Milyen multifunkciós babakocsit vettél 100 000 Ft körüli értékben? Szereted?
Nekem is a GIORDANI 3/8 van. A mózes része keskeny, bár lehet, hogy kisebb babáknak jó lenne. Az enyimé beöltöztetve szűkösen fért bele. Az autósüléses részét nyúzzuk éppen, azt szeretjük, mert jól kilát belőle. De remek, amit az előző írt a sportrészről, az télen lesz aktuális :( Na de majd meglássuk.
Egyébként nagyon tetszett benne, hogy sok kiegészítőt adtak hozzá. A mózes része így, hogy nincs beöltöztetve, jó, ebben alszik nagyközben, de sétához már nem használjuk. 70 cm a hosszúsága (még 2 cm és kinőttük).
Cam Combi Family
Nagyon szeretem! A hordozó jó kényelmes, tágas, a mózes szintén, ringató funkciós, nagyon szerette a babám. Még 7 hónaposan is elfért benne, a téli időben meg különösen jó volt, úgy aludt benne a friss levegőn, mint a bunda...
A sportrészét most használjuk, azt is nagyon szeretem, a napernyője minden irányban állítható, nem kupolás, hanem egyenes, ezért egészen le és előre lehet dönteni, imádom!
Jó nagy bevásárlókosár, egy bajom van vele, hogy nagyon kicsi az autó csomitartója, és nehezen fér bele (110 cm hosszú), és a kalaptartót ki kell vennem az autóból, csak úgy tudom berakni...
Ilyenem van és semmi pénzért nem adnám!!!!!Kertvárosban lakunk,nagyváros mellett,sokat buszozok is.Nagyon kényelmes,jól téliesíthető,egy kézzel irányítható,és az egész ház belefér a kosarába:D!
a 3 kerekű változat,mert az fújható...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!