A sogornöm 30hetes terhes most volt ultrahangon és a kisbaba egyik veséje nagyobb 6mm mint a másik ez nagy baj vagy miért lehet ez?
Figyelt kérdés
2011. júl. 30. 21:58
1/4 anonim válasza:
Én nem nagyon értek hozzá, de szerintem ez még változhat... Különben is, ha nem is változna, nem lehet belőle nagy baj, mivel az ember egy vesével is képes élni...
2/4 anonim válasza:
Nekem csak az egyik vesém működött, mégis itt vagyok. Megszülettem, vártak 2-3 hetet, és meg is műtöttek. Sikerült rendbe hozni a másik vesémet is, igaz, egy műanyag cső van bennem 22 éve, de nem gáz.
3/4 anonim válasza:
Az én kisfiam már 5 éves. Születése óta nagyobb a jobb veséje mint a bal. Eddig semmilyen baja nem volt belőle. Mindkét veséje kiválóan működik.
4/4 anonim válasza:
A keresztlànyomnàl is talàltak ilyen problémàkat mikor az unokatesom terhes volt. Mikor megszuletett, semmi nyoma nem volt, teljesen egészségesen szuletett! Ilyen is van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!