Hülye kérdések vs. Frappáns válaszok? Kismamák, meséljetek!
sziasztok,
jajj nagyon jók a sztorik!!!!! :D
a miénk:
5 perces fájásokkal, úton a kórházba, a határ magyar oldalán, útlevelek beadva, vámos rénk néz (hajnali 2-kor), kérdés: BULIZNI FIATALOK??
két fájás között kinézek a férjem mellől: SZÜLNI, DE BIZTOSAN JÓ BULI LESZ!! :D akkor nem annyira, de utána jót nevettem rajta!!
szülés utáni finomság, amikor megkérdezték, hogy fájt?? áh, ugyan már dehogy... és mennyire?? K.O!!
7 órát vajúdtam, a kitolás 20 perces volt, azon a véleményen vagyok, hogy relatív könnyű szülésem volt. meddig tartott?? válaszolok, ú akkor neked milyen könnyű volt, az semmi!! (ált.olyanok, akik még nem szültek), erre én, hogy hát persze, csak úgy kipottyant!! :S :D
két és fél évesem tegnap:
-Kisfiam néha a falra mászok Tőled!!
-Mama, nem bírsz, leeső' :D
Ági
Sziasztok!
Engem ugyan csak egyszer talált meg egy hülye kérdés, de azért eléggé ledöbbentem rajta.
Magasföldszinten van a babakocsitároló, kb. 10 lépcső a házunk bejárati ajtaja. Nagy babakocsink volt régen, úgy oldottuk meg,hogy a Gyerkőcöt levittük hordozóban, ott volt a lépcsőházban, amíg bele nem raktam a kocsiba. A kocsit le kellett cimbásznom fokról-fokra, mert nem tudtam a kezembe vinni. Ki a ház elé, majd a Picit vittem utána. Öreg néni megáll a ház előtt, nézi attrakciómat, majd amikor kivittem a kocsit, megkérdi: a Gyerek is benne van? Mondom persze, nem látja? Végül megkérdi, fiú vagy lány? Mondom lány, és ő hogy az unokája is az, szerencsére. Nem kérdeztem tőle, miért mit csinálna vele, ha fiú lenne?
Szóval vannak érdekes sztorik.
Hello!
Az egyém nem annyira vicces, nem kisbabás sztori, és lehet csak nekem furcsa, de:
az iker húgaimat mi neveljük a férjemmel, 11 évesek a lányok, a férjem és én 22.
Nagyon alacsony növésű vagyok és igyekszem fiatalosan/trendin öltözködni, de NAPONTA! megkérdezik, hogy:
"UramIsten, a sajátjaid???"!
Megbolondulok tőle... Nem látszik, hogy 10 év van köztünk??
"És ha nem, akkor, hogy kerültek hozzád??" "Megengedik, hogy te neveld?" Senkinek semmi köze,hogy kerültek hozzám. Nem, nem engedték meg, hogy én neveljem: elraboltam őket!! :D
Boltba (ahová rendszeresen járok): "Hetek óta azon gondolkozunk a lányokkal (többi eladóval), hogy a tieitek-e??
De jó, én a munkahelyemen dolgozni szoktam. :D
Ma már csak annyit szoktam mondani: Igen, az enyémek, 11 évesen szültem. :D
Nem olvastam végig a válaszokat, úgyhogy ismétlés lehet lesz benne:
-Mennyi van még hátra??
-Húú, de nagy a terhed( te jó isten, hát egy kicsi baba van bennem, teher ááá vannak értelmes emberek).
-Szopik még?? Váalsz: Igen. Erre a 100 éves nénike látszik milyen életképes.puff
Sziasztok!
Én tanár vagyok és az egyik alkalommal, mikor nyílt nap volt 2 anyuka jött be az órámra. Végig beszélgették az egészet, majd a végén közölték, mikor odamentem hozzájuk beszélgetni, hogy hogy érezték magukat...stb. közölték, hogy ők csak arra voltak kíváncsiak, hogy fiús, vagy lányos hasam van. Arra jutottak, hogy lányos. 13 hónapos a kisfiam
Anyósom akasztott ki (amit nem is bocsátok meg neki) "olyan szép ez a gyerek, hogy el sem hiszem, hogy a Jancsikámé!
Nekem a szoptatós kérdésekre mindig az a reakció (már nem szopik): "jól teszi, egye csak a töltött káposztát."
Mikor 2 értelmes kollégám megtudta, hogy terhes vagyok, közölték, hogy bekaptam a legyet (3 év házasság után).
Dédinek jelentettük be, hogy érkezik a dédunoka, család feszülten várta az örömöt, vagy gratulációt, mire odafordult apósomhoz:
"hja...képzeld, nálunk meg nem tojnak a tyúkok..." :)
Sziasztok!
engem azzal a kérdéssel tudnak kiakasztani : és tudjátok mi lesz? fiú lány? erre én azt szoktam mondani nekem Mindegy a férjemnek is csak Fiú legyen!!! azok az arcok mire leesik nekik, nagyot puffan aztán meg jót nevetnek :)
a másik meg egyik ismerősöm keresztanyukája természet gyógyász, majd ő megfogja a pocim és forduljak meg és megmondja h mi lesz, fiú vagy lány erre pár másodperc és jön a válasz : "Ebből még bármi lehet" hát végem van...:D:D ezt eljátszotta a dédi barátnője is Ő is felállít majd a formámból megmondja de ő is csak arra jutott h Ebből még bármi lehet!!!!
Az én kedvenc beszólásom a nagyimtól származik, mikor is azt kérdezte telefonon: ugye nem híztál sokat? Mondom neki, hogy nem. Erre ő: tudod milyen nehéz kivenni a sok zsírból a gyereket? Hát ezen teljesen kiakadtam!! Mit szóltok hozzá?
32 hetes km
engem speciel 1 dolog idegesített amikor
mondtam hogy nem szopik a babám tápszeres.
rá 2 perce megkérdezik : és szopik még?
ÁÁÁÁÁÁhh..
Az eddigiekhez csatlakozom, idegesítőek a szoptatással "ugye szopik...van tejed...stb" kérdések.
17 hónap van a lányaim között (tervezett terhességek!). A mostani standard idegesítő kérdések:
1. A kistesót terveztétek?
2. Nem baaaaj, majd legközelebb fiú lesz! -hát köszönöm. Honnan veszik hogy fiút akartunk volna???????????? Örülök hogy két lányom van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!