Hogyan lehet feldolgozni egy spontán vetélést?
szia.
nekem 22 hétre születeett meg a babám túl kicsi volt még az élethez .mi azt választottuk,hogy másik babával töltjük ki az űrt.3hó után próbálkoztunk és elsőre sikerült.most 8hós a babám.sajnos néha még mindíg sírok a kisfiam miatt, hiányzik.de anyukámnak 21-24 éve 4 babája ment el sorba én 5. ként szeremcsésen megszülettem,de ő is sír még miiattuk.el sose felejted őt viszont egy idő után ha rá gondolsz szeretet lesz a szívedben fájdalom helyett.
Szia.
Sajnálom ami történt.
Én 9 hetes voltam, amikor kiderült, hogy nem él a baba. Utána a következő UH-n, pár nap múlva még kisebb volt, ilyenkor összemegy, úgyhogy nem biztos, hogy 6 hetesen halt el, lehet hogy később, csak már elkezdett felszívódni. Az pedig kizárt, hogy a szívverését érezted. A szívét később sem lehet érezni, a mozgásokat pedig legkorábban kb 15. héttől.
Nem könnyű megemészteni az ilyesmit, kell néhány hónap, hogy magadhoz térj, de túl lehet lenni rajta. Én ismét babát várok, épp most vagyok a 9. hétben, és hát parázok rendesen, de van egy olyan érzésem, hogy most minden rendben lesz.
Kitartás!
Mi 14 hetesen veszítettük el, szintén missed ab. volt. Vele nem éreztem, hogy rendben lennének a dolgok, folyamatosan éreztem, hogy baj lesz. És sajnos be is jött.
Ez már jó pár éve történt, most vállaltuk be, hogy újból megpróbáljuk. Eddig rendben minden. És most úgy érzem rendben is lesz.
Ezt a dolgot nem "szülésnek" hanem küretnek hívják, amit akkor a műtőben elvégeznek. A szívét valóban nem érezhetted. Mozgást is korainak tartanám 10 hetesen első babával.
Egyébkét nekem sokat segített ez az oldal: www.angyalokszulei.hu
Szia!
Én már két babát elvesztettem,amit persze nem egyszerű feldolgozni,de sajnos tovább kell lépnünk!
Most ismét babát várok,12 hetes vagyok és most is félek hogy mi lesz,de azzal nyugtatom magam,hogy idáig még nem jutottam el,illetve vettem szívhangfigyelőt és minden nap ellenőrzöm,hogy dobog-e a szivecskéje a bébinek,mert havi egy ultrahang az nagyon kevés,addig meg idegeskednék hogy van még babám vagy nincs!
Mi az, hogy pálcát helyeztek be?
Nem bódítottak és egy kürettel kivették?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!