Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Valakinél volt ilyen? Ha igen...

Valakinél volt ilyen? Ha igen hogy kezeltétek? Főleg az egyedülálló anyukákra, kismamákra gondolok.

Figyelt kérdés
1. hónapban vagyok és egyszerűen képtelen vagyok pelenkát cserélni a 9 hónapos kisfiamnak kaki után, mert azonnal mennem kell hányni, teljesen rosszul vagyok a szagoktól. Valakinél volt még ilyen?
2011. okt. 3. 10:39
 1/6 anonim ***** válasza:
terhes vagy ujra?nagy levegő,gyors peluscsere...
2011. okt. 3. 10:43
 2/6 A kérdező kommentje:
igen. mármint én nem vagyok egyedülálló csak azért kérdeztem mert nekem így is nehéz h itt a párom, mert dolgozik és napközben nincs itt h kicserélje, el sem tudom képzelni azokat a kismamákat akik esetleg egyedül vannak egy ilyen problémával. levegővétel... hm kisebb kakinál megoldható, a nagyobbnál már tovább tart:) de esetleg megpróbálom, de nagyon rossz, nem tudom mit csináljak ezzel meg hogy egyáltalán meddig fog ez tartani. előző terhességemnél nem voltak gondjaim a szagokkal
2011. okt. 3. 10:52
 3/6 anonim ***** válasza:

Én is így vagyok vele, bár én már a 25. hétben járok és mmég mindig felkavar, és érdekes módon csak a kakaszag, semmi más.

Erre azt szoktam mondani, hogy a "muszáj nagy úr", ki kell cserélni és kész. De volt már hogy öklendeztem.

Egyébként viszont ha tényleg nagyon nem birod, akkor tudsz tenni valami maszkot pl amit a patikában lehet kapni az orrod elé, vagy eyetleg odakötsz valami parfümös vagy frissen mosott öblítő ilatú textilpelust, vagy ilyesmi.

Egyszerűen ki kell bírni és kész.

Kitartást!

2011. okt. 3. 10:57
 4/6 anonim ***** válasza:
Csipesz. Vegyél levegőt a szádon addig. Csak a puszta látványtól hátha nem leszel rosszul, csak ha illattal társul :D
2011. okt. 3. 11:50
 5/6 Kerria ***** válasza:

Ha van valami illat (erősebb) amit el tudsz viselni, vagy még akár szereted is (pl illóolaj), akkor kenj egy kicsit a nózid alá a pelenkacsere idejére.

Egyik ismerősöm csinálta így, azt mondta így nem viselte meg annyira. Érezni így is érezte, de csak nyomottan, így meg tudott küzdeni ezzel a helyzettel :p

Saját tapasztalatom még nincs.

2011. okt. 3. 12:39
 6/6 anonim ***** válasza:
maszk, alá pedig vietnami balzsam.. mi ezt csináltuk patológia gyakszin..
2011. okt. 3. 13:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!