Ultrahangon nektek adtak ingyen képet?
Én Mátészalkán voltam ultrahangon és 1000 forint egy kép.
Szerintem az ritka,ahol ingyen adnak képet.
Szolnokon adtak nekünk minden egyes alkalommal. Igaz, mi kértük és az uh-s nénik tündérkék, így adtak, de dugdosni kellett ... nyilván ott sem örvendeznek a fenntartók, ha osztogatják a képeket!
Magán rendelésre is jártunk, ott pedig egyértelműen adtak.
huh, de legatyásodtunk...
az én lánykám már 5,5 éves, de akkoriban még adtak ingyen képet a sima UH-on, mutogattam is a többi kismamával egyetemben lelkesen boldog-boldogtalannak :)
A 4 D-n (fizetős) ott videokazettát, később már Cd-t adtak.
istvan korhaz -ingyen mindig adnak
fizetosnel 2t kaptam +cdt
Én Siófokra járok UH-ra, nincs fogadott orvosom. Már az első, hüvelyi UH-n is kaptam képet, és a 12. hetin is, ingyen. Rákérdeztem, hogy kaphatok-e képet, azt mondták mind2x, hogy persze. Utoljára a 18. hetin más géppel vizsgáltak, ott azt mondta a doki, hogy sajnos nem tud adni, mert nem olyan a gép. (Kedden elmegyünk 4D-sre, már nagyon várjuk.)
20h6n kismama
Szia!
Ma voltam Nyíregyházán UH-on. Lehet képet kérni, de 1000 ft-ba kerül. A 12 hetesről is kértem, és ma a 19 hetesről is. Mikor bemész, rögtön szólni kell, hogy kérsz képet, kapsz egy papírt, azzal elmész az SZTK épülete melletti pénztárhoz, befizeted, és visszamész az UH-ra, odaadod a számlát és megkapod a képet.
19 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!