Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit tehetnék? Öntsetek egy...

Mit tehetnék? Öntsetek egy kis lelket belém, mert most már nincs visszaút.! :-<

Figyelt kérdés

Béranya vagyok. A legjobb barátnőmnek és a párjának nem lehet gyermeke, évekig próbálkoztak, végülis hitelt vettek fel, és belementem, mivel tudtam egy "rendes" béranyát nem tudnának megfizetni, de így is milliós nagyságrendről beszélünk..:S Nekem van már egy kisfiam. A lényeg, hogy most 21 hetes a baba, már mozog, és mikor átjönnek, simogatják, becézgetik, meg hogy majd milyen jó lesz, amikor végre egy család lesznek. Na és innentől bennem meghalt valami... :-(

Én tudom, tisztában vagyok vele, hogy az összes pénzük "bennem" van, és hogy az ő kisbabájuk, de ha belegondolok, hogy 9 hónapig a szívem alatt hordom, megszülöm, és elveszik tőlem, én abba belepusztulok!! Olyan szemétnek érzem magam miatta, é tudom már hogy felelőtlen döntés volt ezt így, és meg is bántam de mostmár nem tudok mit tenni.. Mihez kezdjek? Minden nap csak sírok, bele fogok ebbe betegedni!! :'(

2012. aug. 12. 10:16
 21/96 A kérdező kommentje:
Igen, igazatok van, és köszönöm! Próbálok megnyugodni...:(
2012. aug. 12. 11:14
 22/96 anonim ***** válasza:
45%
Miért lett mindenki lepontozva, aki támogatja a kérdezőt???
2012. aug. 12. 11:16
 23/96 A kérdező kommentje:
Nem tudom, én mindenkit felfele pontoztam..:S
2012. aug. 12. 11:18
 24/96 anonim ***** válasza:
97%
ezt mindenképpen próbáld meg magadban lerendezni érzelmileg, mert ez a baba nem a tiéd, ahogyan sokan mondták is előttem! nagyon szép és nemes dolog hogy segítesz, és vigyázz, hogy ne billenj át a másik oldalra! áldozatot hozol, de ők is, mert merték neked adni a megtermékenyített sejtjeiket!! ezzel nem szabad visszaélni semmilyen körülmények között!! persze hogy kötődsz, de kötődj is, és add meg neki a pocakban amit a barátnőd is tenne. szeresd őt és vedd körbe kedves dolgokkal, hiszen te is ennek örülnél ha a barátnőd tenne így ha a te babáddal lenne várandós! csak ne akard őt birtokolni. maradj a szerepedben, és segíts, ne akarj elvenni tőlük.
2012. aug. 12. 11:19
 25/96 A kérdező kommentje:
Próbálom lerendezni, és meg kell beszélnem a barátnőmmel, mert a sok sírással ártok a babának amit nem szeretnék. December 24-re vagyok kiírva.. :-( Ha pont időre jön, és pont karácsonykor veszik el tőlem.. Szerintetek? Muszáj valamit kezdenem magammal, lehet hogy elmegyek pszichológushoz. Egyedül képtelen vagyok feldolgozni a helyzetet.
2012. aug. 12. 11:31
 26/96 anonim ***** válasza:
100%
Nem is kell ezt egyedül feldolgozni, ez nem az a szint, menj el szerintem a pszichológushoz, erre valók ők! :-)
2012. aug. 12. 11:34
 27/96 anonim ***** válasza:
67%
Szia! El tudom képzelni mit érzel..Úgy meg lehet szeretni egy pici már ott bent! Én nem lettem volna képes rá :(.És a környezeted mit fog szólni h terhes vagy és baba sehol?Vagy tudják h "bár anya" vagy? Férjed mit mondd??
2012. aug. 12. 11:38
 28/96 anonim ***** válasza:
100%
hát nagy hülyeség volt ebbe belemenned, mert a baba hozzánő az emberhez, várja hónapokon keresztül, hogy megszülessen stb, ezt tudnod kellett volna, hiszen van egy kisfiad. el nem veheted tőlük már, oda kell adnod. ha már ilyen helyzetbe kerültél, akkor vállaljatok utána ti is egy gyereket, mást nem tudok mondani.
2012. aug. 12. 11:51
 29/96 A kérdező kommentje:

Vállalunk gyereket utána még mi is, hisz fiatal vagyok 24 éves.

A párom támogat, hisz tudja mennyit jelent nekem a barátnőm, és a párja neki is nagyon jó barátja. Viszont szenved attól ahogy most érzek, mert már nem tudunk mit tenni. Igaz ő nem ragaszkodik a babához, merthát nem a miénk, csak én. Mert bennem nő.. Butaság volt, már tudom.. Sajnálom, de már hiába.. :-(

2012. aug. 12. 12:02
 30/96 anonim ***** válasza:
majd megvigasztalódsz, ha a sajátodat várod. és ha ilyen jóban vagytok a barátnőddel, gyakran látod majd a mostani kisbabát is
2012. aug. 12. 12:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!