Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » November végén születő babának...

Anita0802 kérdése:

November végén születő babának milyen babkocsit ajánlotok? Vidéken lakom

Figyelt kérdés
2011. júl. 30. 21:10
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Egy babakocsi kérdése leginkább pénztárca kérdés is.

De fontos, hogy mire akarod használni? Csak faluban rissz rossz utakon, igen göröngyös járdán stb... vagy azért rendszeresen buszozol is? vagy rendszeresen rakod autóba? vagy emeletre, pincébe kell levinned?

A 4 nagykerék való rossz útra, de azt nehéz pl búszra felrakni.

Kocsiba, emeletre, pincébe könnyö de legalább is semmi képpen sem legyen 12 kilónál nehezebb.

Buszra, városba legjobb a kiskerekek.

èn nem buszozom, mert kisvárosban élek, de rengeteget megyek autóval, bevásárolni, és (külföld) le fel szuper járdákról és útpatkákon, amire a legjobb a hátsó 2 nagykerék és elöl bolygós kiskerék, amivel könnyen lavírozok a boltokban, egyszerü egykézzel is emelni, de mikor útpatáknál meg kell emelni a hátsó nagykerekek segítenek.

én kombi babakocist vettem. kb 6 hós koráig csak a mózest és a hordozót raktam rá majd utána a spor ülést. nekem ez azért is volt jó, mert ha kocsival bementem egy gyors bevásárlásra akkor a hordozóba bekötöttem az autóba, majd ráraktam a babakocsi vázra a hordozót bevásároltam és ment az autóba. de ha kint a hidegbe sétáltam akkor mózes, majd a vázt lent hagytam és a mózesben felvittem akár az alvó babát is aki még akár 1-2 órát aludt tovább a mózesben.

maga a babakocsit kitudod bélelni külömbözö lábzsákokkal, vagy pl erre kiváló a birka bör, vagy takarókkal, csak szél ne tudjon nagyon befújni neki.

2011. júl. 30. 21:22
 2/14 A kérdező kommentje:
ha tudtok akkor linket is kérek
2011. júl. 31. 06:13
 3/14 anonim ***** válasza:

Jó lenne tudni az elvárásaidat.

Mi ilyet vettünk szeptember végén érkező kisfiunknak. Nagyon jól téliesíthető és tökéletes a falusi körülményekhez, de ha buszoznod is kell vele nem ajánlom a súlya miatt. [link]

32h km

2011. júl. 31. 09:03
 4/14 anonim ***** válasza:
Én ezt ajánlom Giraffe club sh 618 a négy kerekű változatát!!Nagyon könnyű a váz olyan6-7kg és nagyon egyszerű összepakolászni egy mozdulat a ráhelyezés és a levétel!!olyan kb 70000-80000között van az ára de ha szétnézel olcsóbban is ki lehet fogni!!!
2011. júl. 31. 10:54
 5/14 A kérdező kommentje:
fogalmam sincs milyen elvárásaimnak kellene lenni mivel első baba 0 tapasztalat. valószinű arra fogom használni hogy átsétáljak vele a 10-20 percre lévő boltba meg a védőnéni doktorbácsi pároshoz.buszozni nem valószinű hogy fogok vele
2011. júl. 31. 13:00
 6/14 anonim ***** válasza:

Nekünk is első baba. Mi az alapján választottuk ezt a kocsit, hogy falun jó a felfújható kerék, és a teleszkópos váz. Meg az évszakot is néztük, ez jól téliesíthető. A váz nem könnyű, de én se akarok vele buszozni. Ha nincs szükségetek rá hordozó nélkül is meglehet vásárolni, úgy olcsóbb. Vagy jó még az Espiro Vector is, annak könnyebb a váza és kisebb is.

32h km

2011. júl. 31. 13:46
 7/14 anonim ***** válasza:
Mi Pierre Cardin S646-ot vettünk. Mi is falun lakunk és sztem nagyon kis praktikus babakocsi.
2011. júl. 31. 16:21
 8/14 anonim ***** válasza:

[link]

nekünk ilyen, szintén falun élünk, naaaagyon elégedett vagyok vele! használtam vettük , de szuper állapotban!

2011. júl. 31. 17:08
 9/14 anonim ***** válasza:
utolsó vagyok, akkor a télen hatalmas hó hullott, és semmi probléma nem volt a tolással
2011. júl. 31. 17:08
 10/14 anonim ***** válasza:
Giraffe-club a legjobb, egy baj van vele, hogy nem lehet kapni! Én is kinéztem magamnak, de sehol nincs!
2011. júl. 31. 19:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!