Hogyan lehet feldolgozni egy spontán vetélést?
Figyelt kérdés
Szombaton vetéltem el, pontosabban missed ab.m volt. Rendesen eljártam Sztk.ba orvoshoz, 2szer is voltam nála, és azt mondta minden rendben van, 10 hetes terhes vagyok a menszeszem aalapján, bár a baba kicsit kicsi. Aztán pénteken erősen véreztem, elmentünk kórházba, ott közölte az orvos hogy a babám halott, 6 hetes és 1 napos volt amikor elhalt... Nagyon vártam a babát, nagyon akartam is, mire végre eldöntöttük a párommal hogy hogyan is legyen tovább, és megoldást találtunk az anyagiakra, közölték hogy 4 hétig hordtam magamban a babát halottan. Néha még éreztem hogy vert a pici szive...az orvos szerint csak fantom érzések voltak... Nem tudom megemészteni hogy darabokban esett ki belőlem a kicsi, és hogy "megszültem" egy halott babát... Ti hogyan csináltátok?2011. aug. 8. 18:23
11/11 anonim válasza:
Terhességmegszakítás előtt néhány órával laminária pálcát szoktak felhelyezni a méhszájba, ez pár óra alatt kitágítja a méhszájat annyira, hogy el tudják végezni a beavatkozást. Gondolom így értette a pálcákat.
A méhszáj tágulása pedig görcsökkel (fájásokkal) jár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!