Milyen használt multifunkciós babakocsit ajánlotok max 50-60 ezerig? + cosatto cabi?
Olyat keresnék, aminek
-alap: van mózese, hordozója és sportrésze
-a vázára két irányból is feltehető a sportrész (az átfordítható kar nem kötelező)
-bolygósítható első kerekek, amik inkább nagyobbak (hóban is elmenjen, meg a kirándulások alkalmával is)
-újszülöttnek kellene
-könnyű legyen (esetleg BKV + emeletek)így max 8-10 kg a kocsi a "feltéttel" együtt
-téliesíthető
köszi
ui: hallottatok a cosatto cabi-ról, arról is van vélemény?
Szia!
Szerintem ha BKV-zni akarsz meg lépcsőzni, akkor semmi esetre se vagyél multifunkciósat!Mondjuk nekem nem kellett se tömegközlekedni, se lépcsőzni, mégis megbántam nagyon!
Igaz, alkalmi vétel volt de a lányom 4 hós korában rá is jöttünk, hogy nem jó.
Először is:A mózest max 70 cm-ig tudod használni, főleg télen szűkös, mikor bundazsák is van benne, aztán már teheted is el és nem kis helyet foglal.A hordozót is max 13 kg-ig használhatod, de az ugye akkor ajánlott ha sokat mentek autóval.Ez azért jó dolog, de az én lányom pl nincs 9 kg most, 9,5 hósan és már nem férne el benne.6 hós korában vettünk másik kocsit.Meg persze gyerekülést is az autóba.
A sportrész jó dolog, főleg tavasszal, na de ha majd esetleg el akarod adni a kocsit akkor meg kell őrizned a többi cuccot hozzá és akkor még nem beszéltünk adapterekről, esővédőkről és egyéb tartozékairól.
Nem kötelező megfogadni a tanácsomat, de szerintem inkább kombi kocsit vegyél, ami lehet, hogy kicsit nehezebb, de újszülött kortól tudjátok majd használni és mivel sportkocsivá alakítható (többnyire nagy kerekekkel)egészen addig tolhatod, míg a babának szüksége van rá.
Ajánlom figyelmedbe a Hauck Esprit Orlando babakocsit.Ugyan nem mai modell (azthiszem 2009-es)minden kritériumnak tökéletesen megfeolel, jó az ára és mindent kibír!
Keress rá a neten!
Minden jót!
9,5 hós kislány anyukája
Szia!
Nekünk Pierre Carden multink van!Kék-fekete!Tavaly novemberben vettük!Ha gondolod...mert eladó!:)
Én nem bántam meg!Az én fiam most 77 cm és még most is elfér a mozes részben!Különösen azért szerettem, mert ha mentünk valahova csak rárakod a vázra a hordozot és kész is!Szerintem nagyon praktikus!Amugy a hordozot is simán jo lett volna még mult honapban is, de kaptunk 1 ülést, ezért kicseréltük!Ha valami érdekel még irj nyugodtan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!