Akik nagyon nagyon kislányt vártak és uh-n kiderült, hogy kisfiú, hogy tudtátok "feldolgozni"? Az apukát mivel vigasztaltátok hogy mégis kisfia lesz? Mennyi idő múlva tudtatok örülni teljes szívből a kisfiúnak?
Szegyellem magam,de en is nagyon kislanyt vartam,es a ferjem is,mar a neve is megvolt :),aztan a 17 hetes uh.n azt mondta az orvosom,hogy "hat ez bizony kisfiu",de meg nem mondta 100%-ra.Alig vartam a kovetkezo uh-t,hogy hatha tevedett a doki,gondoltam,biztosan elnezte :)),remenykedtem benne,hogy csajszi van a pocakomban...de a kovetkezo uh.-n is fiut latott.Mindenfele erzes kavargott bennem:csalodottsag,szomorusag,aztan iszonyatosan gyuloltem magam ezen erzesek miatt.Kb.2 napig tartott,amig "feldolgoztam".Aztan voltunk 4D-n,kaptunk egy csomo fotot a kis pocilakorol,es imadtuk,olyan szepen latszott a kis pofija,es grimaszolt,nyujtogatta a nyelvet,fogta a fejet,mintha gondolkodott volna,eszmeletlen volt!Ezutan kezdett megtetszeni a gondolat,hogy ket pasim lesz,es milyen buszken fogok majd setalgatni veluk az utcan :).
Ferjem is csalodott volt az elejen,de szerintem minden ferfi a lelke melyen eloszor fiut akar :P,meg ha a mi kedvunkert az mondjak is,hogy kislanyt szeretnenek.
A mai napig haragszom magamra,hogy a kezdetekben nem akartam elfogadni,hogy kisfiam lesz,es szerintem egesz eletemben fogok,mert miota megszuletett,IMADOM.Tervezunk meg babat,nem is olyan sokara,meg lehet kislanyunk,de most ugy gondolom,ha fiu lesz is,eppugy fogok neki orulni mar a kezdetektol.
Annal nagyobb kincs,mint az egeszsege,es az elso mosolya nincs a vilagon.Egy anya feltetel nelkul szeret.En meg tudnam zabalni a kis pofijat,az apro kezecskeit,a labait,olyan kis duci,annyi oromet okoz,hogy azt nem lehet leirni,es mindekozben eszembe sem jut a gondolat,hogy mi lenne,ha lany lenne.
Neked elso baba lesz?
En akkor nem mertem feltenni ezt a kerdest itt,meg igy arc nelkul sem,pedig megfogalmazodott bennem.
Te oszinten kerdeztel,es en a legoszintebben valaszoltam,bocs,hogy hosszura sikeredett.Tudom en,hogy a szived melyen nagyon varod,es nagyon szereted,es hidd el ugy fogsz neki orulni,mint meg semminek a vilagon.
Az en kisfiam 2010.oktober 17-en szuletett,es megvaltoztatta az eletunket a leheto legjobb iranyba :)
Boldog babavarast neked,es konnyu szulest!
Szep napot!
Szia!
A családban mindenki lányt szeretett volna, kivéve anyut, akinek minden vágya volt egy unoka fiúból (persze mindig azt mondta, hogy inkább lányt szeretne, de tudom, hogy fiút akart). Mikor kiderült, hogy pici fiú van a hasamban, mindenki, még az apja is örült neki, én viszont frászt kaptam: Te jó Isten! Mit fogok kezdeni egy fiúval? Hogy kell egy kisfiút tisztán tartani? Engem nem köt le a kisautó... stb Mivel egykeként nőttem fel, körülöttem csak lányok voltak, semmi, de tényleg semmi mintám nincs. Kb. 2 napig pánikoltam, hogy nem fogom tudni tisztességgel felnevelni. Mára már annyira beleéltem magam, hogy fiú van a hasamban, hogy bizony csalódott leszek, ha a dokim a szülésnél ezt mondja: "Gratulálok, kislány!". Annyira helyes, vagány kis cuccokat kaptunk, hogy nem győzöm majd a csajokat elhajtani tőle :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!