Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 2 hónapos kisfiam az oltás...

2 hónapos kisfiam az oltás óta felsír alvás közben. Lehetséges, hogy ennyire megviselte a lelkét?

Figyelt kérdés
1 hete kapott 2 oltást. Álmodnak már ilyen korban?
2011. máj. 20. 21:41
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Persze, simán lehet, hogy megviseli!Az én fiam is felsírt oltás után!
2011. máj. 20. 21:46
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Álmodnak. Viszont a memóriájuk nem olyan jó, hogy 1 hét után emlékezzenek ilyesmire. Legalábbis konkrétan az oltásra nem.

Én inkább erre az összevissza időjárásra kenném. A kicsik sokkal érzékenyebbek a frontokra.

2011. máj. 20. 21:46
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem valószínű, hogy annyira megviselte volna a baba lelkét az oltás. Inkább fáj neki a helye, vagy érzi magán nem olyan a közérzete mint máskor.
2011. máj. 20. 21:50
 4/5 A kérdező kommentje:
Ő a hidegfrontál megőrül, ezt már felimertem a hasamban is. Viszont 1 hete minden alvásakor elkeseredetten szirénázik egyet, majd alszik tovább.
2011. máj. 20. 21:51
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Az én kisfiam is ezt csinálta szúri után pár napig, (felsírt alvás közben, utána, mintha mi sem történt volna aludt tovább) én is arra gondoltam, hogy az oltás viselhette meg. Most már szerencsére nem csinálja.
2011. máj. 21. 08:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!