dec 10én jött meg utoljára, most csináltam egy pozi tesztet, és van egy 7 hós fiam...nem szeretnénk másik babát egyenlőre. volt vki ilyen helyzetben most mi lesz? és mennyibe fog kb kerülni a ha elvetetjük? majd hétfőn megyek dokihoz...
2011. jan. 21. 18:03
1/7 anonim válasza:
8 hós fiam mellett teszteltem pozitívat. Kicsit korán jött, meg is ijedtünk, de aztán nagy örömmel vártuk. 10 hetesen elvesztettük, pedig mindent megtettem volna érte, hogy megszülethessen... :( Nagyon hiányzik a második babám. Nem tudnám elvetetni soha a gyermekemet.
2011. jan. 21. 18:07
2/7 A kérdező kommentje:
ezzel én is így voltam mindíg, és jött a fiam... de hát az anyagi helyzetünk romlott, és nagyon nagyon épp h megvagyunk sajna :( második babát nem bírnánk most a pici mellé bevállalni :( ha szeretnénk se nagyon :(
2011. jan. 21. 18:10
3/7 anonim válasza:
Gondolom az ára dokifüggő.....legalábbis ha magándokihoz mész.
Mindenesetre nagyon durva (ez nem neked szól csak nem tudok mellette szó nélkül elmenni) hogy mennyire sokan járnak így...ma kérdezte valaki hogy szülés után ugye nem kell védekezni mert akkor úgysem lehet teherbe esni....mindennap van aki beír hogy szoptatás mellett/ szülés után néhány hónappal terhes lett most mit csináljon......a meg nem született, vagyis elvetetett kisbabáknak szerintem jó nagy százaléka a nemkívánt kistesó :((
2011. jan. 21. 18:23
4/7 A kérdező kommentje:
férjem elvileg meddő, és vigyáztunk is...és mégis van egy 7hós fiunk, és lehet itt a kövi, persze ki tudja mert elvileg volt már cisztám és ugye lehet az is h ha pozitivat tesztelek...
2011. jan. 21. 18:27
5/7 anonim válasza:
Az sem mindegy hogyan vigyáz az ember...ha nem védekezik, hanem csak megszakít, az semmit nem jelent, főleg szülésutáni extra termékeny időszakban.
Mindensetree van rá esély hogy ciszta miatt van, de majd a doki biztosat mond.
2011. jan. 21. 18:42
6/7 anonim válasza:
Sajnálom. Hogyha baba egyértelmű, hogy a férjed nem meddő:)
Sajnos úgy tudom idén emelték az abortusz költségeit (eddig 30 ezer Ft. körül volt), de neten gondolom utána lehet nézni.
Bárhogy is döntesz, kitartást!
2011. jan. 21. 19:03
7/7 anonim válasza:
én viszont teljesen ebben a cipőben voltam 1 hónappal ezelőtt.Elvetettem :(Nagyon sajnáltam,de épphogy csak megélünk így is.Nem tudnék eltartani még egy babát.Az abortusz 28920 ft-ba került.Volt orvosom,de nem adtam neki,nem volt miből.Mikor visszamentem kontrollra,akkor a magánrendelőbe mentem és "csak" a vizsgálati díjat fizetem 8000ft-ot.Nem könnyű,de túl vagyok rajta.Az abortusznál pedig nem volt fizikai fájdalmam semmi,csak lelki.Sok szerencsét!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!