Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hülye kérdések vs. Frappáns...

Hülye kérdések vs. Frappáns válaszok? Kismamák, meséljetek!

Figyelt kérdés
Tőletek milyen marhaságot kérdeztek már meg járókelők, vagy ismerősök? Esetleg van olyan idegesítő kérdés, ami többször megtalált már? :)
2011. máj. 16. 16:23
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/87 anonim ***** válasza:
98%

roppant ellenszenves és arrogáns néni (sokadik, idióta) kérdése egy pénztárnál:

" - és szopik még?

- én még igen. és ön? "

azt hittem elájul. nem szoktam ilyen bunkó lenni, de a néni kiharcolta magának az alatt a 2 perc alatt, amíg sorban álltunk.

2011. máj. 16. 17:10
 12/87 anonim ***** válasza:
97%

Szóval nem mentél fitnessbe? Te lusta... :D Ez jó!!!

Engem ami kiakaszt: mekkora nagy a hasad, bezzeg a nem tom kinek... (és ez visszafele is igaz)

Ikrek? Olyan nagy...

Szépen gömbölyödsz! Lehet, hogy bók, de...

Vagy anyóspajtiék: jó kövér vagy! (itt mint rájöttem arra gondolnak, hogy nagy a hasam)

A nagy a hasra mindig mondom, hogy növesztem...

Vagy mikor mondasz valamit, hogy fáj, nem fáj: pedig még jó sok van hátra.

És hogy van a baba (mármint a pocakban)... Hát honnan tudjam? Remélem jól... :)

Ja és a "kedvenc": mi lesz a neve? majd megmondod, és fél óráig elemzik, az mért nem jó... na ezen végképp kiakadok...

2011. máj. 16. 17:10
 13/87 anonim ***** válasza:
96%

A szopós se semmi....

Ja és anyós szülés után (császár) egy nappal: mekkora a hasad, ez már nem fog visszamenni... És fáj még?

Idén előre hergelem magam az ilyen beszólások ellen. Az elsőnél még csendben tűrtem, de most nem fogok :D

2011. máj. 16. 17:12
 14/87 anonim ***** válasza:
97%
Párom idióta nagyanyja (nem tudom máshogy írni,ez a megfelelő rá),nézi a hasamat: Bárcsak hugyos lenne(szerinte ez lányt jelent)! Ha fiú lesz megyek azt visszadugom,hogy szüld újra! Komolyan mondom sokszor menekülök,ha meglátom! Ja és egyelőre lány van a pocimban! Már előre félek a többi hülyeségétől!
2011. máj. 16. 17:18
 15/87 anonim ***** válasza:
96%
Másodikat várom. Kérdezte a multkor szintén a kedves nagyi,akiről már írtam: Ugye több nem lesz? Vagy akartok még? Minek Anyukám?
2011. máj. 16. 17:20
 16/87 anonim ***** válasza:
96%
34 hetes vagyok és pont most szombaton voltak fenn nálunk édesanyámék vidékről és elmentünk sétálni a dunapartra odajön egy középkorú hölgy és megkérdezte hogy sikerült ekkora hasat növesztenem mert őszerinte csak kövér vagyok hozzáteszen 52kilóról indultam most 60 vagyok hát én úgy ledöbbentem hogy csak annyit tudtam mondani hogy sok fagyit ettem :) a másik a bababoltba a férfi eladó hogy ezt hogy sikerült összehozni hogy ekkora pocim van és hogy ikrek e hát ezektől még mai napig ledöbbenek hogy ilyeneket emberek hogy kérdezhetnek ja és a másik öreg néni orvosi rendelőben hogy kisfiu vagy kislány lessz mondtam neki hogy kislány rá kb 2 percre hogy kisfiu vagy kislány lesz? szegény nénit nem akartam megbántani de magamba mondtam hogy biztos elfelejtette bevenni a cavingtonját :D
2011. máj. 16. 17:22
 17/87 anonim ***** válasza:
97%

Szerelő beszélgetni akart:

-És mi lesz a neve?

-Péter

-Fiú lesz vagy lány?

-:)

2011. máj. 16. 18:47
 18/87 anonim ***** válasza:
93%
ezek jók :D
2011. máj. 16. 19:10
 19/87 anonim ***** válasza:
97%
A fiú vagy lány kérdésre, ha tök egyértelműen fiúnak volt öltöztetve, tehát full kék, nem narancssárga és társai, akkor mindig azt válaszoltam, h még nem tudjuk, ha majd felnő, eldönti:)
2011. máj. 16. 20:09
 20/87 anonim ***** válasza:
95%

20:09-es:)

A kisfiamat szombaton kb. 1,5 óra leforgás alatt hárman nézték kislánynak.

Csak mosolygok az embereken, ők meg védekeznek, dehát olyan szép haja van...

Van, amikor már ki sem javítom, h kisfiú:) Ha valaki ennyire ...., akkor maradjon abban a hitben, hogy lány. De ez a majd felnőtt korban eldönti szöveg nagyon tetszik:D

2011. máj. 16. 20:27
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!