Nagyon kiborultam! 7hetes terhes vagyok, és elmegy a babám! Hogy lehet ezt, feldolgozni?
Még ne pánikolj, hát azt mondták a kórházban, lehet, hogy él! Nyugodj meg! Pihenj, lazíts! A dokinak nincs röntgen szeme, a kórház a mérvadó.
Nyugalom! A csepekben vérzés még nem jelenti, hogy elmegy.
Ha mégis megtörténne, akkor így kellett lennie, akkor nem egészséges.
Nyugodj meg , pihenj, lazíts!
Relakszálj és próbáld gondolatban a leendő gyermekeddel megbeszélni, hogy nagyon várjátok őt!
Ha mégsem meradna meg, akkor lesz most már másik, ahogy ez lett! Nem kell újabb 8 évet várni. itt a bizonyíték, hogy most már teherbe tudsz esni.
sajnálom :(
nagyon rossz volt elolvasni a sztoritokat :(
reméljük a legjobbakat.
Szia!
Mindazon mellett, hogy nagyon szomorú a helyzet, a kórházban nem kaptál megtartó gyógyszert, kezelést? Szerencsére én nem voltam ilyen helyzetben, de itt többször olvastam ilyet.
Ha mégis elment, gondolj arra, hogy valószínűleg azért történt, mert beteg volt.
Nézz be ide:
Jajj, szegénykém, nagyon sajnálom! A teszt még pozitív egy darabig, kell idő, mire kiürül a hcg a szervezetből.
Ha netán nem marad meg, nyugtasd magad azzal, hogy annak oka van, amiért elment. Nem lett volna egészséges, a természet még ilyenkor is szelektál...
Az viszont jó, hogy teherbe tudsz esni, hidd el, sikerülni fog, ne add fel!
Minden jót és egészséget kívánok!
Szia!Nekem 7 hetesen ment el a babám.Ultrahangra nem küldtek el?Én is véreztem.A doki érezte a terhességet,de az ultrahangnál derült ki,hogy már nincs baba.Nem értem miért nem küldenek ultrahangra?!
Utána én is teljesen odavoltam.Segíteni ebben nem tud senki.Erősnek kell lenned,szerintem nagyon nehéz dolog.Azóta van egy 12 hetes kislányom,akivel szintén kemény terhességem volt.Kitartást és légy erős!
Szia!
Nagyon sajnálom,ami történik veled.De, ha jól értem még nem biztos, hogy nem él a babó. Az orvosod az uh-on látni fogja mi a helyzet. A barátnőmnél is nehezen indult , neki sem volt ennyi idősen szívhang, mondjuk Ő nem vérzett, Decemberben volt 1 éves a kislánya:):):)
Én is voltam hasonló helyzetben. Element a babám(12 hetesen) én nem véreztem, semmi tünetem nem volt, az UH-on derült ki, hogy nem dobog a kicsi szíve, nem növekedett:(. Nehéz volt feldolgozni, de hála az égnek, 2 hónapra rá terhes maradtam. Azonnal betegállományba írt a dokim, szednem kellett Duphastont, majd Rutascorbint, hogy megmaradjon a baba. Igaz, végigrettegtem a 9 hónapot, de most ( április 30-án) lesz 1 éves az egészséges, gyönyörű lányom:):):)
Nagyon szorítok Nektek, hogy minden rendben legyen!
Vigyázz magadra/magatokra:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!