Valakinél volt ilyen? Ha igen hogy kezeltétek? Főleg az egyedülálló anyukákra, kismamákra gondolok.
Én is így vagyok vele, bár én már a 25. hétben járok és mmég mindig felkavar, és érdekes módon csak a kakaszag, semmi más.
Erre azt szoktam mondani, hogy a "muszáj nagy úr", ki kell cserélni és kész. De volt már hogy öklendeztem.
Egyébként viszont ha tényleg nagyon nem birod, akkor tudsz tenni valami maszkot pl amit a patikában lehet kapni az orrod elé, vagy eyetleg odakötsz valami parfümös vagy frissen mosott öblítő ilatú textilpelust, vagy ilyesmi.
Egyszerűen ki kell bírni és kész.
Kitartást!
Ha van valami illat (erősebb) amit el tudsz viselni, vagy még akár szereted is (pl illóolaj), akkor kenj egy kicsit a nózid alá a pelenkacsere idejére.
Egyik ismerősöm csinálta így, azt mondta így nem viselte meg annyira. Érezni így is érezte, de csak nyomottan, így meg tudott küzdeni ezzel a helyzettel :p
Saját tapasztalatom még nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!