Hanyadik honaptol tudom h lany v fiu lesz? Az elso ultrahangon mindent kimutatnak?
18. héttől általában. De mondjuk nekünk volt a 24. héten is uh, úgyhogy nekem akkor mondták meg. Milyen mindenre gondolsz?
Első uh-n csak azt látják, hogy élő, esetleg már van szívhangja is attól függően, hogy mikor mész. 12. héten szűrik ki a down-kórt, akkor már pici emberkét látsz majd az uh-n. Aztán 16 hetesen lesz egy vérvétel, AFP a neve, aminek az értékéből tudnak következtetni az esetleges eltérésekre, rendellenességekre. Ezt követi majd a 18 hetes, genetikai uh.
Előzőnek: vagy fiú. :)
Nekem a lányocskám minden uh-n telibe megmutatta, hogy mi van neki. :)
Nekem amúgy a 12. héten mondták először, hogy lány, persze ilyenkor még nem lehet semmit készpénznek venni, de aztán utána is mindig lányt mondtak.
De még nem bújt elő, majd akkor válik biztossá, ha megérkezik. :)
28 hetes kismama
12-ik hétre kifejlödnek a nemi szervek, de még mindkét nemnél egy pöcök látszik. könnyen mondanak kisfiut egy kislányra.
15-16-ik héten ha nagyon jó a doktor, és a baba is megmutatja magát akkor már lehet biztosabbra venni.
De a születéssel lehet a legbiztosabbat megtudni.
Nekem 16-ik héten mondta egy doki akinél 3D-n voltunk, biztosra. aztán a 25-ik héten az én dokim mondta biztosra. most 30-ik héten pedig anyós vitt el babamozizni (messze laknak és ott voltunk) és ö is biztosra kislányt mondott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!