Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Abortusz vagy kisbaba egyedülá...

Abortusz vagy kisbaba egyedülálló anyaként? Nagyon félek!

Figyelt kérdés

Én vagyok,aki már elég sok kérdést feltett mostanában.

A párom nem akarja a becsúszott bébinket.Már túl vagyunk ezer beszélgetésen, szülőkkel családvédelmisekkel, már időpontot is kérhetnék abortuszra.

Ma döntenem kell!21 vagyok, párom 22.

Következő lehet: elvetetem a babát és megpróbáljuk a kapcsolatunkat folytatni, amiben én nem vagyok biztos, mert azután, hogy belekényszerít ebbe, amit nem akarok, és azt mondja, lelép, ha megtartom a babát, hogy bízzak meg benne?

Vagy elvetetem a babát és meg se próbálom vele a jövőt, hanem onnantól kezdve soha többé látni se akarom és egy lelki nyomorék leszek baba és pár nélkül, életcél nélkül.

A harmadik megoldás: megtartom a babát és a párom valószínűleg elhagy.A saját kis lakásomat,ahol most élünk kiadom, visszaköltözöm anyuékhoz, 2 év még hátra van a suliból addig ott élek a babával.Kb olyan 120 ezer lenne a jövedelmem innen onnan összeszámoltam.Aztán ha diplomám van önállósulok.Negyedik eshetőség, amire kevés esélyt látok,de ezt szeretném a legjobban, hogy a párom miután megtartom a babát, gondolkodik és pár hónap múlva rájön, hogy mégis akar engem a babával együtt.

Most azt mondja, hogy szeret engem nagyon, és mindenben támogatna az abortusz után, lelkileg testileg mindenhogy.De nem érett az apaságra és képtelen vállani.

Mit gondoltok?

2009. júl. 21. 10:50
 51/91 anonim ***** válasza:
100%

Egy ilyen helyzeteben vannak segítségek, biztos, amiket igénybe lehet venni. És nekem, mint édesanyának öröm lenne segíteni a gyerekemen, ha esetleg ilyen helyzetbe kerülne. Anyukád is biztosan megért. Még ha esetleg nehezen is viselitek el egymást és nehezebben jöttök ki hónap végén a számlákkal, a gyereked első mosolya és első szavai mindent feledtetni fognak. Bízz magadban, meg tudod csinálni! :)

Örülni fogsz, hogy így döntesz, hidd el. :)

2009. júl. 26. 19:16
 52/91 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Igen,igazad van,de ha én is arra vártam volna,hogy mikor tudok megadni mindent a gyerekeimnek,hogy sose nélkülözzenek,akkor olyan sose lett volna és most itt állnék 40évesen gyerek nélkül.Mert szerintem sokan vagyunk,akik nem gazdagságba szüljük meg a babáinkat,de szegénységben és szeretetben mindig halad előre a dolog!Ha azon aggódnánk,hogy holnap mi lesz,akkor sokan nem szültünk volna,nem vállaltuk volna be!Nem kell életed végéig másoktól elfogadni dolgokat,csak erre a kis időre,ami számodra hosszú lesz,de meg fogja érni!

Végül is neked kell eldöntened,hogy mennyi erő van benned,mit birsz el és mennyire vagy kitartó!Ha úgy érzed nem megy,ha nem érzel magadban annyi felelősséget,hogy végig tudod csinálni akkor jobb az abortusz!Mindenki maga érzi!

2009. júl. 26. 21:42
 53/91 anonim ***** válasza:
80%
Nem értem a barátodat. Ha elmész abortuszra támogat minden vizsgálaton ha megtartod a bébit akkor meg elhagy.Úgy gondolom te sem akarod ezt a babát.A barátodnak is be kellene segítenie a GYERMEKE felnevelésében és akkor most nem anyukád lenne az egyik fő ok aki miatt mész abortuszra. Na de én csak egy vagyok a sok közül aki reméli hogy babát vár és kívánom neked hogy soha ne bánd meg ezt a döntést , habár ugy is számolgatni fogod hogy mikor mennyi idős lenne. Na mindegy. Sok sikert az élethez meg kivánom hogy ha már ezzel a babával nem kellesz a párodnak legalább abortusz után legyetek boldogok és pár év múlva szülessen egészséges babátok.
2009. júl. 26. 21:44
 54/91 anonim ***** válasza:
100%
Na mizujs? Ugye nem mentél el abortuszra? Nagyon izgulok érted, létszi mihamarabb jelentkezz.
2009. júl. 28. 10:43
 55/91 anonim ***** válasza:
100%
Én is nagyon izgulok. Gyere, mondd, mi volt!!!
2009. júl. 28. 11:28
 56/91 anonim ***** válasza:
100%
Szia "pánikos barátnőm"! Aggódom érted!!! Légyszi jelentkezz!!!
2009. júl. 28. 13:55
 57/91 anonim ***** válasza:
76%
Szia te kétségbe esett nagy kislány. Mizujs veled? Hogy alakult a sorsod?Szerintem most itt nagyon sokan drukkolnak érted vagy értetek.
2009. júl. 28. 15:07
 58/91 anonim ***** válasza:
100%
ma már irtam neked te csajszi. Félek hogy elvették a babádat. Irj mert ahogy látom nagyon sokan izgulunk érted és a babádért.
2009. júl. 28. 16:48
 59/91 anonim ***** válasza:
100%
Csajok itt szerintem már nincs baba , ha lenne akkor olyan boldogan írná meg hogy még is megtartotta.De kívánom neki hogy ne bánja meg soha ha elvetette a babát.
2009. júl. 28. 20:51
 60/91 A kérdező kommentje:

Köszönöm, hogy írtatok nekem ilyen sokan!Tényleg nagyon nagyon jól esik.

Viszont csalódást fogok okozni:elmentem az abortuszra, elvették a kisbabámat. Tudom, hogy soha az életben nem fogom magamnak és a pároméknak megbocsátani ezt. De arra jutottam, önzőség lennerészemről megszülni, csak azért mert én anya akarok lenni és babázni, mikor messze nem tudnám neki megadni mindazt, amit egy gyereknek kell. És valószíná apja sem lett volna, nekem sem volt, úgyhogy tudom milyen így felnőni. Szóval inkább arra jutottam megölöm szegénykét mikor még csak 8 hetes és nem szülöm meg olyan körülmények közé, amik nem ideálisak.

Köszönöm annak mégegyszer,aki babaholmikat akart adni nekem, nagyon jólesett.DE nem ez az igazán fontos.Hanem, hogy később nem tudnék rákoncentrálni,mert a jog nagyon nehéz és muszáj lenne tanulnom, aztán dolgoznom,mint a hülye, hogy egyedül felneveljem.Ugyanis SENKI nem állt mellém végül.A doki azt mondta jól zajlott a műtét és még egy csomó gyerekem lehet.Remélem igaza van, mert bár egy utolsó gyilkos vagyok, és büntetést érdemlek ezért, de remélem nem azt, hogy soha többé nem lehet babám.

Köszönöm, hogy írtatok, de többet ne pazaroljátok a drága időtöket egy ilyen utolsó senkire, mint én.

Remélem jól döntöttem és majd 4-5 év múlva szülhetek babát egy olyan férfinak,aki megérdemli és olyan körülmények közé, amit a baba megérdemel, nem olyat, mint amibe most született volna.

2009. júl. 28. 20:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!