Sokáig szoptató anyukák öntsetek egy kis lelket belém?
Figyelt kérdés
Kisfiam 7 hós,két foga van és 2 napja, amióta nyaralunk iszonyatosan harapja, tépi a cicit!!!!Nálatok meddig tartott ez a korszak, hogyan éltétek túl?2010. júl. 11. 21:29
1/10 A kérdező kommentje:
2 nap alatt kisebesedett, amikor elkezdtem szoptatni, megközelítőleg se voltak ilyen fájdalmaim!
2010. júl. 11. 21:30
2/10 anonim válasza:
17 hónapja szoptatok.Engem is ekkortájt kezdett harapni. Amikor megharapott, elvettem tőle, mondtam, hogy nagyon fáj anyának. Persze fel is jajdultam, mert azért tényleg nagyon fáj.Ezt 2x játszottuk meg.Megharapott 3.-ára is, ekkor eltettem a cicim.Iszonyatos ordításba kezdett.Visszakapta, és nem harapott többet.Rájött ha harap akkor nem kap.
3/10 anonim válasza:
Az én 4. gyerekm most 4 hónapos, még nincsen foga, de az előbbieknél mindig úgy csináltam, hogy amikor már 2 foga kint volt cumisüvegbe fejtem. És úgy kapta.
4/10 anonim válasza:
Nálam mindkét gyerkőcnél az volt,hogy felkiáltottam a fájdalomtól,és hirtelen elhúztam őket onnan.Érdekes,hogy mindketten szinte megijedtek,sírva fakadtak,én visszatettem őket a cicire és többet ezzel nem volt gond.Több mint 2 évig szoptattam mindkettőt.
5/10 anonim válasza:
Pont úgy csináltam, mint a második válaszoló. Nálunk is bevált!
6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! _Cumisüveget semmi esetre se szeretnék...:(
2010. júl. 11. 22:31
7/10 anonim válasza:
Az én kislányomnak még ugyan nincs foga,de én emiatt nem adnám biztos üvegből a tejet. Inkább tényleg elhúzni tőle és meg fogja érteni.
8/10 anonim válasza:
Nekünk 7 hónaposan már 7 foga volt és szintén harapott, húzott, stb. Én meg sírtam. Amikor megharapott, vigyáztam, hogy ne jajduljak fel, mert tetszett neki a kiadott hang, és újra csinálta emiatt. Elvettem tőle a cicit, és elmondtam neki, hogy ez fáj, nem szabad. Volt, hogy abba is hagytam a szoptatást, arra az etetésre. 1 hónap után teljesen leszokott erről, és még 4 hónapig szopizott.
9/10 anonim válasza:
Bocsi, nem a második, hanem az első válaszoló módszerét alkalmaztam én is. Nálunk sem volt cumisüveg, csak levettem ciciről, ha harapott. Gyorsan megtanulta, hogy azt nem lehet.
10/10 anonim válasza:
Én is úgy csináltam, mint az első válaszoló! Azóta nem is harap a kislányom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!