Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Akik nagyon nagyon kislányt...

Akik nagyon nagyon kislányt vártak és uh-n kiderült, hogy kisfiú, hogy tudtátok "feldolgozni"? Az apukát mivel vigasztaltátok hogy mégis kisfia lesz? Mennyi idő múlva tudtatok örülni teljes szívből a kisfiúnak?

Figyelt kérdés
2011. febr. 10. 13:29
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Mi a hétéves kislányunk mellé akartunk még egy kislányt, férjem nagyon lánypárti. Amikor kiderült, hogy ikrek lesznek, biztosra vette, hogy csak lányok lehetnek, már a nevük is megvolt, amikor a 20. héten kiderült, hogy mindketten fiúk lesznek. Először meglepődött, de most már nagyon várja a srácokat. Meglepően hamar "beletörődött". :-)
2011. febr. 12. 09:26
 12/19 anonim ***** válasza:
82%
En meg pont forditva vagyok.En kisfiut szeretnek! Irigyellek titeket! Barcsak kisfiam lenne!
2011. febr. 12. 09:28
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Már fiatal lány korom óta úgy éreztem, nekem csak lányom lehet. Igazi nőcis csaj vagyok, az a "tipikus lányos anya", mindenki azt mondta, nekem csakis kislányom lehet. El sem tudtam képzelni, hogy fiam legyen valaha is. Szinte kizártam ezt a lehetőséget. Mindig a kislányokat néztem, őket találtam édesnek, szépnek, a kisfiúk sosem fogtak meg, "szép, szép, de kisfiú"s ezzel lezártam.

A 14 héten mondta a doki, hogy ez bizony nagyon kisfiúnak tűnik... (a férjem kezdettől kisfiút várt, szóval, ő nagyon örült) én meg meg sem tudtam szólalni, szinte sokkot kaptam... hazafelé a kocsiban meg sem szólaltam... szegény férjem megkérdezte, hogy tényleg ennyire bánt a dolog? mondtam, hogy nem az a baj, de 30 évet úgy éltem le, hogy csak kislány, s most közölték azt, amire sosem gondoltam egy percig sem... rettenetesen szégyelltem magam, hogy szegény pici mit érezhet, stb, szóval, mire hazaértünk, megnyugodtam. Kb. 1 hét telt el, mire átálltam, és boldogan vártam a pici Ádikát... néztem a fiús kis rucikat, és arra gondoltam, lesz egy szép kisfiam, és két pasival leszek eztán boldog!!! :)

2011. febr. 12. 11:47
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Én egyből tudtam örülni,holott már volt egy fiunk.Nagyon-nagyon kislányt szerettünk volna,de amikor a doki mondta,hogy kisfiú,én egyből vigyorogtam.A férjemnek kellett egy kis idő,de ez belefért.A barátnőméknél pont a fordítottja volt.Ő csak kisfiút akart-a férje kislányt-,és amikor kiderült,hogy kislány a barátnőm sírva fakadt.Kb. 2 nap kellett neki,amíg feldolgozta.Addig a férje ki se mutatta az örömét,mert nem akarta jobban elszomorítani.Lassan 3 éves a kislányuk,de már el sem tudja képzelni,hogy kisfia legyen...pedig lehet,hogy el kell hamarosan,mert nyáron indul náluk az újabb babaprojekt(nálunk is,hátha össze jön a vágyott kis csaj.Ha nem,3 kisfiú boldog anyukája leszek)
2011. febr. 12. 12:27
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Én is meglepődtem, hogy kisfiam lesz, mert nem hittem elég vagánynak magam ahhoz, hogy fiús anyuka legyek.

Ehhez képest, már több mint 2,5 éve remekül megy, ő az én Igazi szerelmem.:)

Nekem 3 napba telt felfogni, de most is úgy érzem, hogy nagyon menő dolog fiús anyukának lenni.

Most folyik a tesóprojekt és őszintén mondom, tök mindegy neme, csak egészséges legyen.

A férjemet nem kellett vigasztalni (ez olyan hülyeség,hiszen miért kellett volna? Mert egészséges,gyönyörű kisfia lesz/van???), ő nagyon boldog így is úgy is.:)

2011. febr. 12. 13:28
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én az elejétől (mióta az eszemet tudom) kislányt akartam! Csak kislány nevem volt...Sajnos 5 hetes kismama voltam mikor veszélyeztetett lettem (3 napja tudtuk ekkor) és akkor a férjem is Fannizta végig!Amíg a 12 hetes Uh-n nem mondta a doki, hogy 90% hogy kisfiú!Apa majd kiugrott a bőréből! :) Én egy kicsit elszomorodtam, hisz nem is tudtam elképzelni...2 nap kellett mire feldolgoztam, vagy inkább felfogtam, hogy fiam lesz!De mikro láttam a férjemen hogy mennyire örül, akkor én is nagyon boldog lettem!Meg is lett a neve még aznap este! :)Teltek a hetek, minden Uh-n kisfiút mondtak...Aztán sajnos megint kórházba kerültem, így ott csinálták a kötelező vizsgálatot (32 hetest), és a doktornő, mondta, hogy ránéz a nemére!És mondta, hogy nézzem csak milyen szépen látszik a méhe.....Szóval Százezer százalékra mondta hogy kislány! Én majd kiugrottam a bőrömből, de nem tudtam hogy mondom majd el a férjemnek, hogy Beni csak Fanni Lesz! :(

Apát egy kicsit sokkolta a hír...Nekem meg nagyon rosszul esett, hogy őt zavarja...De mikor megszületett, és Apa elvágta a köldökzsinórt egyből szerelmes lett!

Szóval hidd el addig tart amíg meg nem látja a kisfiát a férjed! :)

Mondjuk nálunk már a szülőszobán látszott, hogy a lányunk egy az egyben a férjem!Tőlem csa nunit örökölte!És ahogy nől csak egyre jobban hasonlít rá :)Imádják egymást!Apa azóta hangoztatja, hogy mindennél jobban szereti, és nagyon nagyon boldog hogy mégis kislány lett! :)

Hidd el minden "rossz" érzése elmúlik ha megszületik! :)Sok boldogságot :)

2011. febr. 12. 13:43
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Nekem kellett néhány nap,mire elfogadtam. Aztán viszont és sokszor ma is eszembe jut,hogy lehettem ilyen hülye és furdal a lelkiismeret. Apának mind1 volt mi lesz.
2011. febr. 12. 14:26
 18/19 Andrea1987 ***** válasza:
100%
Mi is nemrég tudtuk meg,hogy kisfiunk lesz:)Pedig én is majdnemhogy bisztos voltam benne,hogy kislány lesz.De amikor kiderült,hogy fiu,eggyáltalán nem csalódtam,sőt örültem neki!19 hetes kismami
2011. febr. 12. 15:49
 19/19 anonim ***** válasza:
én kisfiút szerettem volna.aztán mikor kiderült h kislányunk lesz elég csalódott voltam.negyed óráig.:)))aztán utána meg már azon rimánkodtam h tényleg kislány legyen.és kislány lett.azóta akárhányszor eszembe jut h milyen csalódott voltam akkor,elég lelkifurdalásom lesz.és ha lesz még egy gyerekem akkor is kislányt szeretnék:)azóta már 9 hós a kishercegnőm.
2011. febr. 12. 21:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!