Hülye kérdések vs. Frappáns válaszok? Kismamák, meséljetek!
roppant ellenszenves és arrogáns néni (sokadik, idióta) kérdése egy pénztárnál:
" - és szopik még?
- én még igen. és ön? "
azt hittem elájul. nem szoktam ilyen bunkó lenni, de a néni kiharcolta magának az alatt a 2 perc alatt, amíg sorban álltunk.
Szóval nem mentél fitnessbe? Te lusta... :D Ez jó!!!
Engem ami kiakaszt: mekkora nagy a hasad, bezzeg a nem tom kinek... (és ez visszafele is igaz)
Ikrek? Olyan nagy...
Szépen gömbölyödsz! Lehet, hogy bók, de...
Vagy anyóspajtiék: jó kövér vagy! (itt mint rájöttem arra gondolnak, hogy nagy a hasam)
A nagy a hasra mindig mondom, hogy növesztem...
Vagy mikor mondasz valamit, hogy fáj, nem fáj: pedig még jó sok van hátra.
És hogy van a baba (mármint a pocakban)... Hát honnan tudjam? Remélem jól... :)
Ja és a "kedvenc": mi lesz a neve? majd megmondod, és fél óráig elemzik, az mért nem jó... na ezen végképp kiakadok...
A szopós se semmi....
Ja és anyós szülés után (császár) egy nappal: mekkora a hasad, ez már nem fog visszamenni... És fáj még?
Idén előre hergelem magam az ilyen beszólások ellen. Az elsőnél még csendben tűrtem, de most nem fogok :D
Szerelő beszélgetni akart:
-És mi lesz a neve?
-Péter
-Fiú lesz vagy lány?
-:)
20:09-es:)
A kisfiamat szombaton kb. 1,5 óra leforgás alatt hárman nézték kislánynak.
Csak mosolygok az embereken, ők meg védekeznek, dehát olyan szép haja van...
Van, amikor már ki sem javítom, h kisfiú:) Ha valaki ennyire ...., akkor maradjon abban a hitben, hogy lány. De ez a majd felnőtt korban eldönti szöveg nagyon tetszik:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!