Csajok, csak én vagyok ilyen gyenge? Hogy lehet feldolgozni az egyedüllétet?
Figyelt kérdés
24 hetes terhes vagyok és a párom teljesen elhidegült tőlem mióta tudja a babát. Már nem is akarja velem rendezni a kapcsolatát, ezért úgy döntöttünk, hogy én albérletbe költözöm. Már amúgy is külön szobában élünk 8 hetes terhességem óta. Fogalmam sincs, hogy leszek meg egyedül. Én még mindig nagyon szeretem őt és ez a legrosszabb. Tudom, hogy most a baba a legfontosabb és azért is választottam az albérletet, hogy mire megérkezik a fiam, be tudjak rendezkedni, nyugodt körülményeket biztosítva neki. Olyan sok kismama maradt egyedül és mndenki, olyan keményen kiáll a kicsiért én meg olyan szerencsétlennek érzem magam. Soha nem gondoltam volna, hogy velem ez megtörténhet, tökéletes családunk lehetett volna, mindenünk megvolt és egyik pillanatról a másikra összeomlik minden. Úgy érzem elrontottam a fiam életét már mielőtt megszületett volna, hiszen nem tud boldog családba születni. Sokan vannak, akiknek a párja külföldön dolgozik és ők is egyedül vannak a terhesség alatt, én meg annyira félek az együl éléstől. Hogy rakjak rendet a fejemben?2010. máj. 25. 16:31
11/13 A kérdező kommentje:
Ja és a legfontosabbat elfelejtettem. az utolsónak üzenem, hogy ne add fel soha. 1 év próbálkozás után úgy jött össze a baba, hogy elterveztük, hogy peteéréstől kezdve védekezünk és egy kicsi leállunk a babaprojektel. És előtte 5 nappal megfogant a picim, valami csoda folytán, alig hittem a tesztnek. :-) Valamiért jönni akart és hiszek a sorsban, hogy neki meg kell születnie. Nagyon sajnálom, hogy Nektek nem sikerül. De ugye még nem adjátok fel? A remény hal meg utoljára. Bár tudom lelkileg ez is nagyon megterhelő ám.
2010. máj. 25. 21:18
12/13 anonim válasza:
utolsó vagyok, nem nem adjuk fel, és ne hari, de ha valaki meglátja a gyermekét és nem szorul össze a szíve, jobb is hogy elhagyott. hidj nekem tudom én hogy rosz az én párom se tökéletes de meglesz az aki majd meletted fog állni. igen a baba jönni akart és ezentúl veled lesz , és pótolni fog mindent arrol nem beszélvel hogy ö lesz a világon az az ember akinek te leszel az első a legfontosabb a világon. akihez fordulhat bármi baj van, aki majd készül neked az oviba meg az iskolába anyák napjára, annyi boldogpercet fogtok majd együtt tölteni hogy az apja által okozott sebeknek hűlt helye sem lesz! csak majd jusson eszedbe ez 4-5 év mulva;)
13/13 anonim válasza:
ha gondolod irj privit, és ha szeretnél én nap mint nap lelket öntök beléd:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!