Mit tehetnék? Öntsetek egy kis lelket belém, mert most már nincs visszaút.! :-<
Béranya vagyok. A legjobb barátnőmnek és a párjának nem lehet gyermeke, évekig próbálkoztak, végülis hitelt vettek fel, és belementem, mivel tudtam egy "rendes" béranyát nem tudnának megfizetni, de így is milliós nagyságrendről beszélünk..:S Nekem van már egy kisfiam. A lényeg, hogy most 21 hetes a baba, már mozog, és mikor átjönnek, simogatják, becézgetik, meg hogy majd milyen jó lesz, amikor végre egy család lesznek. Na és innentől bennem meghalt valami... :-(
Én tudom, tisztában vagyok vele, hogy az összes pénzük "bennem" van, és hogy az ő kisbabájuk, de ha belegondolok, hogy 9 hónapig a szívem alatt hordom, megszülöm, és elveszik tőlem, én abba belepusztulok!! Olyan szemétnek érzem magam miatta, é tudom már hogy felelőtlen döntés volt ezt így, és meg is bántam de mostmár nem tudok mit tenni.. Mihez kezdjek? Minden nap csak sírok, bele fogok ebbe betegedni!! :'(
Véghez vitted a küldetésed, ígéreted!
Ne úgy fogd fel a dolgod, hogy lezárult egy része az életednek, hanem úgy, hogy csodálatos dolgot vittél véghez, és most valami egészen más és új kezdődik.
Betartottad a szavad, meglátod, hogy a barátnőd is meg fogja tartani az övét.
Nagyon szerencsés a csöppség, hogy két anyukája van.
Fel a fejjel. Neked ott van a gyönyörű saját családod, és segítettél egy számodra fontos embernek, hogy neki is teljes legyen a családja.
Tudod, hogy jó helyre, jó emberekhez szülted azt a picikét.
Meglátod most már minden helyre jön. Megbizonyosodsz majd róla, hogy a szavak nem beváltatlan ígéretek, és megnyugszik majd a lelked.
Szia, érthető, amit érzel, de néhány dolgot kellene magadban tudatosítani. Az első, hogy ő nem a tiéd volt. Az övék volt. Te vagy az a különleges ember a fiúcska életében, aki lehetővé tette, hogy éljen. De nem vagy az anyukája. Az anyukája a barátnőd. Te az vagy akinek az életét köszönheti. EZ nem kevesebb, de nem is több. Csodálatos ember vagy, le a kalappal előtted, hogy megtetted. Nem szabad ebbe belerokkannod, mert ott a fiad, aki valóban a tiéd, és ott vannak a testvérei, akiket még vállalni fogtok ezután. Elhiszem, hogy rettenetes, és nagyon kötődsz a babához, de nem szabad, hogy fontosabb legyen a fiadnál!
Őérte muszáj összeszedned magad, nincs vége semminek, hanem egy új nap kezdődik. Olyan nap, amikor te több, emberileg nagyobb vagy, mint előtte. Ezt soha ne felejtsd el. Kevés embernek adatik meg, hogy más örömére adjon életet, te ezen kevesek közé tartozol. Elismerésem. Sok erőt neked, két nap és vége az évnek, és új év-új élet. Boldog Új Évet, Új életet Neked, Nektek!
Csodálatos nő vagy, többszörösen adtál életet, olyan édesanya vagy, amilyen kivételesen ritka! Tudom, hogy megkapod érte a jutalmad és látni fogod Őt felnőni és hidd el, idővel boldog és büszke leszel!
(Én a helyedben szerintem idővel vállalnék kistestvért...)
Boldog új évet!
Sziasztok, köszönöm a kedves szavakat..
Pocsékul még mindig, de már jóval jobb, mint az elején volt. Együtt Szilvesztereztük, és az nagyon jó érzés volt!
Ma délután is találkozunk, babázok egy kicsit. Úgy néz ki gyógyulgatok. Holnap megyek orvoshoz, aztán azután is heti 3x. Aztán meglátjuk.
Köszönök mindent Nektek!
Örülök, hogy kicsit jobb már, bármilyen kegyetlen is leírni, majd megnyugszol, belenyugszol, beletörődsz, elfogadod ezt a helyzetet, majd kialakulnak a dolgok.
Akkor is nagyszerűen viselkedtél, hogy megadtad a legnagyobb ajándékot, amit csak lehet, sőt duplán: a babának- az életét - és a barátnődnek- a családot!
JObbulást neked!!Mielőbbi gyógyulást.
Nem ismerlek, de nagyon büszke vagyok rád!!
1000-ből talán 1 ember lett volna ilyen önzetlen és lehet, hogy még sokat is mondtam.
Szuper, hogy máris sokkal jobban vagy.
Ha nyitott vagy erre, érdemes lenne felkeresned egy kineziológust, de olyat, aki valóban jó szakember.
Ők rengeteget tudnak segíteni ehhez hasonló élethelyzetek feszültségeinek oldásában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!