Abortusz vagy kisbaba egyedülálló anyaként? Nagyon félek!
Én vagyok,aki már elég sok kérdést feltett mostanában.
A párom nem akarja a becsúszott bébinket.Már túl vagyunk ezer beszélgetésen, szülőkkel családvédelmisekkel, már időpontot is kérhetnék abortuszra.
Ma döntenem kell!21 vagyok, párom 22.
Következő lehet: elvetetem a babát és megpróbáljuk a kapcsolatunkat folytatni, amiben én nem vagyok biztos, mert azután, hogy belekényszerít ebbe, amit nem akarok, és azt mondja, lelép, ha megtartom a babát, hogy bízzak meg benne?
Vagy elvetetem a babát és meg se próbálom vele a jövőt, hanem onnantól kezdve soha többé látni se akarom és egy lelki nyomorék leszek baba és pár nélkül, életcél nélkül.
A harmadik megoldás: megtartom a babát és a párom valószínűleg elhagy.A saját kis lakásomat,ahol most élünk kiadom, visszaköltözöm anyuékhoz, 2 év még hátra van a suliból addig ott élek a babával.Kb olyan 120 ezer lenne a jövedelmem innen onnan összeszámoltam.Aztán ha diplomám van önállósulok.Negyedik eshetőség, amire kevés esélyt látok,de ezt szeretném a legjobban, hogy a párom miután megtartom a babát, gondolkodik és pár hónap múlva rájön, hogy mégis akar engem a babával együtt.
Most azt mondja, hogy szeret engem nagyon, és mindenben támogatna az abortusz után, lelkileg testileg mindenhogy.De nem érett az apaságra és képtelen vállani.
Mit gondoltok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!