Nagyon kiborultam! 7hetes terhes vagyok, és elmegy a babám! Hogy lehet ezt, feldolgozni?
Kedves 28hete kismama nagyon szépen köszönöm a biztatást!Nektek boldog baba várást kívánok!
Holnap a Nődokinál talán,minden kiderül!Egész nap zokogtam,most egy kicsit megnyugodtam már.Már a párom is hazaért a munkából,így az ő közelsége is megnyugtat!
Nekem múlt hét kedden kellett megszülnöm 26 hetesen a halott kisfiamat. Méhen belül elhalt a picike....Már nagy volt a hasam, éreztem a mocorgását, nagyon vártuk, aztán egyik pillanatról a másikra jött a rémálom: nem éreztem, hogy mozog, irány a kórház ahol UH-n megállapitották, hogy már nem dobog a szive és meg kell szülnöm.
Ezt csak azért irom le, hogy próbáld meg úgy feldolgozni az a veled történteket, hogy mindennél van rosszabb. Én most csak azt kérdezgetem, hogy miért nem előbb ment el? Miért kellett ennyit várni, hogy érezzem, hogy nagy legyen a pocakom?
És most mégis arra gondolok, hogy ha terhes tudok lenni, akkor nincs nagy baj, túl leszek a fájdalmamon, és pár hónap múlva újra nekifutok, nem adom fel. Minden történik valamiért, mégha nehéz is ezt ép ésszel felfognunk, de nem szabad azon keseregni ami volt, hanem előre kell nézni és arra gondolni, hogy lesz még nekünk kisbabánk, amennyit csak akarunk. Nekem még a férjemet is össze kell kaparnom, mert ő rosszabbúl viseli a történteket.
Szóval fel a fejjel! Sok kitartást és erőt kivánok nektek!
Kedves utolsó válaszoló!Nagyon sajnálom,ami veletek is történt!Borzasztó dolgok ezek!Próbálok én is,arra gondolni,hogy lesz még babánk!Csak jelen pillanatban még itt van,bennem van!És nem tudom,hogy igaz-e amit az orvos mondott,vagy csak valami rossz tévedés!Addig nem tudok túl lépni a dolgokon,míg nem tudok biztosat!Mert míg az orvos azt mondta,nem él,addig a kórházban ezt nem tudták megerősíteni!És mikor ezt,a rossz hírt közölte velem a doki,akkor én enyhe sokkos állapotba kerültem!Mint írtam tegnap,és a mai napot is,át zokogtam,most estére kezdek lenyugodni!
Én se fogom feladni,ha megmarad akkor,nagyon vigyázok rá,ha meg nem akkor újra próbálkozunk!Hát igen,nálunk is a páromat nagyon megviselte,de ő inkább magába tartja a dolgokat!Bízzunk a legjobbakban,hogy hamarosan nálatok is,nálunk is lesz baba!
Szia!
Én vidéken élek!Gyömrőn van az orvosom,aki amúgy elég lelkiismeretesen végzi a munkáját!De ezt,a lépését nagyon nem értem!Most anyósom intézi a munkahelyén az Uzsoki Kh-ban,hogy nézzenek meg,és valamit csináljanak,mert így nem maradhatok napokon,heteken keresztül!Míg ez van,nem tudok túllépni a dolgokon,hiszen ugyanúgy érzem magam,mintha nem lenne semmi baj!Remélem valami történik,akármelyik irányba is,mert ezt így nehéz elviselni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!