Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit tehetnék? Öntsetek egy...

Mit tehetnék? Öntsetek egy kis lelket belém, mert most már nincs visszaút.! :-<

Figyelt kérdés

Béranya vagyok. A legjobb barátnőmnek és a párjának nem lehet gyermeke, évekig próbálkoztak, végülis hitelt vettek fel, és belementem, mivel tudtam egy "rendes" béranyát nem tudnának megfizetni, de így is milliós nagyságrendről beszélünk..:S Nekem van már egy kisfiam. A lényeg, hogy most 21 hetes a baba, már mozog, és mikor átjönnek, simogatják, becézgetik, meg hogy majd milyen jó lesz, amikor végre egy család lesznek. Na és innentől bennem meghalt valami... :-(

Én tudom, tisztában vagyok vele, hogy az összes pénzük "bennem" van, és hogy az ő kisbabájuk, de ha belegondolok, hogy 9 hónapig a szívem alatt hordom, megszülöm, és elveszik tőlem, én abba belepusztulok!! Olyan szemétnek érzem magam miatta, é tudom már hogy felelőtlen döntés volt ezt így, és meg is bántam de mostmár nem tudok mit tenni.. Mihez kezdjek? Minden nap csak sírok, bele fogok ebbe betegedni!! :'(

2012. aug. 12. 10:16
 51/96 anonim ***** válasza:
100%
Kedves Kismami! Gyönyörű dolog, amit teszel. Megfizethetetlen pénzzel de szavakkal is. Én mondok egy másik nézőpontot: a babák sokszor nagyon bölcsek. ŐK választanak bennünket, nem mi őket. Ennek a babának te vagy a kapu, akin át eljön a világba. Te vagy az útja. Tudta, hogy te leszel képes arra, hogy erre lehetőséget adj neki, hogy aztán megismerhesse a szüleit is.Ha valaki, akkor Ő tudni fogja, miért lehet hálás neked. A barátnődék is. Boldog a baba, hogy olyan ember hozza világra, aki szereti, és nem egy olyan emberként születik, akit nem akarnak, nem várnak, nem szeretnek. Sok ilyen gyerek van, te is tudod. Boldog, hogy őt egyből hárman várják. Add meg magatoknak ezt a lehető legkülönlegesebb ajándékot. Adj, adj, adj. És igen, bele fogsz halni lélekben egy kicsit. Három embernek fogsz új életet adni ezzel. Egy egész családnak. Te pedig szintén új életet fogsz kapni. Egy nemes, és mélyen tiszteletreméltó asszonyét, akinél nagylelkűbbet nem sokat ismerek. Téged választott a baba, mert tudta, hogy csak Te vagy elég erős mindehhez. Meghajolok előtted.
2012. szept. 16. 20:55
 52/96 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó megríkattál! :-:::::

És csatlakozom! Nagyon erős asszony vagy, "meghajlok előtted"!

3 gyerekes édesanya

2012. szept. 16. 21:19
 53/96 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is három gyerekem van, és háromszor élhettem át a csodát, amiért örök életemben hálás leszek.

Sajna tesómnak egy fia van, utána olyan balesete volt, hogy nem lehet már több, azaz nem tudja kihordani, és akárhogy is, én is megtenném érte, ha vállalni szeretnének mégegy babát. Mert tudom, micsoda nagy dolog ez. Valószínűleg, hogy én is belehalnék egy picit mindabba, hogy azt a babát, aki 9hónapig bennem növekszik, valaki másnak kellene odaadnom, de akkor is szeretem annyira a tesómat, hogy megtenném érte.

Dolgoznak benned a hormonok meg minden, és érthető hogy így érzel. Biztos vagyok benne, hogy a barátnőd nagyon irigyelheti ezeket az érzéseidet.

Te amennyire csak tudod ezt az egészet csak egy Feladatnak tekintsd. Próbálj meg minden érzést kivonni, és arra gondolni, hogy megcsinálsz egy dolgot. Ez így igen rideg és talán elképzelhetetlen, de talán valamennyit segíthet neked. Készülj az elválásra is, kérd meg a barátnődéket, hogy adjanak neked majd 10percet kettesben a babával, hogy el tudj búcsúzni tőle.

Baromi nehéz lehet majd neked- de akkor is csak arra gondolj, hogy megcsináltad ezt a feladatot- és kész....

:(

Hidd el, hogy 24éves létedre nagyszerű ember vagy, egy csodát viszel 3ember életébe, létrehozol két emberből egy családot!

Szerencsés ember a barátnőd, hogy ilyen ember van mellette mint te, aki ekkora áldozatot hoz érte.

2012. szept. 16. 21:32
 54/96 A kérdező kommentje:

Köszönöm lányok, megsirattatok..:'(

Így is sokszor sírok, és tudom h igazatok van, lelket öntötök belém, és így ismeretlenül is KÖSZÖNÖM! ♥

Az fáj igazából, hogy nem szoptathatom, ill. hogy ami a legjobb lenne a számára, azt nem kaphatja meg, de úgy döntöttem, hogy egy darabig fejem neki, hogy azért azt is kapjon, ne csak tápszert, fontos, hogy ne legyen beteg a kis drágám. Drágánk. Drágájuk. Nem tudom hogy írjam. A kis pöttöm fiúcska bennem... 27. hétbe léptem, egyre jobban kötődöm hozzá.

2012. szept. 17. 15:01
 55/96 anonim ***** válasza:
Szia! Hogy vagy azóta? :)
2012. okt. 3. 11:56
 56/96 A kérdező kommentje:

Szia!

Köszönöm kérdésed, közeleg a december, egyre nagyobb a pocak, rúgdalózik a kis kincsem, kincsünk, és nekem még mindig fáj..

Már 28 hetes a kisbaba, és mostmár biztos, hogy kisfiú. Szerencsére. De azért így is rossz.

2012. okt. 3. 13:49
 57/96 anonim ***** válasza:
Örülök, hogy írtál. Nagyon büszke lehetsz magadra, amiért ezt megteszed nekik! :) Igaz barát vagy! Csak egy évvel vagy idősebb nálam. Remélem hozzánk is jön hamarosan a baba. És barátnődék minden nap mennek hozzátok? Beszéltél vele az aggodalmaidról?
2012. okt. 3. 14:29
 58/96 A kérdező kommentje:

Igen, beszéltem vele, egy kicsit megnyugtatott. Mondta, hogy a baba életében mindig ott leszek, hisz mi majdnem testvérek vagyunk. Akkor látom amikor csak akarom, és később, ha majd nagyobb lesz, és fel tudja fogni, nem fogják titkolni előle ki is szülte, és hogy én is az anyukája leszek, ezen elsírtam magam..:'(

Próbál ő is nyugtatni..

De amúgy az, hogy elvegyem tőlük a babát, meg se fordult a fejemben. Mondjuk most hazudok, mert persze h megfordult, de sosem tennék velük ilyet!

2012. okt. 3. 15:44
 59/96 anonim ***** válasza:

Azért az jó, hogy megbeszéltétek ezt a dolgot! Nagyon kedves az, amit mondott, és persze igaza is van, neki két anyukája lesz! :)

Természetes, hogy megfordult a fejedben, kinek ne fordulna meg? De te is tudod, hogy mi a helyes, jó döntést hoztál. És ha megkérdezhetem szeretnél már "túl lenni rajta", mármint az örökbeadáson?

2012. okt. 3. 17:25
 60/96 A kérdező kommentje:
Igen is és nem is :( Nem, mert elszakítanak a kicsikémtől, és igen, hogy elkezdhessem ezen az egészen túltenni magam végre, mert ennek így kell lennie :S
2012. okt. 4. 09:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!