Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hülye kérdések vs. Frappáns...

Hülye kérdések vs. Frappáns válaszok? Kismamák, meséljetek!

Figyelt kérdés
Tőletek milyen marhaságot kérdeztek már meg járókelők, vagy ismerősök? Esetleg van olyan idegesítő kérdés, ami többször megtalált már? :)
2011. máj. 16. 16:23
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/87 anonim ***** válasza:
81%

Nekem is vannak hasonló sztoriaim,de közülük egyen tudok nagyon kiakadni:a fiam már 9éves és hát vagy 6éve gyúrunk a 2.babára.És ha erről beszélgetünk a rokonokkal köztük is a dédivel akkor a dédimama szokta mondani hogy:jajj csak kislány legyen,mire én:nekünk ez már teljesen mindegy,hisz olyan rég szeretnénk,az a lényeg hogy egészséges legyen!És akkor ezt így elmondja elég sokszor,nem tudom meddig bírom ezt idegekkel,mert persze nem akarom megbántani.

Van nekem is olyan emlékem hogy kislánynak nézték a fiamat (elég sokszor) aki tiszta kékbe volt öltőtetve:-jajj de szép kislány!mire én:-nem lány hanem fiú!ők:-de hát olyan mint egy lány,olyan szép hosszú szempillái vannak!erre én:-háát pedig ez fiú.

És ez ment szinte mindennap.Volt akinek már csak annyit mondtam hogy köszönöm,nem volt kedvem magyarázkodni.

Meg az hogy:-ugye szoptatód?én:-persze!

Mit gondolnak rólunk az idősek?!Miért ne szoptatnám,ha van tejem akkor ez a természetes nem?

2011. jún. 13. 13:57
 52/87 anonim ***** válasza:
93%
Harmadik terhességem kiírt napja előtt egy nappal (enyhe fájásokkal) megbeszéltem a férjemmel, hogy ő átviszi a gyerekeket anyóshoz, én meg pihenek. Közben eszembe jutott, hogy nincs itthon kenyér meg felvágott vacsorára. 2 perc sétára van tőlünk a piac. Gondoltam lemegyek. Szépen állok sorban (senkinek nem jut eszébe, hogy előre engedjen). Mire sorra kerülök megismer az eladó, aki udvariasan megkérdezi, hogy még egyben vagyok-e? (Ez a kérdés is kiakasztó, erre azt szoktam válaszolni, hogy á nem, csak párnát dugtam a helyére) Erre a mögöttem álló nő közli, hogy persze, még nem lehetek 6 hónapos sem. Hátrafordulok, és közlöm vele, hogy másnapra vagyok kiírva. A válasz: na ne magyarázzam már, ő szülésznő, és én nagyon messze vagyok még a szüléstől. Másnap hajnal 5-kor el ment a magzatvizem, fél nyolcra megszületett a kislányom. Szülés után meséltem a szülésznőmnek a sztorit, csak ámuldozott, hogy milyen hülyék vannak.
2011. jún. 13. 14:19
 53/87 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem rég történt. Elmentem unokatesómmal a ligetbe sétálni, nagyon nyugodt és folyton a madarakat nézte, olyan drága volt. Leültem a padra, unokaöcsém a babakocsival volt velem szemben és elővettem a játékait, kitakartam egy picit. Látszott rajta, hogy fiú, mert tiszta kékbe volt. Meg szólít egy néni és megkérdezi:

- Leány vagy fiú?(Néni)

- Fiú.(Én)

- Hány éves vagy?(Néni)

- 12.(Én)

- És a te gyermeked?(Néni)

- Igen az enyém.:)(Az én unokaöcsém)(Én)

- Nagyon szép kislány!(Néni)

- Elnézést, de ő fiú.(Én)

- Előbb nem azt mondtad, hogy lány?(Néni)

- Nem azt mondtam, hogy fiú.(Én)

12/L

2011. jún. 13. 14:34
 54/87 anonim ***** válasza:
93%

Nálam az verte ki a biztosítékot mikor kislányomat 2 hete túlhordtam, már tök ki voltam, nyár volt 50 fok, nekem óriási hasam, naponta nst. Ahányszor találkoztam valakivel, mindig megkérdezték: Te még egyben? Neeeeem b@zmeg!!!

Inkább ki sem tettem a lábam a házból.

Talpig rózsaszínben már őt is nézték fiúnak.

2011. jún. 13. 14:43
 55/87 anonim ***** válasza:
100%

Egy hölgy a játszótéren: Ne haragudjon kérem, hetente viszi a kislány haját csavarni?

Én: Kisfiú, amúgy meg ha kislány is lenne, és vinném is, őt is vinném, nemcsak a haját.

2011. jún. 13. 14:48
 56/87 anonim ***** válasza:
95%
Nekem egy héttel a szülés előtt a buszon mondta egy nénike: "Lehet kismama, de lehet, hogy túlöltözött". Én mondtam: "nem, BIZTOS, hogy kismama vagyok". és mosolyogtam, nem tudtam ezzel már mit tenni :)
2011. jún. 13. 15:00
 57/87 anonim ***** válasza:
94%

Kb. 4 hónapos kisfiammal sétáltam - és még a pocakom, meg a többi kiló sem ment le - nem vagyok kövér de ezek jól látszottak rajtam és nagyon örültem mikor megkérdezik :

"Mennyi idős a kicsike?"

"4 hónapos"

"Fiú, ugye?"

"Igen, fiú"

"Oh, és jön a következő ???" :) na szerintetek ?? :)

2011. jún. 13. 15:08
 58/87 anonim ***** válasza:
93%

9. hónap közepén állandóan, napi hatszor magyarázkodni ugyanarra...

Mekkora a hasad! Borzasztó! (majd vágok le belőle....vagy mire számítanak???)

Már nagyon lent van!!! és???

Még nagyon fent van, biztos kihúzod végig! (épp ültem, tök meg lehet állapítani...)

2011. jún. 13. 15:10
 59/87 anonim ***** válasza:
95%

Nagyon -nagyon jók a válaszok! Nagyon jót nevettem! És még életszerű is! Nekem a szopizásoz:

"és jó a tejed?"

"szépen gyarapszik a fiad, biztos jó erős a tejed"

És talán a legjobb, amit szopi témában kaptam:

Télen kint voltam és mikor hazaértem már szopizás jött, erre: "várj egy kicsit, hagy melegedjen meg a tej!( a mellemben....)"

:)

2011. jún. 13. 15:21
 60/87 anonim ***** válasza:
96%

3 héttel szülés előtt voltam (3660-os babám született pedig kifejezetten vékony és kicsi vagyok)

Ültem a buszon, egy néni hatalmas cekkerrel odaáll mellém, és közli, hogy adjam már át neki a helyet, mert fáj a lába. (Ja, és 32 voltam akkor, tehát nem 18 :o)

Mire én némi bambulós csodálkozás után: hát a helyet nem adnám át mert a 8. hónapban vagyok, de a csomagját szívesen megfogom, ha nehéz.

Szegény elódalgott, jelzett és a következőnél leszállt.

2011. jún. 13. 15:23
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!