Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Abortusz vagy kisbaba egyedülá...

Abortusz vagy kisbaba egyedülálló anyaként? Nagyon félek!

Figyelt kérdés

Én vagyok,aki már elég sok kérdést feltett mostanában.

A párom nem akarja a becsúszott bébinket.Már túl vagyunk ezer beszélgetésen, szülőkkel családvédelmisekkel, már időpontot is kérhetnék abortuszra.

Ma döntenem kell!21 vagyok, párom 22.

Következő lehet: elvetetem a babát és megpróbáljuk a kapcsolatunkat folytatni, amiben én nem vagyok biztos, mert azután, hogy belekényszerít ebbe, amit nem akarok, és azt mondja, lelép, ha megtartom a babát, hogy bízzak meg benne?

Vagy elvetetem a babát és meg se próbálom vele a jövőt, hanem onnantól kezdve soha többé látni se akarom és egy lelki nyomorék leszek baba és pár nélkül, életcél nélkül.

A harmadik megoldás: megtartom a babát és a párom valószínűleg elhagy.A saját kis lakásomat,ahol most élünk kiadom, visszaköltözöm anyuékhoz, 2 év még hátra van a suliból addig ott élek a babával.Kb olyan 120 ezer lenne a jövedelmem innen onnan összeszámoltam.Aztán ha diplomám van önállósulok.Negyedik eshetőség, amire kevés esélyt látok,de ezt szeretném a legjobban, hogy a párom miután megtartom a babát, gondolkodik és pár hónap múlva rájön, hogy mégis akar engem a babával együtt.

Most azt mondja, hogy szeret engem nagyon, és mindenben támogatna az abortusz után, lelkileg testileg mindenhogy.De nem érett az apaságra és képtelen vállani.

Mit gondoltok?

2009. júl. 21. 10:50
 31/91 anonim ***** válasza:
77%

Egyetértek teljesen az előttem válaszolóval.

És imádkozom érted, hogy legyél majd túl azon a fájdalmon, amit akkor érzel, ha az élet visszaköszön, és bebizonyítja, hogy rosszul döntöttél.

2009. júl. 22. 15:24
 32/91 A kérdező kommentje:

Én nem adtam elő öntudatos jogászhallgatót meg semmi mást. Én most egy kétségbeesett 21 éves lány vagyok, akinek senki nem segít.

Én sem értem anyukámat. Ha hagyná, hogy hozzá költözzek kiadnám a lakásomat, és fizetnék neki, amíg ott vagyok.

De azt mondja rámenne a kapcsolatunk, mert egy hisztis elkényeztetett lány vagyok, ami igaz is.Önállótlan és nem alkalmas ekkora feladatra.Ezért nem vállalja, hogy egy fedél alatt éljünk, mert ez mindhármunknak(baba, anyum én) rossz lenne.

És akármennyire jó dolog, hogy van egy saját lakásom, mondd már meg nekem miből fizetem ki a számlákat teljesen egyedül?Miből veszek a gyerekemnek ruhát, ha még tanulnom kell mellette?

2009. júl. 22. 15:29
 33/91 anonim ***** válasza:
100%
HMM, nehéz döntés! Én 36 leszek 4 éves a kislányom. Szétmentünk a párommal amikor terhes lettem. Egyedül vagyok vele. Teljesen egyedül. De én nem 21 éves vagyok. Ha arra gondolok, hogy Őt vetettem volna el, megszakad a szívem. Volt már abortuszom, ellene vagyok, amióta van gyerekem. De!! Te 21 vagy!! Lehet még gyereked, teljes családban. Normális apukával. Előtted az élet!! A legszebb dolog a gyerek a világon. De egyedül (lelkileg) csak a nagyon erős nők képesek felnevelni. Én boldog vagyok nagyon vele, de 21 évesen biztos másképp döntök, mert szerelmed is lehet és még nagyon sok gyereked. Főleg, hogy az apa nem áll melletted.
2009. júl. 22. 16:29
 34/91 anonim ***** válasza:
62%
Szia! ÉN MEGTARTOTTAM! 29 éves vagyok, elváltam van egy 8 éves lányom, nincs lakásom, mert a voltférjem mindenünket elkártyázta, elnőzte, a szüleimnél lakunk a lányommal. Elviselhetetlenek, de van fedél felettem, a jelenlegi párom egy link alak, megbízhatatlan, van ameddig van. Januárra várom a babát, akarta hogy elvetessem, én képtelen lettem volna. Velem van még, barátkozik a gondolattal, de a babámat magamnak szülöm meg. Nehéz lesz, gürcölni és kínlódni fogok amíg élek, hogy feltudjam nevelni őket, de tudom hogy megéri majd. Senki nem szeret úgy ahogy egy gyermek szereti az anyját, ő úgy születik, hogy feltétel nélkül istenít téged, őszinte minden mosolya, és puszija, és egyetlen férfi szerelme sem ér annyit mint a gyermeked szeretete. Ő a te részed, lény a lényedből, és nem tehet semmiről, miért oltod ki az életét, miért oltod ki a saját véred életét???? Mert nehéz lesz fizetni a számlákat??????????
2009. júl. 22. 16:33
 35/91 anonim ***** válasza:
96%
Szia te lány. Hát nagyon meghatott a történeted. Én az a válaszadó vagyok, akinek a történetét be linkelte egy kedves válaszoló. Mintha az én történetemet olvastam volna. Nagyon sajnálom hogy abortuszra kell menned. Engem egy hajszál választott el a műtéttől. A párom nekem is azt mondta hogy ha elvetetem mellettem marad, ha megtartom elhagy megöli magát. De ha végig olvastad akkor tudod. Ma már visza sirta magárt, hogy megbánta meg minden. És sikerült helyre jönnünk. Én nagyon sajnállak, de ha egy pici esélyed van arra hogy hogy feltudd nevelni. Ne vetesd el. Tudom nagyon rosszul érzed most magad, hisz én is ebben voltam. Ha bármi kérdésed van irj nekem privit. Nagyon szoritok, hogy sikerüljön megtartani, hisz egy élmény, egy csoda, amikor meg mozdul, amikor először rád mosolyog, amikor csak egyedül te tudod megnyugtatni. Hihetetlen érzés. És mikor megszületett a pici fiam, a párom is egy hatalmas fordulatot vett jó irányban. kivánom neked hogy ugy alakuljon ahogy te szeretnéd, és a legjobbakat kivánom. fel e fejjel, és kitartás. puszi
2009. júl. 22. 17:46
 36/91 A kérdező kommentje:

Szia!

Köszönöm, és örülök, hogy nektek jól alakultak a dolgok!De az, hogy nektek összejött, nem jelenti azt, hogy nekem is sikerülhet, nekem nincs egy nagy család mellettem, aki támogatni tud és nem biztos, hogy a párom visszajönne hozzám.

Nem tudom mi lesz, nagyon rossz most:(

2009. júl. 22. 17:50
 37/91 anonim ***** válasza:
100%
az elején anyósom is azt mondta hogy ő nem tud segiteni ő rá ne számitsunk. akire számithattam azok tesómék és szüleim. persze megértelek hogy neked nincs senkid. ha tehetném én magam segitenék neked bármiben, csak ne kelljen megölni a babát. sajnos nálunk későn derült ki. ha bármiben tudok segiteni csak irj. szeretnék nagyon :(
2009. júl. 22. 17:59
 38/91 anonim ***** válasza:
80%
utolsó és előtti válaszoló vagyok. Jövőhét kedden kell menned a műtétre? remélem addig megoldódik, és a párod észhez tér. mutasd meg neki ezekt amiket irtunk, és ha kell az én történetemet is. meg sok baba oldalt, vegyél neki egy baba rugdalozót. beszélgess vele ha kell egy egész éjszakát. ne add fel egy percig sem.küzdj és harcolj a kis életért akinek már a kis szive kifejlődött és elindult a kis élete. ő menekülni fog amikor elveszik tőle, é sharcolni fog hogy ne öljék meg. én tudom hogy veszik el tőled, de nem akarlak el szomoritani ezzel is. majd irj hogy mi lett.
2009. júl. 22. 18:21
 39/91 anonim ***** válasza:
67%

Szia!

Hát most igy döntöttél,de nagyon-nagyon megbánod,mert nem tudod mi vár rád!Sajnálom,hogy a sok történet nem birt más döntést kihozni belőled!És mi van a fiúd szüleivel?Ők nem segitenének?Még megondolhatod magad az utolsó pillanatban is!Bizom benne,hogy még változtatsz a döntéseden!Vigyázz magadra!

2009. júl. 22. 18:32
 40/91 A kérdező kommentje:

Nem, a fiú szülei kerek perec kijelentették, ha megtartom és a fiuk nem marad velem, tőlük ne várjak anyago segítséget, mert onnantól kezdve az már csak az én "problémám".

Meghatott a sok történet és nagyon szeretném megtartani,de senki nem segít rajtatok kívül.De az itt leírt szép szavakból nem tudom felnevelni a gyerekemet.

Senki nem segít, mindenki magamra hagyott.ŐK kényszerítettek bele ebbe, ez az ő döntésük, nem az enyém.Gyűlölöm őket.

2009. júl. 22. 18:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!