Mit tehetnék? Öntsetek egy kis lelket belém, mert most már nincs visszaút.! :-<
Béranya vagyok. A legjobb barátnőmnek és a párjának nem lehet gyermeke, évekig próbálkoztak, végülis hitelt vettek fel, és belementem, mivel tudtam egy "rendes" béranyát nem tudnának megfizetni, de így is milliós nagyságrendről beszélünk..:S Nekem van már egy kisfiam. A lényeg, hogy most 21 hetes a baba, már mozog, és mikor átjönnek, simogatják, becézgetik, meg hogy majd milyen jó lesz, amikor végre egy család lesznek. Na és innentől bennem meghalt valami... :-(
Én tudom, tisztában vagyok vele, hogy az összes pénzük "bennem" van, és hogy az ő kisbabájuk, de ha belegondolok, hogy 9 hónapig a szívem alatt hordom, megszülöm, és elveszik tőlem, én abba belepusztulok!! Olyan szemétnek érzem magam miatta, é tudom már hogy felelőtlen döntés volt ezt így, és meg is bántam de mostmár nem tudok mit tenni.. Mihez kezdjek? Minden nap csak sírok, bele fogok ebbe betegedni!! :'(
szia!
nagyon nem vagy egyszerű helyzetben..és azt tanácsolom h gondold át h mit veszíthetsz és mit nyerhetsz ha inkább megtartod..és inkább a szívedre hallgass..
és nyílt örökbefogadás lesz? Vagy hogy fogjátok megoldani? Mert ugye Magyarországon nincs béranyaság...
Ez biztos baromi nehéz, ráadásul miután tiltott dolog, még törvényi szabályozás sincs. Ha nem adod át a picit, feljelentenek? Vagy csak a barátság romlik meg? Ha megtartod, van hol felnevelned? Van, aki melletted áll ebben a nehéz időszakban és a szülés után, ami mindenképp még nehezebb lesz, akár így, akár úgy döntesz?
Elég érdekes. Mo-n nincs béranyaság, tiltott. Egy gyermek örökbefogadására (mert gondolom örökbe fogadják majd!) éveket kell várni, mire minden papíros dolog lemegy.
Mivel elég nehéz a feketepiacon beszerezni egy eredeti anyakönyvi kivonatot úgy, hogy a barátnőd neve legyen benne anyja neve ként és úgy játsszák el, hogy valóban ő szülte ...
A kórházban majd mit mondotok majd? És a védőnőnek, akinek most is foglalkoznia kell veled és szülés után mennie kell hozzád?!
Ne haragudj, de ez szerintem kamu. Viszont, ha igaz, akkor dönts úgy, ahogy a szíved szerint cselekednél.
Ha nem szeretnéd odaadni nekik a gyereket, akkor ne tedd. Fizesd vissza nekik a benned lévő "pénzt" és viseld a következményeket.
Nekem lehet, hogy a gyerekem fontosabb lenne, mint a testvérem, főleg, hogy nem is igai testvér.
Meg mi az h béranya vagy?? Átültették beléd a megermékenyitett petéjét? Mert?
De úgy tűnik, hogy ő is a te és férjed gyereke, teljesen...nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!