Hülye kérdések vs. Frappáns válaszok? Kismamák, meséljetek!
5 éves unokaöcsém:
- elhozhatod majd hozzánk és én majd vigyázok rá, megetetem
- De hát szoptatni kell
- Jaj nem baj, van nekem is mellem
Első terhességemet mikor bejelentettük, az első kérdés szinte mindenkitől az volt: és, megtartjátok? Már a sokadikra azt feleltem, nem, csak úgy elmondtuk, félóra múlva megyek kaparásra...kicsit durva, de azt az arcot látni kellett.
Most a második terhességemet jelentettük be, erre nagyanyám: jaj fiam, nem gondoltam, hogy ekkora butaságot csináltok.
Hát nem aranyos?
Tetőtől talpig rózsaszínben a lányom, mire egy néni megkérdezi: "Kisfiú vagy kislány?" mire én: nem tudom még sosem pelenkáztam át! Vagy azt válaszolom rá, hogy nálunk Hasinta a bejárónő pelenkázza, így fogalmam sincs!
Most várom a 2. babám 9 hetes terhes vagyok, de kb. 24-nek látszom. Kérdés: Ikrek lesznek? mire én: igen az egyik 24-hetes a másik 9 hetes. Azt a döbbenetet az arcukon! :)
Mindkét baba tervezett volt, a mostani terhességemnél még nem kérdezték, de a lányomnál igen "És kart baba?" Nem nem akartuk, de ha kéri szívesen odaadjuk! :)
Nekem még nincs sajátom, de sztori van...15 voltzam, mikor unokaöcsém született, és egy hónapig keresztanyuméknál laktam, h segítsek.(augusztus volt)4 hetes volt a pici, mikor elmentünk sétálni, jött velünk a nővére is, aki akkor volt 6 éves. megyünk a bolt előtt, és zsófi kitalálta, h menjünk be, mert valami kell neki. Én mondtam, h nem megyünk be, mert a babakicsit nem tudjuk bevinni, különbenis mindjárt kap fagyit....erre a válasz:
-Naaaaaaa anyaaaaaa légyszíííííí...
természetesen akkor jött ki egy csapat öreg nő a boltból, akik azóta is azt hiszik, h két gyerekem van.
21/l
Nagyon jók a beszámolók.
Az Én élményem:
anyóséknál kellett szoptatnom, 5 percenként bejött a szobába, megállt mellettem és jött a kérdés: eszik? Én meg néztem rá banbán, hogy miért mit gondol miért csüng a mellemen a gyerek!!! Azt hittem felrobbanok mire befejezte kislányom az evést.
Ismerősöm anyósa: és a zöldséget megfőzöd? (5hós a baba) erre Ő, nem nyersen eszi!!!
A szoptatsz még kérdés az ami nálam kiüti a biztosítékot!!! Kinek mi a franc köze van hozzá!!! Nehéz kúltúráltan válaszolnom ilyenkor!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!