Anyukák! Akik este olyan sokáig ébren vagytok (a kérdések és válaszok időpontjai alapján) reggel hogy bírtok felkelni?
Kénytelen vagyok felkelni és csakis magam okolhatom minden reggel, amikor kissé nehezebben megy.
Sokáig fenn vagyok, pedig a 13 hós kislányunk már kb. 20:00-kor alszik.
Reggel 7:30-ig alszik, de többször van mostanában, hogy éjjel ébred.
Szóval...mindig megfogadom reggelente, hogy korán lefekszem, de aztán nem így történik. :)
nehezen. Tegnap éjjel pl. 1-ig tanultam, a manó éjszaka 2-szer is megébredt (vagy magamtól ébredtem, ezt nem tudom, kómás voltam), reggel 6.30-kor kukorékolt, utána az istennek sem akart visszaaludni. 10-re vizsgázni mentem, a kicsi 9-kor aludt vissza, mire a váltás (anyósom) megérkezett. Szóval ma úthenger-feelingem van...:S
Egyébként csak magunknak köszönhetjük, amiért későn fekszünk le. Okai:
- éjjel szexet nézünk a tévében, meg jókat szexelünk
- nálunk Romániában minden műsor 1 órával később kezdődik, mint nálatok, így a filmek is később érnek véget
- sokszor olyan fáradtak vagyunk, hogy csak ülünk az ágy szélén és azon filózunk, hogy meg kéne vetni.
De ha nem vizsgázok vagy nem megyek órára, akkor reggel, ha eszik a pici, vele vissza szoktam aludni, van, hogy 10 óráig is szundizunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!