Nagyon kiborultam! 7hetes terhes vagyok, és elmegy a babám! Hogy lehet ezt, feldolgozni?
Szia Ildikó!Bízom benne!Nem bántam meg,hogy írtam,a fórumra!Örülök,ha még ilyen szomorú esemény miatt is,hogy látatlanul megismertelek titeket.És tényleg remélem,hogy legközelebb már babázási ügyben levelezünk egymással!
Puszika!
Szia!
Nekem a doki 2 hét után (műtét napjától számítva) már zöld utat dott a szexre, ezt már a műtét napján mondta. Védekezve.
A műtéttől számított 3 hónap után pedig próbálkozhatunk.
Azt a 2 hetet ti is várjátok meg, utána nyugodtan összebújhattok!
Kitartás!!!
J.
Szia!
A házasélettel mi is megvártuk a 2 hetet,legfőképpen azért mert voltak pecsételő vérzéseim.Védekezéssel utána már megpróbáltuk,figyeltünk arra,hogy nem-e fáj vagy nincs-e valami különös érzésem.De nem volt.A doki nekem 6hónapot mondott az újrapróbálkozásra,de legfőképpen a lelki okok miatt,hogy biztos túlegyek rajta.4 mensit vártunk meg és rögtön teherbe estem.
Sok sikert és minden jót kívánok!
24 hetes kismama (Móni)
Köszönöm a válaszotokat!Akkor megnyugodtam!Már csak egy hetet kell várni!:)
Puszi nektek!
Szia Rita!Erősek vagyunk,és biztos vagyok benne,hogy úgy is lesz,ahogy írtad!Addig már nincs sok idő!Vigyázz magadra!Köszönöm a válaszod!:)
Puszi!
Anikó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!