!!!
Sziasztok! A jó hír az, hogy ma reggel megjött!!! Úgyhogy nincs para!!!
Köszi, hogy szorítottatok nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!