Hülye kérdések vs. Frappáns válaszok? Kismamák, meséljetek!
Még első babámmal voltam várandós és még dolgoztam. Egy idős néni(ki más:D)kérdi,hogy fiú lesz-e vagy lány. Mondom kislány. Erre:Pedig a fiúk jobbak,tapasztalat. Kiderült,neki is van kettő. Szánalmas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Azóta ezekre a kérdésekre csak a "Még nem döntöttük el",most a kistesóra pedig a "Még nem tudjuk" válaszokat használjuk:D Aztán meg azt firtatják,hogy az hogy lehet? Meg hogy biztos tudjuk,csak nem akarjuk elárulni,meg bizti lány lesz,mert ha fiú lenne már rég elárultuk volna,stb.feltételezésekkel jönnek:D És ez a mi generációnkat már nem érdekli annyira,annál inkább a szüleinket,vagy a még idősebbeket. Bennük még az él,hogy a gyerek az fiú. Brrrrrrrr,a hideg is kiráz!
:) ezek nagyon jók! Látom, azért mindenkit szép számmal körbevesznek ilyen emberek...
A mi hétvégénk:
6. hónapban vagyok, kisfiú, de ezt már 2 hónapja tudjuk/ják a családban.
Nagymama: Meg vagyok veled elégedve, hogy nem híztál el... - és ha meghízok akkor bújdossak el, mert ő nem lesz velem megelégedve? Mintha bárki másnak meg kéne felelnem magamon kívül!
És mi lesz a neve? - X.Y., még mindig, már 2 hónapja is ez a név volt kiválasztva...
És hogy választottátok ezt a nevet? - Háááttt...neteztünk végig böngésztünk egy csomó nevet és ezt választottuk! - Jó, de miért ezt? - Mert ez a mi gyerekünk és olyan nevet adunk neki, amilyet akarunk, azért! :)
Anyu huga: (akinek van 2 gyereke)
Nézegeti az uh-s képet, majd megkérdi: És hogy állapítják meg, hogy kisfiú vagy kislány? - Kék zokni van rajta...
Hogy bírod ezt a meleget? Mert én nem bírtam ám! - (És ebből persze egyenesen következik, hogy akkor senki más sem bírja a meleget)Én meg szeretem, hogy meleg van, egész télen erre vártam!
És hogyhogy nem híztál el? - Azért, mert nem eszek...:)(hát most erre mit mondjak...)
Amikor terhes voltam, a vége felé egyre többen megkérdezték:
- Egyben vagy még?
- Igen és szeretnék a szülés után is egyben maradni...
Vagy amikor terhesen, jó nagy pocakkal bementem a gyógyszertárba kiváltani a szomszédasszony fogamzásgátlóját, a gyógyszerésznő megkérdezte:
- És tudja, hogy kell szedni?
Sokkot kaptam, de belém bújt a kisördög és a hasamra mutatva megkérdeztem:
- Úgy nézek ki????????
Gyógyszerésznő zavarban:
- Jó, akkor naponta egy szemet 3 hétig, majd egy hetet kihagy....
Ááááááááááááááááá!
Három gyerekünk van.
Múltkor kérdezték:
- Nem sok ez a három gyerek?
- De, de, de! Nagyon sok! Aztért hagytuk a 3. baba 2 ikertestvérét a kórházban!
A legszebbet hoztuk haza!
Na ekkor elképedt szemmel néznek amíg ki nem pukkan belőlem a nevetés :)
Szánalmas, nekem eszembe sem jutna ilyet kérdezni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!