Hülye kérdések vs. Frappáns válaszok? Kismamák, meséljetek!
A legidegesítőbb (számomra) a "És szoptatsz még, ugye?!" kérdés, amire én azt válaszolom, hogy "sajnos már nem tudok" és erre: "pedig az anyatej a legfontosabb"
Illetve múltkor a kisfiammal orvosnál voltunk, talpig kékbe volt öltözve és egy néni megkérdezte, hogy kisfiú vagy kislány...mondtam lány...:)
A lányaimnál,talpig rózsaszínben,fülbevalóval,nyáron,sapi nélkül dettó megkérdezték,milyen nemű.
Kismamaként ami a leginkább idegesít,hogy képesek a nagy pocakom láttán megkérdezni az idegen számára is egyértelműt: kismama vagy?
Üdv:2 gyermekes,23 hetes pocakos
Én 20 éves leszek mire megszületik a pici, úgyhogy sok helyen megdöbbenéssel fogadják a hírt. Volt egy fiatal srác, aki megkérdezte tőlem amikor meglátta a pocakos képemet, hogy ez mégis hogy sikerült?
Na ezen nagyon jót nevettem. Meg is kérdeztem tőle, hogy na vajon, hogy is jöhetett össze?:)))
:D
Jajj, amúgy ez a szoptatás téma olyan intim. Én 32 hetes vagyok, de már többen kérdezték: "Ugye szoptatni fogod majd???" Én erre mindig: ":D Hát, igyekezni fogok!:)"
De amúgy ez olyan idegesítő! És ha nem tudok majd szoptatni? Rendesen számonkérik az emberen....ez elég durva.. :/
Kedvenc kérdésem. "És akartátok, vagy csak úgy jött?"
Én erre azt szoktam mondani, hogy az ajtó előtt találtuk, és megtartottuk, mert tetszett. :D
:DDDDDDDDDDD 16:38,
ez nagyon jó!! :)
Engem is mindig azzal zaklatnak, hogy kismama vagyok-e pedig jóó nagy pocim van. Én erre mostanában csak annyit szoktam mondani, hogy: Neem, csak dinnyét lopok a pólóm alatt! :)
Ja és azt is imádom amikor azt kérdezik, hogy mennyi van még hátra? Mintha halálos beteg lennék. Emiatt a párom is végstádiumos kismamának hív mióta a 3. trimeszterben vagyok. :)
kb 37 hetes lehettem elég nagy pocakkal, mikor jövök haza a boltból, illetve inkább kínlódok,mert akkor már sokat keményedtem, és megállít egy lány, egyen pólóba, hogy "hello, most nyílt egy fitnesz központ a közelben, most ingyen kipróbálhatod!"nézek rá, lihegve kinyögöm, hogy most nem aktuális, erre megkérdi, "miért??" hát erre már nem tudtam mit mondani....:)
Amúgy az én fiamat is rendszeresen kislánynak nézik, pedig ennél fiúsabban már nem tudom öltöztetni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!