Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Milyen babakocsit ajánlotok?

Milyen babakocsit ajánlotok?

Figyelt kérdés

Újszülött kortól kéne, bolygó kerékkel, könnyű, kicsire összecsukható és állítható toló irány. Nektek mi vált be?

36. hétben vagyok első babával és amit vettünk nem sikerült "megszeretnem".

2011. szept. 3. 13:09
 1/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Én ilyet vettem. Szerintem praktikus, kicsire csukható,nem kell rajta feltéteket cserélni, könnyű, és szerintem szép is. Élőben is jól néz ki:)

[link]

2011. szept. 3. 14:13
 2/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Az első babánál Bébéb Confort Loola volt mózessel és hordozóval. Esernyőkocsi, mindkét irányból feltehető a vázra minden.

A második babánál Bébé Confort Streety volt, ugyan azzal a mózessl, hordival, mint az első babánál. Ez a kocsi még kisebbre csukható.

Most a 3. babával már mást szerettem volna :) Vidékre is költöztünk, így az ABC design cobra-ját választottuk.

Nagyon szép, nagy kosár (3 gyereknél már fontos) megfordítható az ülés is. Nagy kerekei vannak.

Én ezt a hármat próbáltam, mind a három nagyon szuper!

2011. szept. 3. 14:16
 3/7 anonim ***** válasza:

Nekünk a kisfiammal egy régebbi típusú volt. Olyan amire rá lehet tenni a hordozót úgy hogy rajta van a fekvő rész is. Tehát nem cserélhetős, csak rátehetős pluszba. (remélem érted :):) ) GYŰLÖLTEM. Most a kislányomnak ABC Design Astro lesz - ez a Cobra elődje - . Minden rész külön rátehető, elöl két kicsi kerék, hátul két nagy, hatalmas bevásárló kosár, felépítmény nélkül nagyon kicsire csukható a váz... külön vettünk hozzá Maxi Cosi hordozót, ami adapterrel rácsatlakoztatható a vázra...Már most imádom!!!!!!!!!!

Megpróbálok neked képet csatolni:ű

[link]

Hozzáteszem, vaterán nagyon jó árban ki is lehet fogni ráadásul!!!!!!!

2011. szept. 3. 14:42
 4/7 anonim ***** válasza:

Peg Perego Pliko Switch. ;)

Nekünk ilyen van, használtan vettük, már a harmadik baba használja, és tökéletesen működik, semmi baja. :D

Van hozzá mózeskosár és autósülés, mindent fel lehet tenni két irányba (a sportrészt is). A tolókar magassága állítható, könnyű, kicsire össze lehet csukni, van alapból testvérfellépő rajta (ez nekünk nagyon hasznos, mert a középső 2 éves, és gyakran rááll), a sportrész kupoláját egészen a baba arca elé lehet húzni, ha ül, és nem süt a szemébe a nap.

A mózeskosarat is nagyon szerettük, mindegyik gyerkőc kb. 6 hónapos koráig használta.

Az autósülést nem használjuk, csak szinte autózáskor, de olyankor néha rátesszük a babakocsira, mert egyszerűbb úgy menni, mintha vinnénk a sportrészt is.

Könnyű, így lehet BKV-zni, de ez végülis nálunk annyira nem lényeges, mert általában mei tai-jal megyünk buszozni. De ha előfordul, hogy babakocsival megyünk, akkor sincs katasztrófa, viszonylag egyszerű úgy is.

2011. szept. 3. 14:57
 5/7 anonim ***** válasza:

Én ilyet vettem:

[link]

Azt mondta az eladó, hogy kb a cam kategória, csak sokkal olcsóbb. És tényleg!!! Nagyon jó, könnyű, ernyőre csukható, fordulékony, van róla vieó a lap alján. Csak ajánlani tudom. Ja, és még azt is mondta, hogy magyar fejlesztés.

2011. szept. 3. 17:56
 6/7 anonim ***** válasza:

TS-est,ami vizszintesig fektethető és bolygókerekes:

Hordozót sem kell venned.

Monduk csak egy irányból tolható, de ez nem volt gond, ha hordozóban volt, de amúgy sem zavarta, ha nem látott

[link]

nekem ilyen volt több mint 2 évig használtuk.

2011. szept. 3. 18:54
 7/7 anonim ***** válasza:
Titi Triton!
2011. szept. 4. 00:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!