Hülye kérdések vs. Frappáns válaszok? Kismamák, meséljetek!
Nekem is vannak hasonló sztoriaim,de közülük egyen tudok nagyon kiakadni:a fiam már 9éves és hát vagy 6éve gyúrunk a 2.babára.És ha erről beszélgetünk a rokonokkal köztük is a dédivel akkor a dédimama szokta mondani hogy:jajj csak kislány legyen,mire én:nekünk ez már teljesen mindegy,hisz olyan rég szeretnénk,az a lényeg hogy egészséges legyen!És akkor ezt így elmondja elég sokszor,nem tudom meddig bírom ezt idegekkel,mert persze nem akarom megbántani.
Van nekem is olyan emlékem hogy kislánynak nézték a fiamat (elég sokszor) aki tiszta kékbe volt öltőtetve:-jajj de szép kislány!mire én:-nem lány hanem fiú!ők:-de hát olyan mint egy lány,olyan szép hosszú szempillái vannak!erre én:-háát pedig ez fiú.
És ez ment szinte mindennap.Volt akinek már csak annyit mondtam hogy köszönöm,nem volt kedvem magyarázkodni.
Meg az hogy:-ugye szoptatód?én:-persze!
Mit gondolnak rólunk az idősek?!Miért ne szoptatnám,ha van tejem akkor ez a természetes nem?
Ez nem rég történt. Elmentem unokatesómmal a ligetbe sétálni, nagyon nyugodt és folyton a madarakat nézte, olyan drága volt. Leültem a padra, unokaöcsém a babakocsival volt velem szemben és elővettem a játékait, kitakartam egy picit. Látszott rajta, hogy fiú, mert tiszta kékbe volt. Meg szólít egy néni és megkérdezi:
- Leány vagy fiú?(Néni)
- Fiú.(Én)
- Hány éves vagy?(Néni)
- 12.(Én)
- És a te gyermeked?(Néni)
- Igen az enyém.:)(Az én unokaöcsém)(Én)
- Nagyon szép kislány!(Néni)
- Elnézést, de ő fiú.(Én)
- Előbb nem azt mondtad, hogy lány?(Néni)
- Nem azt mondtam, hogy fiú.(Én)
12/L
Nálam az verte ki a biztosítékot mikor kislányomat 2 hete túlhordtam, már tök ki voltam, nyár volt 50 fok, nekem óriási hasam, naponta nst. Ahányszor találkoztam valakivel, mindig megkérdezték: Te még egyben? Neeeeem b@zmeg!!!
Inkább ki sem tettem a lábam a házból.
Talpig rózsaszínben már őt is nézték fiúnak.
Egy hölgy a játszótéren: Ne haragudjon kérem, hetente viszi a kislány haját csavarni?
Én: Kisfiú, amúgy meg ha kislány is lenne, és vinném is, őt is vinném, nemcsak a haját.
Kb. 4 hónapos kisfiammal sétáltam - és még a pocakom, meg a többi kiló sem ment le - nem vagyok kövér de ezek jól látszottak rajtam és nagyon örültem mikor megkérdezik :
"Mennyi idős a kicsike?"
"4 hónapos"
"Fiú, ugye?"
"Igen, fiú"
"Oh, és jön a következő ???" :) na szerintetek ?? :)
9. hónap közepén állandóan, napi hatszor magyarázkodni ugyanarra...
Mekkora a hasad! Borzasztó! (majd vágok le belőle....vagy mire számítanak???)
Már nagyon lent van!!! és???
Még nagyon fent van, biztos kihúzod végig! (épp ültem, tök meg lehet állapítani...)
Nagyon -nagyon jók a válaszok! Nagyon jót nevettem! És még életszerű is! Nekem a szopizásoz:
"és jó a tejed?"
"szépen gyarapszik a fiad, biztos jó erős a tejed"
És talán a legjobb, amit szopi témában kaptam:
Télen kint voltam és mikor hazaértem már szopizás jött, erre: "várj egy kicsit, hagy melegedjen meg a tej!( a mellemben....)"
:)
3 héttel szülés előtt voltam (3660-os babám született pedig kifejezetten vékony és kicsi vagyok)
Ültem a buszon, egy néni hatalmas cekkerrel odaáll mellém, és közli, hogy adjam már át neki a helyet, mert fáj a lába. (Ja, és 32 voltam akkor, tehát nem 18 :o)
Mire én némi bambulós csodálkozás után: hát a helyet nem adnám át mert a 8. hónapban vagyok, de a csomagját szívesen megfogom, ha nehéz.
Szegény elódalgott, jelzett és a következőnél leszállt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!