Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hülye kérdések vs. Frappáns...

Hülye kérdések vs. Frappáns válaszok? Kismamák, meséljetek!

Figyelt kérdés
Tőletek milyen marhaságot kérdeztek már meg járókelők, vagy ismerősök? Esetleg van olyan idegesítő kérdés, ami többször megtalált már? :)
2011. máj. 16. 16:23
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/87 anonim ***** válasza:
96%

Többször kéne ilyen kérdés! :)

-ezen nem parázik be senki

- mindenki nevet

- és pont annyi értelme van, mint a többinek :)

És most bocs mindenkitől, de nagyon ritka mostanában hasznos kérdés. :(

2011. máj. 17. 08:07
 32/87 anonim ***** válasza:
96%

Kislányom 2 hós volt masnis hajpánt ,fülbevaló,talpig rózsaszínben, tiszta rózsaszín babakocsi.Néni már vagy 10 perce gügyög neki a buszon és utána kérdezi meg kislány vagy kisfiú?Mondom kisfiú csak nagyon kislányt akartam és elhitte basszus.............................:D:D:D

Meg mikor 8 hós terhes voltam és megkérdezték terhes vagy?:O Nem csak hasra hízok:D

2011. máj. 17. 08:10
 33/87 anonim ***** válasza:
97%
Én katona vagyok és már elég nagy hasam volt , amikor elmentünk egy családi rendezvényre és az egyk kollegám kérdezi:és hogy vagy? kisfiú vagy kislány?és miért nem dolgozol? erre már csak annyit mondtam mert nem jön rám az egyenruha és anélkül nem tudok kúszni hason harcászaton:)elég nagy hasam volt már elég korán látszott mindenki azt hitte ikreim lesznek mentem a 18 hetes vérvételre odaülök a nővérhez és kérdezi: 32 hetes vérvétel? mondom nem 18 erre megkérdezte biztos?mondom igen és ezután 3 szor leellenőrizte a papíromat hogy jól mondom -e:)egyszer megállított a rendőr mentem autóval szülés előtt 5 héttel alig fértem be a kocsiba:) hölgyem fogyasztott alkoholt? mondom nem? erre ő biztos?
2011. máj. 17. 08:53
 34/87 anonim ***** válasza:
94%

Szinten a szoptatol meg ?van tejed boved?-tol kiakadok rendesen.Vadidegen ember kerdezi.Orulet:)

Kislany,kisfiu?(talpig rozsaszinbe a gyerek):D

Bemegyek a korhazba a szokasos heti terhesgondozasra(Terhessegi cukorral 30hetesen),erre a nover szulni jottem?Persze:)Kozlom vele hogy meg van hatra 10 het.,erre o biztos?olyan nagy a pocakod:D

Allok a repteren a sorba(kulfoldon elek 32hetes voltam)

Erre a masik sorba levo uriember aki a csomagokat vette at "elnezest holgyem megkerdezhetem on terhes????" A dehogy is csak lenyeltem egy meggymagot:)

2011. máj. 17. 09:36
 35/87 anonim ***** válasza:
96%

Mivel ikreim vannak,szinte folyamtosan megállítanak. A fiaim teljesen, látványosan különböznek. Mégis mindig megkérdezik: Ugye egypetéjűek? (mintha az emberek nem is tudnák,ez mit jelent)

Amikor pedig a hasamban voltak, - hát gondolhatjátok mekkora hasam volt-,mindenki rácsodálkozott...én meg ugye mondtam,hogy hát ebben ketten laknak:). Erre megkérdezték: És ikrek?

Szerintetek?:)

2011. máj. 17. 10:01
 36/87 anonim ***** válasza:
96%

Egyik gyerekünknél sem szerettük volna tudni, hogy fiú v. lány lakik a pocakban. Az első pár kérdés után (de miért nem akarjátok tudni? hogy fogtok így babaruhákkal készülni? és társai) után meguntuk az örökös magyarázkodást (mintha bárkinek bármi köze lett volna hozzá). Így a fiú v. lány kérdésre az lett a válasz, hogy vagy fiú vagy lány, majd eldönti.

Az első lány lett. A második babánál új nevekkel készültünk. Többen megkérdezték, hogy a másodiknak miért találtunk ki más fiú nevet, miért nem az első "maradéknevét" kapja meg ha fiú lesz. Mire mi: ha kitalálja, hogy mégis fiú akar lenni, legalább akkor már a fiú keresztneve megvan!

18 hónap van a lányaink között, a nagy kicsi a korához képest, a kicsi pedig nagy.

- Ikrek?

- Nem, 18 hónap van közöttük.

- Pedig nagyon hasonlítanak egymásra.

- Mert egy kaptafára készültek.

2011. máj. 17. 10:56
 37/87 A kérdező kommentje:

:D Ezek is nagyon jók :D

Ja, ma 08:07-es : Köszönöm, jólesik amikor megdicsérik a kérdéseimet :)

Egy 32 hetes kismama :) -hatalmas pocakkal. :) És neem, nem ikrek :D

Biztos!

(apósom még a 30. héten is rákérdezett, biztos-e...:)

2011. máj. 17. 12:31
 38/87 anonim ***** válasza:
95%

Nekem az előző terhességemnél, és "szimpatikus" volt osztálytárs az osztálytalálkozón megkérdezne tőlem (34 hetes voltam éppen, nagy hassal), hogy : na, és jóindulatú????

Hát nem röhögtem agyon magamat,hogy őszinte legyek.....

Most meg ikreket várok, szintén nagy hasam van, de mindenki sajnál,főleg,hogyha megtudják,hogy fiúk lesznek, és az első is az. Én magyarázkodom,hogy amúgy mellesleg örülünk nekik, nem mintha a nemüket meg lehetne válogatni....de volt aki azt mondta, hogy "részvétem".

2011. máj. 17. 12:59
 39/87 anonim ***** válasza:
96%

Kismamák és anyukák!

Nagyon köszönöm Nektek,hogy olvashattam ilyen jó sztorikat!!

Most kicsit sikerült elfeledni a problémákat.

Nagyon köszönöm Nektek!!

2011. máj. 17. 13:14
 40/87 anonim ***** válasza:
100%

Terhességem alatt apósom majdnem minden nap: "és mit csinál a gyerek?" A falra másztam tőle, néha mondtam valami hülyeséget, pl. olvassa a Háború és békét, amíg várakozik odabent.

Idekint sem változott, hülyeségeket tudnak kérdezni. És nagyon nehezen türtőztetem magam, hogy ezt ne mondjam meg neki. :)

2011. jún. 13. 10:56
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!