Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hülye kérdések vs. Frappáns...

Hülye kérdések vs. Frappáns válaszok? Kismamák, meséljetek!

Figyelt kérdés
Tőletek milyen marhaságot kérdeztek már meg járókelők, vagy ismerősök? Esetleg van olyan idegesítő kérdés, ami többször megtalált már? :)
2011. máj. 16. 16:23
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/87 anonim ***** válasza:
97%

5 éves unokaöcsém:

- elhozhatod majd hozzánk és én majd vigyázok rá, megetetem

- De hát szoptatni kell

- Jaj nem baj, van nekem is mellem

2011. jún. 13. 11:07
 42/87 anonim ***** válasza:
96%
Én most már nagyon kiakadtam amikor már a 100-ik kérdezte meg, hogy: Na mitek lesz? Mire én : kislány. Erre a reakció: na nem baj. Hát falra mászok ettől. Miért kellene baj legyen
2011. jún. 13. 11:09
 43/87 bettineni ***** válasza:
95%
Folyton kerdezgetik a rokonok, ismrösök, hogy ugye azert kiviszed setalni a babat?
2011. jún. 13. 11:19
 44/87 anonim ***** válasza:
100%

Első terhességemet mikor bejelentettük, az első kérdés szinte mindenkitől az volt: és, megtartjátok? Már a sokadikra azt feleltem, nem, csak úgy elmondtuk, félóra múlva megyek kaparásra...kicsit durva, de azt az arcot látni kellett.

Most a második terhességemet jelentettük be, erre nagyanyám: jaj fiam, nem gondoltam, hogy ekkora butaságot csináltok.

Hát nem aranyos?

2011. jún. 13. 11:39
 45/87 anonim ***** válasza:
96%

Tetőtől talpig rózsaszínben a lányom, mire egy néni megkérdezi: "Kisfiú vagy kislány?" mire én: nem tudom még sosem pelenkáztam át! Vagy azt válaszolom rá, hogy nálunk Hasinta a bejárónő pelenkázza, így fogalmam sincs!

Most várom a 2. babám 9 hetes terhes vagyok, de kb. 24-nek látszom. Kérdés: Ikrek lesznek? mire én: igen az egyik 24-hetes a másik 9 hetes. Azt a döbbenetet az arcukon! :)

Mindkét baba tervezett volt, a mostani terhességemnél még nem kérdezték, de a lányomnál igen "És kart baba?" Nem nem akartuk, de ha kéri szívesen odaadjuk! :)

2011. jún. 13. 12:07
 46/87 anonim ***** válasza:
95%
Pici fiamnak van öröklés révén egy pici lyuk a fülében (szó nincs arról, hogy fülbevalót lövettünk volna bele, amúgy sem tartjuk jó ötletnek fiúknak a fülbevalót, hát még ilyen kis korban, amíg nem tudja eldönteni, hogy akarja e vagy sem). Védőnő mikor először látta: "Kilövettétek a fülét?" Pedig teljesen egyértelmű, szőrös is belül az a kis hegecske.
2011. jún. 13. 12:09
 47/87 anonim ***** válasza:
95%
Előző vagyok: ja és a válasz: "Nem, fülbevalóval született, csak nem tetszett, ezért kiszedtük a füléből a hazajövetel tiszteletére." :P
2011. jún. 13. 12:11
 48/87 anonim ***** válasza:
95%
Anyósom és apósom bejöttek meglátogatni a kórházba, még az őrzőben voltam , császár volt (derékig felhúzva a hálóing, alul pucéron+gondolom véres dolgok is voltak ott). Anyósom bejön és egy enyhe mozdulattal majdnem lerántotta rólam a takarót. Kérdeztem mit is csinál most, válasz: Hát miért vagyok betakarózva ebben a melegben, gondolta kitakar. Mondom neki, hogy nem zavarja, hogy alul nincs rajtam semmi? (Anyósom előtt sem mutogatnám magam, nem hogy após előtt) erre visszakérdez, hogy miért nincs rajtam semmi, hát csásázr volt?? Nézzek rá bambán, hogy mi van?? Hát az okos anyós azt gondolta, hogy ha csásázr volt, akkor én nem vérezhetek.
2011. jún. 13. 12:58
 49/87 anonim ***** válasza:
96%

Nekem még nincs sajátom, de sztori van...15 voltzam, mikor unokaöcsém született, és egy hónapig keresztanyuméknál laktam, h segítsek.(augusztus volt)4 hetes volt a pici, mikor elmentünk sétálni, jött velünk a nővére is, aki akkor volt 6 éves. megyünk a bolt előtt, és zsófi kitalálta, h menjünk be, mert valami kell neki. Én mondtam, h nem megyünk be, mert a babakicsit nem tudjuk bevinni, különbenis mindjárt kap fagyit....erre a válasz:

-Naaaaaaa anyaaaaaa légyszíííííí...

természetesen akkor jött ki egy csapat öreg nő a boltból, akik azóta is azt hiszik, h két gyerekem van.

21/l

2011. jún. 13. 13:42
 50/87 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon jók a beszámolók.

Az Én élményem:

anyóséknál kellett szoptatnom, 5 percenként bejött a szobába, megállt mellettem és jött a kérdés: eszik? Én meg néztem rá banbán, hogy miért mit gondol miért csüng a mellemen a gyerek!!! Azt hittem felrobbanok mire befejezte kislányom az evést.

Ismerősöm anyósa: és a zöldséget megfőzöd? (5hós a baba) erre Ő, nem nyersen eszi!!!

A szoptatsz még kérdés az ami nálam kiüti a biztosítékot!!! Kinek mi a franc köze van hozzá!!! Nehéz kúltúráltan válaszolnom ilyenkor!!!

2011. jún. 13. 13:48
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!