Mit tegyek? Nem tudom feldolgozni?
3 éve megismerkedtem egy most 31 éves 2 gyermekes anyával akinek akkor,és azóta is tart a válópere (gyermekelhelyezés,vagyonmegosztás stb.) élettársi kapcsolatban voltunk albérletben,de a bírónő az anyagi okokat figyelembe véve az apának ítélte a gyerekeket ideiglenesen! a páromnak emiatt több idegösszeomlása volt pánikbeteg lett! most örökölt 1 házat és oda költözött hogy a bírósági perben nagyobb esélye legyen!(engem a munkám egyenlőre ideköt-200km-re lakunk egymástól).
rendkívül rossz egészségügyi és lelki állapotban van és most derült ki hogy 14 hetes terhes(az ultrahang szerint de ez kizárt mert ezek a dolgok miatt az elmult 5 hónapban 3x voltunk együtt,es így csak max.10-11 hetes lehet!) a magzat teljesen ép és az orvos nem támogatja az abortuszt!
mit javasoltok,mi a teendő? hova forduljunk? legyetek szívesek nem leszólni,bármilyen kérdésre szívesen válaszolok! köszönöm! 24/f
Hát,ha jól olvasom el akarjátok vetetni a babát..????
Én mindenképp megtartanám,hisz az a kettőtök közös babája lenne...!!De,ha minden kötél szakad keressetek fel másik orvost!
ÉS nagyon sajnálom,ami veletek történik..!
Először is a baba: azt írtad, szerinted 10-11 hetes lehet. Csakhogy ezt nem a fogamzástól számítják, hanem az utolsó menzesz első napjától, tehát az együttléttől még vissza kell számolni 2 hetet, így 2 héttel idősebb a baba. Gondolom, az abortusz miatt van ennek jelentősége, amit a 12. hétig végeznek el. De miért akarjátok elvetetni? Lehet, hogy a kedvesed egészségi és lelki állapota is sokat javulna egy baba miatt.
A gyeremekelhelyezési perről csak annyit, hogy ne adjátok fel. Most pozitív irányban változtak a dolgok a ház miatt, így az esély is nőtt.
Sok-sok kitartást és szerencsét kívánok nektek.
Még valami. Írtad, hogy a párod 7 évvel idősebb nálad. Nálunk is így volt, még az életkor is stimmel, csak nekem 3 gyerekem volt. Több mint nyolc éve vagyunk együtt, és a második közös babánkat várjuk. Szóval minden tiszteletem a tiétek.
Tönkrement a per miatt a vállalkozásunk,nem tudom normálisan támogatni és kizártnak tartom hogy kibírna 1 szülést,sőt még azt is megkockáztatom hogy a pánikbetegség miatt teljes értékű anyaként tudná nevelni a babát. védekeztünk,de megtörtént sajnos.
én elfogadtam a kit gyerekét és mindennél jobban szeretnék közöset is,csak nem hinném hogy ilyen körülmények között helyes döntés mindhármunk szempontjából(a baba érdekeit szem előtt tartva)!
Na
Unk is sok gond volt, teljesen más jellegű, de majdnem szerkezetük párommal, jött a baby, persze nem terveztük, sokat gyotrodtunk és végül úgy döntöttük megtartjuk, együtt maradtunk azóta van egy gyönyörű kislanyunk, minden rokon odáig meg vissza van tőle és a mi kapcsolatunkat is megerősítette. Szerintem jól döntöttünk, ha a másik utat választjuk biztos hogy szerkezetük én meg osszeroppanok lelkileg egy abortuszt mar nem bírtam volna elviselni, ezert én azt mondom tartásról meg a babát, minden nehézség, és anyagi gond a háttérbe szorul ha megszületik a tünemény. Vannak ilyen csaladsegito szakszolgalatok meg anyaprogramok, életvezetési tanácsadás, a helyi onkormanyzatodnal kellene megerdeklodni milyen lehetőségek vannak.
Ha az ultrahang szerint 14 hetes terhes akkor már nem lehet elvetetni,csak ha beteg lenne.
Egyébként ne aggódj amiatt hogy nem lenne teljes értékű anya.Nagyon sok pánikbeteg anyuka,kismama van,és lehet hogy pont a ti közös gyermeketek gyógyítaná meg.A körülmények is rendeződni látszanak az örökölt házzal,ha pedig összekapaszkodtok,akkor minden szarból ki lehet mászni?
És te úgy egyébként szeretnéd a babát vagy inkább az abortusz felé hajlasz?És ő?
szeretnénk mind a ketten...de nem most.
lehetetlenek a körülmények,nem tehetjük meg hogy megtartsuk. még annyit hogy most maradt el a menstruáció először,tehát nem volt terhességre utaló jel sem ezért most kell lépni valamit,és az abortusz lenne az egyetlen jó döntés...SAJNOS!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!