Mit tegyek? Nem tudom feldolgozni?
3 éve megismerkedtem egy most 31 éves 2 gyermekes anyával akinek akkor,és azóta is tart a válópere (gyermekelhelyezés,vagyonmegosztás stb.) élettársi kapcsolatban voltunk albérletben,de a bírónő az anyagi okokat figyelembe véve az apának ítélte a gyerekeket ideiglenesen! a páromnak emiatt több idegösszeomlása volt pánikbeteg lett! most örökölt 1 házat és oda költözött hogy a bírósági perben nagyobb esélye legyen!(engem a munkám egyenlőre ideköt-200km-re lakunk egymástól).
rendkívül rossz egészségügyi és lelki állapotban van és most derült ki hogy 14 hetes terhes(az ultrahang szerint de ez kizárt mert ezek a dolgok miatt az elmult 5 hónapban 3x voltunk együtt,es így csak max.10-11 hetes lehet!) a magzat teljesen ép és az orvos nem támogatja az abortuszt!
mit javasoltok,mi a teendő? hova forduljunk? legyetek szívesek nem leszólni,bármilyen kérdésre szívesen válaszolok! köszönöm! 24/f
hiába magyarázod, én értem, de akkor se mehet abortuszra!
nincs az az orvos, akit le tudtok fizetni.
örökbeadás még megoldás lehet, de az a nő, aki ennyire harcol a gyerekeiért a válóper során, nem fog megválni a babájától.
Ha csak nem beteg a pici, az abortusz soha nem az egyetlen megoldás. Magyarázhatod bárhogy, de szégyelld magad, megölnéd a gyermekedet. Ha ezt most nem fogadod el, akkor később sem akarsz gyermeket szerintem. Felfogtad, hogy neki már mindene megvan, egy teljesen kész ember, csak még nagyon pici, nőnie kell, de ugyanolyan ember mint te! Kár, hogy ennek tudatában nem ő dönthet a te sorsodról! Szerinted hogy döntene?
Inkább nézz magadba!
örökbeadás kizárt!
ha nem tudjuk elvetetni (holnap derül ki)akkor megtartjuk!
nem örömünkben akarjuk elvetetni,sajnos kicsit bonyolultabb a helyzet,de ha nincs lehetőség abortuszra akkor,mindent el fogunk követni hogy jó élete legyen,nem koloncként fogjuk fel ne higyjétek....
:(
Nem tudjátok már elvetetni.
Milyen vizsgálat lessz holnap,ami után kiderül?
Mert ugye uh az már volt,és ott már nagy a baba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!