Csajok, csak én vagyok ilyen gyenge? Hogy lehet feldolgozni az egyedüllétet?
Szerintem minden dologhoz két ember kell.
Ha csak az egyik van benne az már régen rossz...
Gondolok itt arra,hogy kívánt terhesség-e a Tied vagy becsúszott.
Hány évesek vagytok?Ez is fontos apuka szempontjából.
szia!
először is nagyon sajnálom. másodsorban pedig nem neked kell, hogy ilyen érzések keringjenek. nem akarom elitélni a párod sem, mert nem ismerem az előzményeiteket. ő nem akarta, hogy a gyereke egy boldog család része legyen. ha meg ilyen nyilatkozatokat tett, akkor valószínű ő is akarta ezt a picikét. szerintem próbálj ne foglalkozni az exeddel, mégha fáj és szereted is. ő ezt így akarja, lezártnak tekinti. mégha azt is mondja, hogy ő gondoskodik a fiáról, már nem teszi, hisz az esélyt sem adja meg, hogy esetleg a szülésig vele legyetek, mert ha meglátnám lehet minden megváltozna benne. de ne idegeskedj, mert az nagyon sokat árthat. inkább próbálj örülni, mert olyan szép ez a terhesség. tudom, most elég bután hangzik, mert minden nehéz, de ahogy mondják csak a kezdet. már mocorog a pici, beszélj hozzá, mert érzi feszült vagy. mesélj neki az érzéseidről mikor nagyon egyedül érzed magad. élvezd kicsit, hogy nő a pocid, ő mozog, szép lesz az idő, reméljük mostmár, lehet sétálni kicsit, fagyizni és hasonló. kis gondolatelterelés. szerencsére az én kapcsolatom jó, de mindenhol vannak gondok, hidd el. még olykor nálunk is. és nem tudsz esetleg szüleidhez költözni, ne albiba? nehéz fenntartani egy picivel. remélem jobban leszel. ha nagyon egyedül érzed magad, priviben bármikor cseveghetünk. vigyázz magatokra!!!!! és fel a buksival! 26h km
17:15-ös, anyuékhoz hazaköltözhetnék, de ők falun laknak és alig vártam, hogy kiszakadjak abból a környezetből. Sikerült beköltözni egy nagyvérosba és most itt dolgozom-De ha minden kötél szakad akkor ők szívesen fogadnak. Ja és egyébként mindenem benne van a lakásba amit közösen újítottunk fel a "volt" párommal, de az ő nevén van. Nem akarok mindent itt hagyni, így az albérletet ő fizeti, nekem a rezsit kell állnom. Lehet, hogy szemét dolog, de nem értem teszi hanem a piciért. Ha egyedül lennék már rég leléptem volna egyedül egy szó nélkül, de ez már nem "csak" rólunk szól.
Utolsótól kérdezem, hogy már itthon vagy? Gratula a babához. Biztos nekem is sokkal könyebb lesz ha már a kezemben tarthatom a picurt. De olyan lassan vánszorog az idő, pedig dolgozom, lefoglalom magam és még is. És mindeg hétvégén kibukok. Amúgy is olyan hihetetlen sírós lettem mióta kismama vagyok. :-)Szóval te hamar átvészelted? Lelkileg. Azóta sem látta az apja a picit?
18:31-es vagyok!:)
Nem,nem jöttem haza!A munkám is ide köt ahová vissza várnak és számítanak rám!!Az apuka azóta csak képről látta a gyereket!(amikor megszületett).Nagyon nehezen tettem magam túl rajta....egyedül éltem át amikor megmozdult a babám és sírva hívtam anyukámat hogy :jaj mocorog a picike!
Szóval nem volt egyszerű!Viszont van jó is a dologban!:)
Az orvosom akihez jártam terhes gondozásra ma már a párom is!:) (amúgy is már rég óta ismertük egymást). És mire szülni mentem már nagyon jóban voltunk és a kicsi születés után 1hónappal összeköltöztünk!:)
Amúgy apuka nem is érdeklődik a gyerek után de nem is bánom!!És örülök hogy nem vette a nevére mivel hogy nem ismerte el gyerekének így joga sincs hozzá!!Legalább nyugtom lesz tőle!:)
Jaj, olyan aranyosak vagytok.
18:31-es, megmosolyogtam a sztoridat. Bocs, nem kinevettelek, csak annyira jó olvasni az ilyet. mindig ad egy kis bizakodást arra, hogy van eddélyem új életet kezdeni a fiammal. Örülök, hogy jól alakult végül az életetek. Szinte hihetetlen és fiilmbe illő a történetetek. :-) De hidd el át tudom érezni, hogy milyen egyedül átélni a terhességet. Nekem sem volt itt apuka, aki simogassa a pocakom csak azért, hogy hátha egérzi végre, hogy a pici mozog. Igazábóé meg sem kérdezi soha hogy hogy vagyok. És a gyerekről még csak beszélni sem lehet vele, mert kerüli ezt a témát. Szóval mindenben egyedül döntök és ez már valószínű így is marad.
utolsónak nagyon köszönöm a válaszát, sajnos az hogy majd mikor meglátja a picit is megváltozik már egy lezárt dolog nálunk. Mert nemrégen kifejtette, hogy ez a legnagyobb hülyeség a világon és, hogy ne is várjam, hogy vele ilyen történhet, mert nem fog.:-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!