Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hülye kérdések vs. Frappáns...

Hülye kérdések vs. Frappáns válaszok? Kismamák, meséljetek!

Figyelt kérdés
Tőletek milyen marhaságot kérdeztek már meg járókelők, vagy ismerősök? Esetleg van olyan idegesítő kérdés, ami többször megtalált már? :)
2011. máj. 16. 16:23
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 81/87 anonim ***** válasza:
100%

Még első babámmal voltam várandós és még dolgoztam. Egy idős néni(ki más:D)kérdi,hogy fiú lesz-e vagy lány. Mondom kislány. Erre:Pedig a fiúk jobbak,tapasztalat. Kiderült,neki is van kettő. Szánalmas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Azóta ezekre a kérdésekre csak a "Még nem döntöttük el",most a kistesóra pedig a "Még nem tudjuk" válaszokat használjuk:D Aztán meg azt firtatják,hogy az hogy lehet? Meg hogy biztos tudjuk,csak nem akarjuk elárulni,meg bizti lány lesz,mert ha fiú lenne már rég elárultuk volna,stb.feltételezésekkel jönnek:D És ez a mi generációnkat már nem érdekli annyira,annál inkább a szüleinket,vagy a még idősebbeket. Bennük még az él,hogy a gyerek az fiú. Brrrrrrrr,a hideg is kiráz!

2011. jún. 15. 01:53
 82/87 anonim ***** válasza:
100%
Azt elfelejtettem,hogy "A még nem döntöttük el" választ a Kisfiú vagy kislány? kérdésekre adom,amikor lányom talpig rózsaszínben pompázik:)
2011. jún. 15. 01:56
 83/87 anonim ***** válasza:
100%
Tegnap mentünk le Nagyiékhoz babakocsival az egyévesemmel. A szomszéd néni meg alkoholmámorban úszva odajön, közli, hogy lánya a harmadik babát várja, és bizony vannak az egykék, meg vannak akiknek van testvére. miért nem érti meg, hogy lesz Benedeknek is tesója, csak nem úgy mint néhányunknál: egy a kézbe, egy a babakocsiba egy meg a hasba, a másik három meg rohangászik.
2011. jún. 15. 10:07
 84/87 anonim ***** válasza:
100%

:) ezek nagyon jók! Látom, azért mindenkit szép számmal körbevesznek ilyen emberek...

A mi hétvégénk:

6. hónapban vagyok, kisfiú, de ezt már 2 hónapja tudjuk/ják a családban.

Nagymama: Meg vagyok veled elégedve, hogy nem híztál el... - és ha meghízok akkor bújdossak el, mert ő nem lesz velem megelégedve? Mintha bárki másnak meg kéne felelnem magamon kívül!

És mi lesz a neve? - X.Y., még mindig, már 2 hónapja is ez a név volt kiválasztva...

És hogy választottátok ezt a nevet? - Háááttt...neteztünk végig böngésztünk egy csomó nevet és ezt választottuk! - Jó, de miért ezt? - Mert ez a mi gyerekünk és olyan nevet adunk neki, amilyet akarunk, azért! :)

Anyu huga: (akinek van 2 gyereke)

Nézegeti az uh-s képet, majd megkérdi: És hogy állapítják meg, hogy kisfiú vagy kislány? - Kék zokni van rajta...

Hogy bírod ezt a meleget? Mert én nem bírtam ám! - (És ebből persze egyenesen következik, hogy akkor senki más sem bírja a meleget)Én meg szeretem, hogy meleg van, egész télen erre vártam!

És hogyhogy nem híztál el? - Azért, mert nem eszek...:)(hát most erre mit mondjak...)

2011. jún. 19. 10:36
 85/87 Laki Sziszi válasza:

Amikor terhes voltam, a vége felé egyre többen megkérdezték:

- Egyben vagy még?

- Igen és szeretnék a szülés után is egyben maradni...

2012. dec. 29. 07:33
 86/87 Laki Sziszi válasza:

Vagy amikor terhesen, jó nagy pocakkal bementem a gyógyszertárba kiváltani a szomszédasszony fogamzásgátlóját, a gyógyszerésznő megkérdezte:

- És tudja, hogy kell szedni?

Sokkot kaptam, de belém bújt a kisördög és a hasamra mutatva megkérdeztem:

- Úgy nézek ki????????

Gyógyszerésznő zavarban:

- Jó, akkor naponta egy szemet 3 hétig, majd egy hetet kihagy....

Ááááááááááááááááá!

2012. dec. 29. 07:36
 87/87 anonim ***** válasza:
100%

Három gyerekünk van.

Múltkor kérdezték:

- Nem sok ez a három gyerek?

- De, de, de! Nagyon sok! Aztért hagytuk a 3. baba 2 ikertestvérét a kórházban!

A legszebbet hoztuk haza!

Na ekkor elképedt szemmel néznek amíg ki nem pukkan belőlem a nevetés :)

Szánalmas, nekem eszembe sem jutna ilyet kérdezni!

2013. jan. 6. 14:13
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!