Mit tehetnék? Öntsetek egy kis lelket belém, mert most már nincs visszaút.! :-<
Béranya vagyok. A legjobb barátnőmnek és a párjának nem lehet gyermeke, évekig próbálkoztak, végülis hitelt vettek fel, és belementem, mivel tudtam egy "rendes" béranyát nem tudnának megfizetni, de így is milliós nagyságrendről beszélünk..:S Nekem van már egy kisfiam. A lényeg, hogy most 21 hetes a baba, már mozog, és mikor átjönnek, simogatják, becézgetik, meg hogy majd milyen jó lesz, amikor végre egy család lesznek. Na és innentől bennem meghalt valami... :-(
Én tudom, tisztában vagyok vele, hogy az összes pénzük "bennem" van, és hogy az ő kisbabájuk, de ha belegondolok, hogy 9 hónapig a szívem alatt hordom, megszülöm, és elveszik tőlem, én abba belepusztulok!! Olyan szemétnek érzem magam miatta, é tudom már hogy felelőtlen döntés volt ezt így, és meg is bántam de mostmár nem tudok mit tenni.. Mihez kezdjek? Minden nap csak sírok, bele fogok ebbe betegedni!! :'(
Vállalunk gyereket utána még mi is, hisz fiatal vagyok 24 éves.
A párom támogat, hisz tudja mennyit jelent nekem a barátnőm, és a párja neki is nagyon jó barátja. Viszont szenved attól ahogy most érzek, mert már nem tudunk mit tenni. Igaz ő nem ragaszkodik a babához, merthát nem a miénk, csak én. Mert bennem nő.. Butaság volt, már tudom.. Sajnálom, de már hiába.. :-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!