Hányadik héten derül ki ultrahangon, hogy ikreim lesznek esetleg?
8-ig hetin szerintem már látnák, de legkésöbb a 12-iken már biztosan.
de egy gondos orvos megnéz rendesen.a petevezetéket is.
Sziasztok!
Én konkrétan ma voltam a 12 hetes uh-n a kórházban.
A szonográfus vizsgált, és kérdezte hogy több baba van? Mi? Egy! Ő kettőt lát... Nem lettem sokkos... Az első uh majdnem 8 hetesen volt, akkor egyről volt szó. Az az egy tök jól látszott, viszont mellette csak a nagy semmi...
Szóval most kicsit kész vagyok.
Most akkor szinte tuti császár lesz, meg akkor valszeg hamarabb is jönnek?
Utolsó! Te szerettél volna ikreket? Én tényleg kész lettem, biztos meg fogom szokni a gondolatot, pedig sosem akartam, de mostmár kénytelen leszek.
Persze a lényeg, hogy minden oké velük, de akkor is sok volt ez most.
Szia! Nyugodj meg engem is fejbe vágott asmikor azt mondták, hogy ketten vannak. Ja és most voltunk 4D ultrahangon kiderült, hogy két fiúcska költözött be. Hozzá fogsz szépen lassan szokni a gondolo
athoz. Egyébként nem biztos, hogy császárral kell szülnöd. Első baba? Nekem már van egy 5 és fél éves kislányom is. Én ajánlanám, hogy nézz be, ha van kedved a [link] Fórumra itt 2011-benszült és még várandós ikres anyukák osztják meg a gondolataikat. Bármit kérdezhetsz ami eszedbe jut itt mindig van valaki aki szívesen válaszol:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!