Fiatalkorú vagyok, és terhes. Már jó ideje tisztában vagyok vele, kb november óta, mivel nem jött meg. De még nem mentem el nőgyógyászhoz. Nagy baj?
Szia!
Örülök, hogy elmentél dokihoz:) Jobb később, mint soha.
Egyébként a dokiknak tényleg az a legnagyobb csoda, ha ilyen fiatal lányok megtartják a babát:) Én 22 éves vagyok, tehát 21 voltam mikor terhes lettem, mikor bementem dokihoz az volt az első kérdése, hogy meg akarom-e tartani, hát mondom a kérdés is sértő...
Egyébként ne aggódj, biztos minden jóra fordul és majd az apuka is felnő a feladathoz. Egyik barátnőm szintén 17 évesen esett teherbe, nem volt tervezve, és nagyon meijedt, totál kiakadt, de megtartotta, és nem is bánta meg, most 4 éves a kislánya. Apuka nagyon betojt, mikor kiderült, de imádja a lányát, és ez a lényeg.:)
Szóval fel a fejjel:)
Kívánom, hogy sok örömöt találj a kis pocaklakódban:)
27 hetes kismami
Szia Na miújság veletek? Rég írtál :(
Remélem minden a legnagyobb rendben és nagyon vigyázz magadra, tudom egy kicsit nehéz lesz de hidd el jobb lesz majd! :)) Ha kérdésed van ÍRJ PRIVIT!
szia utolsó válaszoló! nem tűntem el,csak bátorságot vettem és ezen a héten folyamatosan intéztem a dolgaimat :D Képzeld ma voltam az első UH-n és nagyon boldog vagyok,mert kisfiam lesz,és egész héten megvoltam győződve,hogy tuti fiam lesz,és vettem is egy kék bady-t is,mert egész nap akkor ez járt a fejembe és beigazolódott.
az ambuláns lapomon a következő áll: koponyavégű hosszfekvésben a magzat,jó szívműködés,jó életjelenségek.Telet gyomor és hólyag,norm. veseállomány.átlagos mennyiségű magzatvíz. és 28+5hetes vagyok :):)
köszönöm a jókívánságokat,és jól esik,hgoy figyeltek rám. :)
Apuka mit szól? Hát még senki nem tudja rajtam kívül... a 7végén fogom anyukámat beavatni (nagyon nehéz lesz,de már muszály ennyi idős terhesen),de a párom az még várhat,mert 18.-án lesz a születésnapja,és nem akarom elrontani,mert ő nem fog örülni a babának. Rajtam kívül senki nem fog örülni ezt már előlre látom :D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!