Milyen segély jár nekem, ha ikerterhes vagyok és most nincs munkaviszonyom és egyedülálló vagyok? Mit tegyek?
Ha most nincs munkaviszonyod, akkor majd dupla gyes jár, plusz magasabb családi pótlék két gyermek után.
Ha volt munkád, akkor valóban érdemes álláskeresési támogatást igényelni.
Plusz a gyerekek apja kell majd fizessen tartásdíjat.
és most, hogy terhes vagyok miből éljek?
eddig sem találtam munkát és így biztos nem fogok(vidéki vagyok), 31 éves és nem akarom elvetetni a babáimat!!!
mert magamtól megvontam eddig mindent, de velük ezt nem tehetem!!
Eddig miből éltél?
ALkalmi munkákból? Korábban sem volt munkaviszonyod?
Akkor csak az marad, hogy beballagsz az önkormányzathoz, és kérsz szociális támogatást.
annyit összehoztam alkalmiból , hogy megmaradjak! de a nehéz munkákról le kell mondanom, mert rosszul viselem a terhességet!
én azt hallottam, hogy a segélyre romák meg ilyenek jogosultak.. aki rendes magyar nő az nem kap! mert nem vagyok szerintük rászorulva, pedig aki rá van az most én vagyok!
Hát pont abból kell megélni, amiből eddig is. Én is dolgoztam ikerterhesen is, 7 hónaposig.
Ha nincs jövedelmed, kérj segályt, akkor kapnod kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!